wu 26.03.2009 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Brazusia patrząc na pogode tylko spokój może mnie uratować Aguleczka pokaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 26.03.2009 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 niewiele widac na zdjęciach ale zaraz cos wrzuce mysle że jak będzie to w kolorze to będzie efektowniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.03.2009 22:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 ja tam uniwersalny biorca jestem może być w kolorze i bez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 26.03.2009 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Taki w kotłowni http://img204.imageshack.us/img204/3177/tynk.jpg a taki w spiżarce http://img204.imageshack.us/img204/8636/tynk1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 26.03.2009 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 http://img204.imageshack.us/img204/7330/wykusz.jpg co myślicie o tych firano zasłonkach ale tak szczerze bo nic do głowy mi innego nie przyszło (rolety rzymskie odpadały ) [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 27.03.2009 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 dzien dobry, Aguleczko ale Ty masz juz ladnie, tak wykonczone na ostatni guzik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 27.03.2009 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 oczywiście że wkleję Monia a zgodnij gdzie roślinka nie mam pojęcia Dzień doberek Jak dobrze, że piątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 27.03.2009 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 dzien dobry, Aguleczko ale Ty masz juz ladnie, tak wykonczone na ostatni guzik... jeszcze bałaganu sporo ciagle sprzatam i ciągle brudno nosi się z pola ze schodów w środku bo nie zrobione no i sprzęty na wejściu wszystkie do kuchni stoją i czekaja na mebelki ale kuchnia na dniach powinna byc złozona najpóżniej za tydzień przynajmniej tak się umawiałam na kuchnie czekam z niecierpliwością projekcik Brazuni więć napewno u niej pokażę kuchnię '> powiedzmy że na przed ostatni guzik jeszcze bałaganu sporo ciagle sprzatam i ciągle brudno nosi się z pola ze schodów w środku bo nie zrobione no i sprzęty na wejściu wszystkie do kuchni stoją i czekaja na mebelki ale kuchnia na dniach powinna byc złozona najpóżniej za tydzień przynajmniej tak się umawiałam na kuchnie czekam z niecierpliwością projekcik Brazuni więć napewno u niej pokażę kuchnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 27.03.2009 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Miłego dzionka dziewczynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.03.2009 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 wuska ostatnie luzacke 3 dni przed toba , korzystaj !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.03.2009 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 dzień dobry Aguleczka masz naprawdę ślicznie tynki coby ocenić to jakby większy kawałek zobaczyć mnie się te firano-zasłony podobają takie inne są a już całej reszty to trudno się doczekać Monia no wiesz co jak to Ty nie wiesz gdzie roślinka Anusia Ty takie tempo masz że zaraz będziesz mieć tak samo dopięte jak Aguleczka Żabusia weź mnie nie dobijaj ekipa to zrobi jak przyjedzie w poniedziałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 27.03.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Wusia, bo ja pani w średnim wieku jestem i kiepsko widzę Zbliżenie poproszę, bo ten mały krzaczorek przy budzie coś kiepsko widoczny Wunia, wszystko o ochronie róż napisałam w wątku u Danusi na 6 i 7 stronie - jeśli jesteś zainteresowana, to sobie looknij http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=3226388#3226388 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 27.03.2009 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 dzień dobrek Aguleczka - bardzo ładna jadalnia Firanko- zasłonki rewelacyjnie do niej pasują Wusia - dzisiaj zdecydowanie cielpej Kamyki oczywiście przecudnej urody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.03.2009 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Monia żadnych zbliżeń tak ma być nie za bardzo widoczny a o ochronie skopiowane wydrukowane i zachomikowane tak sobie obmyślam wiecej jak jedną różyczkę Czarodziejko mówiłam Ci że ostatnio wbiło mnie w ziemie na widok przecudnej urody różanych drzewek Maluszku zauważam własnie powolne ocieplenie ale to za wolno wszystko za wolno jak dla mnie no kamyki tak własnie ktoś mi sie zapytał po cholerę mi ten węgiel na działce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.03.2009 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 to ja do ciebie z dobrym slowem a ty do mnie....z lopata masz u mnie focha jak ....z B. do M. http://emots.yetihehe.com/1/foch.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 27.03.2009 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 dzien dobry, Aguleczko ale Ty masz juz ladnie, tak wykonczone na ostatni guzik... mebelki zamówione , ogrodzenie a ja nie mam ogrodzenia nie mam ogródka nie mam kostki ja mam wewnątrz zrobione zewnatrz makabra Ja was tylko wszystkie podziwiam za te wynalazki drogie które pokazujecie i zastanawiam się na który bank skok zrobiłyście albo gdzie tak dobrze się zarabia że tez ja spadku nie odziedziczyłam takiego co by pozwolił żyć spokojnie bez kredytu '> Ania u Ciebie widzę że sporo zrobione ale fotek nie widac z tych prac mebelki zamówione , ogrodzenie a ja nie mam ogrodzenia nie mam ogródka nie mam kostki ja mam wewnątrz zrobione zewnatrz makabra Ja was tylko wszystkie podziwiam za te wynalazki drogie które pokazujecie i zastanawiam się na który bank skok zrobiłyście albo gdzie tak dobrze się zarabia że tez ja spadku nie odziedziczyłam takiego co by pozwolił żyć spokojnie bez kredytu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.03.2009 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Żabusia Kochanie z jaką łopatą jaki foch ja miałam takie ambitne plany wszystko zrobić pięknie przyszykowac na przyjazd ekipy a tu doopa przez tą cholerną pogodę i teraz ekipa wpadnie w poniedziałek i doopa będzie ale moja piszczeć jak mi natrzaskają ale słuchajcie wiosna jest u mnie 8 stopni na plusie słoneczko sie pokazuje wiosneczuć w powietrzu a w górach halny bedzie piknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.03.2009 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Aguleczka jak sie dowiesz skąd można kasę zdybać podziel się wiedza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.03.2009 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 wuska ty teraz , jak rozpoczniesz budowe zawsze juz taka POWAZNA bedziesz ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 27.03.2009 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Monia żadnych zbliżeń tak ma być nie za bardzo widoczny a o ochronie skopiowane wydrukowane i zachomikowane tak sobie obmyślam wiecej jak jedną różyczkę Czarodziejko mówiłam Ci że ostatnio wbiło mnie w ziemie na widok przecudnej urody różanych drzewek tak trzymaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts