monia i marek 28.03.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Wusia, a łóżka złożyliście?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.03.2009 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Monia oczywiście że złożyliśmy znaczy mąż spytał ty wiesz co robisz bo ja nie ale jak wiesz to składaj no i złożyliśmy tylko trzeba teraz ładnie porozstawiać posprzątać żeby miło było w domeczku bo przez te deszcze wcześniejsze to się błotka nanosiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 28.03.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Nooo, to kochana - kawał roboty odwaliliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.03.2009 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 eeeeee tam te łóżka to ze 3 dni skręcaliśmy dzisiaj to tylko ja sprzątanie i palenie aaaaaaaa zapomniałam że sobie grabie kupiłam na tę okolicznosć no i składanie garazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.03.2009 00:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 eeeeee tam te łóżka to ze 3 dni skręcaliśmy dzisiaj to tylko ja sprzątanie i palenie aaaaaaaa zapomniałam że sobie grabie kupiłam na tę okolicznosć no i składanie garazu Widzę jak Ci drży powieka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 29.03.2009 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 Wusia dla Ciebiehttp://img26.imageshack.us/img26/825/wiosnag.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 29.03.2009 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 Dzień dorby, Wu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aspect 29.03.2009 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 Wu widze że domek piękny blaszany na ziemi Twej powstał, Cudo takie zakupić muszę w kwietniu. Możesz zdradzić gdzie i za ile można go dostać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 29.03.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 Wusia pewnie nadal na działce przygotowuje się na przybycie ekipy Wiosnę Ci zostawiam, Ewciu: http://i44.tinypic.com/1exkll.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.03.2009 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 dobry wieczór Nefcia dzisiaj to normalnie jak po robocie na młocie pneumatycznym wszystko mi drży może jak dłużej tak potyram fizycznie to mi w końcu przejdzie bo aktualnie czuję się jakby mi ktoś mięsnie od szkieletu oberwał Anusia dziekuję jakie cudne tulipanki Monia no ja nie wiem czy mam omamy wzrokowe ale coś jakby mi na tych grubych pędach pęczniało Aspect witaj w skromnych progach my kupiliśmy go bardzo okazyjnie w zeszłym roku od forumowicza któremu już był zbędny i przytargaliśmy z Katowic poleżał i poczekał na swoją kolej a z tego co się orientuję to nówka około 1400-1600 zł kosztuje ale poszukaj na forum w wątku Ołoszenia drobne może ktoś się będzie chciał pozbyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 29.03.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 eeeeee tam te łóżka to ze 3 dni skręcaliśmy dzisiaj to tylko ja sprzątanie i palenie aaaaaaaa zapomniałam że sobie grabie kupiłam na tę okolicznosć no i składanie garazu Widzę jak Ci drży powieka... Neferko, ja też jej to mówiłam. Że przez tę robotę drży jej powieka Jeszcze trochę a zacznie drżeć druga??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.03.2009 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 Monia jakie cudne kwiatuszki co mogłam to przygotowałam mam nadzieję że na początek wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 29.03.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 ...Monia no ja nie wiem czy mam omamy wzrokowe ale coś jakby mi na tych grubych pędach pęczniało masz na myśli różę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.03.2009 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 Monia oczywiscie że różę Madzia wszystko mi się trzęsie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 29.03.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 Monia jakie cudne kwiatuszki co mogłam to przygotowałam mam nadzieję że na początek wystarczy a co przygotowałaś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 29.03.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 Wusia kurcze to prawie już................ działeczka przygotowana, normalnie pełna profeska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 29.03.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 Oj Wusia, wusia Przygramoliłam się do Ciebie a nawet Ci Słonko cześć nie powiedziałam. Dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 29.03.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 Wusia o jutro ten dzien? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.03.2009 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 Monia no wysprzątałam poustawiałam podrzuciłam stoliczek i krzesełka koparkę i goedetę zamówiłam tylko pogoda sie wypięła i pada nie wiem czy koparka da radę a ekipa jak wpadnie to sie zastanowi czego jeszcze pragnie Pasie a jaka tam profeska a jeszcze kibelek się postawił Madziunia ważne że przyszedłaś Ania no jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 29.03.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 wuśka jutro wielki dzień! dzisiaj małżon mnie chyba z10 razy zapytał czy jutro zaczynacie.. na wspomnienia go zebrało to się teraz dziać zacznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts