jea 23.03.2009 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Wieczorek Fajowy warzywniak Powodzonka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 23.03.2009 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 wszyscy spać poszli i tak sama zostałam idę do monsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 24.03.2009 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Dziń dybry Jestem zła bo zima wróciła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 24.03.2009 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 witam dzien jest naprawde dobry bo zima wróciła.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 24.03.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 witam dzien jest naprawde dobry bo zima wróciła.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 24.03.2009 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 witam dzien jest naprawde dobry bo zima wróciła.. Duszku - ale na co Ci zima Słoneczka pownno Ci się chcieć a nie takiej paskudy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.03.2009 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 dzień dobry oooooo Króliczek mnie odwiedził witaj Króliczku a ten warzywniak to gdzie Dario monsz sie ucieszył co Zuzanko Maluszku ta zima to cholernie wredna jest u mnie sypie jakby się wściekło Duszku tylko dlatego że ja Cię bardzo mile widzę to nie dostaniesz po dupsku za te peany na cześć zimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 24.03.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 witam dzien jest naprawde dobry bo zima wróciła.. co ja zrobie ze jestem ze srodkowej europy i jej klimat mi odpowiada..no co??Moze tak zuzanko do hiszpani czy na południe gdzies(ja cie nie wyganiam ale zdziwienia Twego nie rozumiem wcale)....przeciez w marcu to zima jeszcze powinna być.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 24.03.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 witam dzien jest naprawde dobry bo zima wróciła.. co ja zrobie ze jestem ze srodkowej europy i jej klimat mi odpowiada..no co??Moze tak zuzanko do hiszpani czy na południe gdzies(ja cie nie wyganiam ale zdziwienia Twego nie rozumiem wcale)....przeciez w marcu to zima jeszcze powinna być.. oj Duszku ja kocham zimę ale tylko w górach, w ogóle uwielbiam góry wszególnie późna wiosną bo zimą to jak narty ale ja ciepło lubna jestem - tak 30 stopni i jest bosko !!!!! ale Duchaty - weekend ma byc pikny się nie wyniesę bo Was toffffaaamm i a tęsknic nie lubem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 24.03.2009 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Doberek zobaczycie jeszcze trochę i będziemy na upały narzekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 24.03.2009 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Doberek zobaczycie jeszcze trochę i będziemy na upały narzekać ja nigdy !!!! lubię upały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.03.2009 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Duszku no wszyscy ze środkowej europy tym niemniej marzec to już pora na wiosne jakby nie było od soboty jest to zima wynocha ooooooooo jakieś słoneczko przez śnieg przebija Zuzanka nigdzie się nie wybieraj ja też nie lubie tęsknić Pasie no Polak to taka gadzina że zawsze znajdzie powód do narzekań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 24.03.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Duszku no wszyscy ze środkowej europy tym niemniej marzec to już pora na wiosne jakby nie było od soboty jest to zima wynocha ooooooooo jakieś słoneczko przez śnieg przebija Zuzanka nigdzie się nie wybieraj ja też nie lubie tęsknić Pasie no Polak to taka gadzina że zawsze znajdzie powód do narzekań dzięki tosiana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 24.03.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 mooo faktycznie..ale zastanawiało mnie zawsze jedno z czego to loodziska sie smieja z jacksona np ..jak sie chciał wybielić a nikt sie nie smieje z białych jak lataja po plazach i solariach aby sie przyczernić?? i dlatego jakos nie jarze utyskiwan na pogode lekko zimowa (bo jakos ani mrozów ani zasp nie dostrzegam) w marcu heh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.03.2009 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Duszku Słońce na dworze jest paskudnie na działce nic sie nie da zrobic a roboty w cholerę i czas do końca tygodnia ziemia jest mokra więc działka wygląda jak po bombardowaniu no i jak ja mam się cieszyć z tego że mi jeszcze bardziej rozciapuje zamiast suszyć ziemię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 24.03.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 mooo faktycznie..ale zastanawiało mnie zawsze jedno z czego to loodziska sie smieja z jacksona np ..jak sie chciał wybielić a nikt sie nie smieje z białych jak lataja po plazach i solariach aby sie przyczernić?? i dlatego jakos nie jarze utyskiwan na pogode lekko zimowa (bo jakos ani mrozów ani zasp nie dostrzegam) w marcu heh hihi ja ciepełko lubie ale plackiem na plaży leżeć nie trawię a solarium to jakaś masakra jest !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale naturalne słonko to jest to !!! Duszku my się czepiamy bo mamy kalendarzową wiosne, dlatego mamy agresję na dzisiejszą pogodę - zima miała juz swoje 5 minut ale dobra - dla ciebie zniese ja do weekendu ale ni dnia dłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.03.2009 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 oo Zuzanka dobrze mówi Duszku masz czas do soboty żeby sie zimą nacieszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.03.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Dziń dybry Jestem zła bo zima wróciła ty byś do nas przyjechała sypie jak opetany co nie wunia??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.03.2009 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Kasiula ale u mnie słoneczko zaczyna niesmiało przeglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 24.03.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Dziń dybry Jestem zła bo zima wróciła ty byś do nas przyjechała sypie jak opetany co nie wunia??? to szok bo to całkiem niedaleko od nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts