wu 31.03.2009 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Żabciu chodzi Ci o to że dłuższe no cos jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 31.03.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 nie , chodzi mi o to wyzsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.03.2009 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 które Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 31.03.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 ile masz wykuszy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.03.2009 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 jeden ale w nim trzy okna jednakowo wysokie tylko dwa są krótsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 31.03.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Wusia, Ty mów co słychać Ale widzę, że dobrze.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.03.2009 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Dario no coś się dzieje rośnie mi domek rośnie mi róża łooo żeby mi tak jeszcze rozum urósł tak przy okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 31.03.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Nasi znajomi mają w wykuszu okna 40 cm od ziemi...Wygląda to bardzo fajnie.....Ale jak bym miąła wykusz...to pewnie też miała bym problem czy zrobić okna do podłogi czy na 180...hmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 31.03.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 piękny kibelek, ładne, równiutkie wykopy, śliczne pąki na rózy Musi jej dobrze byc u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.03.2009 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Glamciu u nas w projekcie były normalne na 150 cm ale drogą ewolucji wyszło 180 Monia własnymi ręcami kibelek malowałam no wykopy równiutkie ślicznie to wygląda a róża śmiać sieze mnie zaczną że z nosem wetkniętym w nią siedzę w kucki i podglądam Monia a róża szczerze dana to jak inaczej musi piękna być a czy róże lubią letko gliniaste podłoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 31.03.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Glamciu u nas w projekcie były normalne na 150 cm ale drogą ewolucji wyszło 180 Monia własnymi ręcami kibelek malowałam no wykopy równiutkie ślicznie to wygląda a róża śmiać sieze mnie zaczną że z nosem wetkniętym w nią siedzę w kucki i podglądam Monia a róża szczerze dana to jak inaczej musi piękna być a czy róże lubią letko gliniaste podłoże bardzo lubią i jeszcze lubią krowie placki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.03.2009 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 no wiem wiem muszę dać tego pokarmu Ślicznotce tylko muszę rozebrać płotek znaczy podłoże ma dobre ziemia wyleżana może mnie polubi kwiatuszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 31.03.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 no wiem wiem muszę dać tego pokarmu Ślicznotce tylko muszę rozebrać płotek znaczy podłoże ma dobre ziemia wyleżana może mnie polubi kwiatuszek On Cię JUŻ polubił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.03.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 ZA-JE-BI-ŚCIE :) Ty mi tu jakiś krzaczorów nie pokazuj - BUDOWĘ CHCĘ !!!!!!!!!!!!!! A to oznacza, że CODZIENNIE mnie tu zdjęcia zopodawać i jak jedne zrobisz i polecisz do domu wgrać to już zakładaj butki, spowrotem leć, bo już się zmieniło :) A JA CHCĘ WIEDZIEĆ CO SIĘ ZMIENIŁO- NOOO Aleeeeeeeeeeeeee Ci fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.03.2009 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Monia nawet nie wiesz jak mnie to cieszy Nefcia to nie krzaczor to moja cudna pnąca róża będzie rosła razem z domkiem no zdjecia obowiązkowo ale z tym lataniem to cieżko bo wiesz mam przylepkę którą trudno wywlec z działki i koniecznie chce do panów jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.03.2009 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 a przy tempie jakim Panowie sie wykazują to bym chyba co godzine lecieć musiała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 31.03.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Wuska podziwiam Twoja ekipe, chyba malo ktorym sie chce kopac w erze koparek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.03.2009 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Markociu ja też podziwiam ale to Panów decyzja umowa była ze zobaczą jaki grunt i sami zdecydują czy ręcznie czy koparką orzekli że da sie kopać ręcznie i tyle zdążyli wytargać już a w dwóch miejscach na bardziej kamieniste trafili dal mnie to lepiej bo ziemia mniej ruszona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.03.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 No gadajcie cholera, co się komu nie podoba, bo ja tam nie wiem. Męczyłam się z tym salonem i nie bardzo mi wyszło, ale nie wiem,co jest źle!Okna w wykuszu - Wuśka, gadałaś, że dwa są po 180cm wysokie, a trzecie to drzwi na taras, no to o co kaman???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.03.2009 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Brazusia mnie o nic to Żaba się czepia no też nie wiem ale cos nie wiem za dużo czy te kółka na dywanie sama nie wiem jakoś tak na pierwszy rzut za dużo w oczy mi wpadło nie mogłam załapać gdzie co jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts