wu 31.03.2009 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Brazula pluj ile wlezie jeno nie wirusami Markociu ale jakoś tak normalnie szybko czy cóś nie wiem czemu myślałam że jakoś tak więcej czasu będę miała żeby sie przygotowwać do następnego etapu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 31.03.2009 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Ale fajnie Wusia!!! My dzisiaj mieliśmy humus ściągny, w czwartek geodeta i potem jazda, jazda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.03.2009 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Guzmanka no to mamy takie same emocje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 31.03.2009 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Tez bylam w szoku, oni mieli do 8 chlopa w zaleznosci od potrzeb Niestety jak byly przerwy robocze bo beton musial nabrac mocy to znikali na dluzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 31.03.2009 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Wusiu...przeżyłam tutaj szok... Sądząc po ilości Twoich postów byłam święcie przekonana, że Twój domek..jest już na końcowym etapie....jakież było moje zdziwienie kiedy zobaczyłam w dzienniku, że zaczynacie....aż 2 razy sprawdzałam czy gdzieś nie zgubiłam dodatkowych stron dziennika Tym bardziej się ciesze, że zaczynasz...... bo my też zaczęliśmy.... i jest to niesamowita frajda Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.03.2009 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Markociu u mnie jest słownie sztuk 3 panów Glamorciu a bo ja gaduła jestem a ludzie tutaj takie fajne som że nie sposób się oprzeć ale już parę razy zwrócono mi uwagę że mam za dużo postów i mi się status nie należy bo nie buduję z tą frajdą to masz racje ale w moim przypadku podprawiona jest paniką i paroma innymi uczuciami dalekimi od szczęścia jeszcze sie nie przyzwyczaiłam do myśli że buduję idę pooglądać co robicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 31.03.2009 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Markociu u mnie jest słownie sztuk 3 panów Glamorciu a bo ja gaduła jestem a ludzie tutaj takie fajne som że nie sposób się oprzeć ale już parę razy zwrócono mi uwagę że mam za dużo postów i mi się status nie należy bo nie buduję z tą frajdą to masz racje ale w moim przypadku podprawiona jest paniką i paroma innymi uczuciami dalekimi od szczęścia jeszcze sie nie przyzwyczaiłam do myśli że buduję idę pooglądać co robicie Wusia u mnie też te uczucia gościły...w sercu, w głowie i w brzuchu.... ale jak zaczęło sie coś dziać...to uczucie zostało tylko w brzuchu...ale nie było to negatywne uczucie...tylko motyle z radości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 31.03.2009 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 witam drogie Panie dawno mnie nie było co druga na tym forum z noga miałą kłopot to i ja w piątek na budowie zleciałam z drabiny szkoda gadać złamanie otwarte w łydce obie kości rozwalone także rozwaliły mi skóre gwożdziami mi połączyli mi koścvci ale poszyli mnie solidnie w 4 miejscach solidnie 3 mc nie mogvę wstawać na nią a po 3 mc dopiero mogę powoli na nierj sie opierać uważajcie na sibie na tych budowach bo ja na swoj ą nawet patrzeć nie chcę nawet bym go sprzedałą co ja przeszłam i przechodze to odechciewa mi sie domu o tynk trukturalny malowałam a odeszłam pomóc sofę wyciągnąć na górę no to pomogłam tak że na sygnale mnie zabrali dzis wróciłam buziaczki trzymajcie sie cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 31.03.2009 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 po prawej stronie posrodku widać stojący instrument geodety Matko no pięknie.. od tej strony Cie nie znałam cześć Wusia, gratuluję rozpoczęcia, teraz juz tylko... byle do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 31.03.2009 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Też gratuluję i trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 31.03.2009 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Aguleczko wspolczuje, wiem co musisz przechodzic, ale tzrymaj sie i uwazaj na siebie , nie kustykaj za duzo zebys sie nie przewrocila. Dostajesz cos przeciwzakrzepowego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 31.03.2009 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 aguleczko o kurcze, to Ci się przytrafiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 31.03.2009 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Markociu u mnie jest słownie sztuk 3 panów Glamorciu a bo ja gaduła jestem a ludzie tutaj takie fajne som że nie sposób się oprzeć ale już parę razy zwrócono mi uwagę że mam za dużo postów i mi się status nie należy bo nie buduję z tą frajdą to masz racje ale w moim przypadku podprawiona jest paniką i paroma innymi uczuciami dalekimi od szczęścia jeszcze sie nie przyzwyczaiłam do myśli że buduję idę pooglądać co robicie Wunia Ty wiesz co ja mysle, nie?? A do myśli to się przyzwyczaj. Za rok o tej porze to będziesz krzaki na działce sadzić Wspomnisz moje słowa. Prorocze.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.03.2009 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Mam coś dla Ciebie z okazji rozpoczęcia budowy - wybrzydzaj http://i201.photobucket.com/albums/aa11/Nenka5/salon%20Wusi/s1.jpg http://i201.photobucket.com/albums/aa11/Nenka5/salon%20Wusi/s1a.jpg http://i201.photobucket.com/albums/aa11/Nenka5/salon%20Wusi/s1b.jpg http://i201.photobucket.com/albums/aa11/Nenka5/salon%20Wusi/s1c.jpg http://i201.photobucket.com/albums/aa11/Nenka5/salon%20Wusi/s1d.jpg http://i201.photobucket.com/albums/aa11/Nenka5/salon%20Wusi/s1e.jpg http://i201.photobucket.com/albums/aa11/Nenka5/salon%20Wusi/s1g.jpg http://i201.photobucket.com/albums/aa11/Nenka5/salon%20Wusi/s1f.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 31.03.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Jak tam dzisiaj na budowie?? Fotki jakieś są?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 31.03.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Wusia, ja się już nie mogę doczekać tego podniecenia, które teraz przechodzisz Jak ja bym już chciała być na tym etapie aguleczka, bardzo współczuję. Uważaj na siebie i mam nadzieję, że niedługo dojedziesz do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 31.03.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 a ja to się nie mogę doczekać co Wusia wykombinuje ze swoim wykuszem, bo ja ze swoim kombinuje i nic mi nie pasi myślałam o parapetach takich do siedzenia ale małż chce okna do samej ziemi i co wtedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 31.03.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 czekam az Wusia sie wypowie to ja powiem co mi sie podoba a co nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.03.2009 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 dobry z wieczora czy ja kiedyś z szoku wylezę Aguleczka normalnie kobieto to się nazywa katastrofa trzymaj się kobieto twardo i zdrowiej niech sie kości szybko zrastają Dario kobieta pełna niespodziewanek jest Kasia skąd mam wiedzieć nie mogę sie przyzwyczaić Brazusia mogę wybrzydzać cos nie wiem za dużo albo co Monia fotki zara bedą Lidszu już niedługo zobaczysz ja to może za tydzień uwierzę Pasie ja już nic nie wykombinuję okna są takie jak Brazulka wyrysowała jedne to drzwi balkonowe pozostałe dwa wysokie na 180 cm i tam to sobie chociaż na parapecie posiedzę a u nas okna do ziemi też chciał maż ale sobie przemyślał że pod nimi nie ma tarasu i jakby ktoś z rozpędu otworzył i wyszedł to by spadł na tak zwany pysk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 31.03.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 wuska w wykuszu masz jedno okno wyzsze od pozostalych ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts