monia i marek 28.03.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Obejrzałam babciowy ogródek - przepiękny A jakie wspaniałe pąki kwiatowe na rhododendronach widać U mnie wszystkie zjedzone przez lesną zwierzynę Wusia, coś czuję, że podkradłaś babci roslinki i zakładasz ogród Przyznaj się Jeśli masz rękę po babci, to czuję, że Twój ogród będzie cudowny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.03.2009 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Monia piękny tak z ręką na sercu to on był kiedyś wszystko zadbane wyplewione ale wiadomo babcia coraz starsza to i sił brakuje tak kupiłm na razie mały woreczek zrobie jak mówisz a co do podkradania to jeszcze nie ale .......... wszystko co nadaje sie do ukradniecia zliczone zapamiętane jak tylko jakos ogarnę teren budowy to zaraz stawiam mały płotek coby kawałek ziemi od zniszczenia osłonić i przenoszę wszystkie obiecane skarby trochu tego bedzie a czy rękę mam bo ja wiem zobaczymy a Monia kiedy mnie odwiedzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 28.03.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Wusia, odwiedzę Cię z wielką przyjemnością jak będę na urlopie w lipcu - moze być?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.03.2009 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 hmmmmmm no jak wcześniej sie nie da to i lipiec dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doctor.jk 28.03.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 witam p.Wu Różyczki też muszą jeśc ale tu macie teksty odlotowe... Pełna konspiracja ,cyt:zakupiłam jej krowią wiesz co suszoną i nie wiem w jakiej odległości i na jaką głębokość no i ile tego jej zapodać :Monia :cyt:kupiłaś tę w workach?? Ta suszona w workach pakowana jest super (100% naturalna). he he zastanawiam się czy widziałem kiedyś nienaturalne , albo jakieś podróbki chińskie , noo tego suszonego noo wiecie same czego Doctor nie powie nic o co kaman, spoko ani mru mru , kamień w wodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 28.03.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 witam p.Wu Różyczki też muszą jeśc ale tu macie teksty odlotowe... Pełna konspiracja ,cyt:zakupiłam jej krowią wiesz co suszoną i nie wiem w jakiej odległości i na jaką głębokość no i ile tego jej zapodać :Monia :cyt:kupiłaś tę w workach?? Ta suszona w workach pakowana jest super (100% naturalna). he he zastanawiam się czy widziałem kiedyś nienaturalne , albo jakieś podróbki chińskie , noo tego suszonego noo wiecie same czego Doctor nie powie nic o co kaman, spoko ani mru mru , kamień w wodę są jeszcze granulowane, ale wykonane z pomocą chemii, więc nie są naturalne w 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doctor.jk 28.03.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 nooo tak jak przypuszczałem chińczyki już wtym palce maczali w naszym dobrze narodowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 28.03.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 nooo tak jak przypuszczałem chińczyki już wtym palce maczali w naszym dobrze narodowym doctorku, kiedy ruszasz z budową?? Pogoda już w sam raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doctor.jk 28.03.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 czekam na pozwolenie złożyłem 4,03 .. a mogę wiedzieć ile czekała p. Monika na pozwolenie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.03.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Hej Wusia, ależ Ci się wypasiona ta działeczka robi Rozpasałaś się totalnie I wiosnę masz na babcinej działeczkę ... no burżuj normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.03.2009 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 witaj doctorku no wiesz tak otwartym tekstem pisać nie uchodzi w kwestii nawozu naturalnego nie chcę Cie matrwić ale na wydanie pozwolenia mają 65 dni maks ale życzę żeby szybciej było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 28.03.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 czekam na pozwolenie złożyłem 4,03 .. a mogę wiedzieć ile czekała p. Monika na pozwolenie ?? ło matko - strasznie długo - chyba do samego końca terminu, jaki obowiązuje - najgorsze są te powiadomienia sąsiadów, bo nie wszysscy odbierają od razu i to b.wydłuża oczekiwanie Pewnie na koniec kwietnia dostaniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.03.2009 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Brazulka a jakie fajniste ognicho miałam pół dnia paliłam powiem Ci że coraz bardziej domowo wygląda jak ta kupa od frontu zniknie i przemieni sie w zjazd to już całkiem gites bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doctor.jk 28.03.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 witaj doctorku no wiesz tak otwartym tekstem pisać nie uchodzi w kwestii nawozu naturalnego nie chcę Cie matrwić ale na wydanie pozwolenia mają 65 dni maks ale życzę żeby szybciej było ...65 toooo ja wiem tylko cy cuś wcześniej bedzie ... ale spoks zdąże do wesela he he eeee nie mojego he he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.03.2009 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 wiesz moze być miesiąc wszystko zależy jak im się będzie chciało ile mają wniosków o pozwolenia czy muszą sąsiadów powiadamiać a zawsze możesz zadzwonić i zapytać co słychać w sprawie pozwolenia bo może trzeba coś donieść i zanim pisemko dojdzie to też czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 28.03.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 wiesz moze być miesiąc wszystko zależy jak im się będzie chciało ile mają wniosków o pozwolenia czy muszą sąsiadów powiadamiać a zawsze możesz zadzwonić i zapytać co słychać w sprawie pozwolenia bo może trzeba coś donieść i zanim pisemko dojdzie to też czas najlepiej dzwonić często, to jak im się znudzisz, to przyspieszą to dobra metoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.03.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Wuśka, masz działkę, i Twój to jest kawałek świata!!!! Wyobrażam sobie tę radochę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.03.2009 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 nio Brazusia mówię Ci zajefajne uczucie bolesne ale przyjemne mam ten kawałeczek ziemi że mogę i muszę wyjsć i robić na nim a nie tylko z jednego bunkra do drugiego się przenosić a i Piotruś już wyczaił że "co panowie będą robić na działce" odpowiedź - "domek budować" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 28.03.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Wusia, gratuluję światła w baraczku (gdzie fotki, hę??), garażu - super sprawa na składowanie cementu, wapna, narzędzi itp A kwiaty babciowe ... cudo, po prostu cuuuudooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.03.2009 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Monia fotków ze środka nie ma bo jeszcze bajzello konkretne garaż własnie w tym celu zakupiony leżał sobie i czekał na postawienie kurcze ile mnie to zdrowi i siły kosztowało to stawianie bo mój małż sie uparł że on, jego szwagier i ja to wystarczajaca ekipa do postawienia tego garażu wszystko fajnie tylko dosyć silny wiatr był ale ważne że już stoi ten wiatr to mi bardzo pomógł w paleniu dziekuję w imieniu babci a kwiaty to dopiero sie budzą będzie więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts