monia i marek 30.03.2009 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Ojoj, to robotne te Twoje chłopy, bo teraz mało komu chce się kopać ręcznie. Ręcznie kopane fundamenty są dla inwestora lepsze - dokładniejsze i pochłaniają mniej betonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.03.2009 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 wszystkie wykonawce podkreślają że jak ręcznie kopane to ziemia mniej zszarpana wiec powinno być lepiej teraz jak ziemia miękka to ja tam ze szpadlem problemów nie miałam ale też i nie musiałam ryć aż tak głęboko zobaczymy może po południu już co powiedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.03.2009 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Wunia, cieszę się, że w końcu coś się dzieje!! Jak i zaczeli to i daj Bóg, że skończą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.03.2009 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 przyszlam troche pocharkac ...zeby przestalo padac chrr..tfuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, tfuuuuuuuuuuuuuuuu !!!!!!!!!!!!!! slonko ode mnie juz masz , wiec mam nadzieje, ze juz u ciebie pozostanie do konca budowy .... strasznie sie ciesze , ze nadejszla wreszcie ta wiekopomna chwyla .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.03.2009 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Kasia ja Ciebie też love no ja myślę chłopaki zaczną to skończa buziaki Żabolku dobrze że jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga1 30.03.2009 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 ........ tu tez byłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 30.03.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Wunia, jak tam na budowie????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.03.2009 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 dobry wieczór normalnie padam na pysk dopiero się zaczęło a ja padam ciekawe co później będzie ale na usprawiedliwienie mam że dzisiaj strasznie dużo na raz trzeba było załatwić więc jak wyszłam z domku o 7 rano wróciłam o 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.03.2009 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Nitubaga1 ktoś Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 30.03.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Opowiadaj, jak poszło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.03.2009 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Monia cosik napisałam i cosik wkleiłam jakimś cudem Bożym udało się dzisiaj wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 30.03.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Pierwsze koty za płoty,jak to mawiają - gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 30.03.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 w dzieniku bylam, emocje wrocily... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.03.2009 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 na jutro mam całą listę zakupów myślenie mnie zabija ale ważne ze Piotruś zdrowy pan doktor powiedział ze dziecko dobrze ale mama i tu znacząco zawiesił głos brzydko kaszle no co mu się nie podoba przecież ćwiczę Monia ale wiesz co nie sądziłam że to wszystko dzisiaj załatwię a tu i geodeta się odmeldował i koparka i ekipa i z dzieckiem na kontrolę zdążyłam fakt ze teraz nie mam nawet siły stukać w klawiaturę przeraża mnie perspektywa jutra gdzie mam wykonać pińcet telefonów i jeszcze wydajnie pracować no ijeszcze wytłumaczyć dziecku że mamusia Go nie porzuciła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.03.2009 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Ania normalnie chłopaki chcą stal na jutro bo zbrojenie trzeba robić luuuuuuudzie no jak to dzisiaj dziurę wykopalim dopiero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 30.03.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Ania normalnie chłopaki chcą stal na jutro bo zbrojenie trzeba robić luuuuuuudzie no jak to dzisiaj dziurę wykopalim dopiero to tak leci - expresowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 30.03.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Ania normalnie chłopaki chcą stal na jutro bo zbrojenie trzeba robić luuuuuuudzie no jak to dzisiaj dziurę wykopalim dopiero kciukory mam zacisniete, wiesz ze Ci najlepiej na swiecie zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.03.2009 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Dziewczyny Kochane co ja bym bez Was zrobiła http://www.cosgan.de/images/more/bigs/a200.gif nie wierzę że to ja że moje że normalnie jakbym obok stała i patrzyła ciekawe kiedy przyjdzie moment że sobie siądę i dotrze do mnie że to jednak moje i że tam stanie dom - sądzac po tempie jakie narzuciła ekipa raczej szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 30.03.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 a jeszcze niedawno bojałaś się, że nie bedzie budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.03.2009 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 jakie bojałam ja miałam depresję jak Wielki Kanion ale dzięki Kochanym Forumkom dzieje się budowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts