Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Nasz Domek - tak po prostu

wu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 28,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• wu

9190

• Arnika

1550

• TAR

1532

• braza

1448

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dobry wieczor

no skąd ja już dawno to Ania taki pracuś :wink:

ehhh pieściochy :lol:

a więc dla tych troszczących się o moje zdrowie lekarz stwierdził że nic mi nie jest :lol: płuca jeszcze mam a że sobię kaszlę to tchawica i krtań na zatoki mam dobry antybiotyk i póki nie skończe to i tak nic mi nie zmieni i dostałam syrop coby mi niby ten kaszel przeszedł :wink: a to że nawet osłuchać mnie nie chciał to już inksza bajka :wink:

znaczy zdrowa rabotać może :lol:

jaki sprytny to jak dawka 600 na dzień jak dla konia to 3 razy 300 daję 900 to Ty mnie chyba wykończyć chcesz :roll:

wiedziałam że u Neferki Ci podpadłam :lol:

absolutnie nie ten da..n powinien zadziałac po 2 dobach a w trzeciej to już na bank i jeśli jest dawka 300 i mniejsza tyż powinna być 3 razy na dobę bez dwóch zdań (teraz akurat to wiem co mówię ) :D

Dzień dobry

Wu, ja też jestem zdania, że lekarza zmienić należy i to w trybie natychmiastowym. Kamyk co prawda nie ta specjalizacja ale swój chłop - jemu zaufaj... no i Nefer - za solidny avatar (przy kims kto tak się wizualizuje mozna się czuć tylko bezpiecznie - Nefer - to oczywiście komplement)

Gdybys upierała się wciąż przy sentymentach i starym lekarzu, a antybiotyk nie zadziała, pamiętaj... nasiadówki