GLAMOURMUM 31.03.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 No gadajcie cholera, co się komu nie podoba, bo ja tam nie wiem. Męczyłam się z tym salonem i nie bardzo mi wyszło, ale nie wiem,co jest źle! Okna w wykuszu - Wuśka, gadałaś, że dwa są po 180cm wysokie, a trzecie to drzwi na taras, no to o co kaman???? braza ale Ty zdolna jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.03.2009 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Glamcia Brazusia to cuda wywija widziałaś moją kuchnię i łazienkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.03.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Brazusia mnie o nic to Żaba się czepia no też nie wiem ale cos nie wiem za dużo czy te kółka na dywanie sama nie wiem jakoś tak na pierwszy rzut za dużo w oczy mi wpadło nie mogłam załapać gdzie co jest To się przyjrzyj jutro, na trzeźwo i powiedz Powalczymy ... no jak pragnę zdrowia, sama nie wiem, co jest nie tak, ale jest coś, nooo ... Glamourmum - dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.03.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 a przy tempie jakim Panowie sie wykazują to bym chyba co godzine lecieć musiała I bardzo CI tak dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.03.2009 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 o jesoo właśnie szef zadzwonił żeby wołac pogotowie bo murarzowi coś się dzieje matko mam nadzieję że nic złego nocka z głowy aż się cała trzęsę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.03.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Trzymam kciukasy za murarza!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.03.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 o jesoo właśnie szef zadzwonił żeby wołac pogotowie bo murarzowi coś się dzieje matko mam nadzieję że nic złego nocka z głowy aż się cała trzęsę NOooooooo nie gadaj - co mu się dzieje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.03.2009 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 jeszcze nie wiem karetka dopiero przyjechała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.03.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Jesssoooo byle nie kojfnął, bo masz prokuratora na budowie, a to cienizna....Ja przepraszam, oczywiście dobrze życzę murarzowi.A wiesz jakie objawy ? Może za dużo %% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.03.2009 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Nefcia rany Boskie aleś mi poprawiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.03.2009 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 uffffffffffff to chyba tylko zbyt wysokie ciśnienie i przemęczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.03.2009 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Jeśli o mnie chodzi to spytaj czy pan wykonawca ma umowę z panem murarzem i czy go ubezpiecza.Tak na wszelki wypadek.Nie chcesz mieć budowy wstrzymanej na rok, prawda ?No właśnie.Wiesz, że jestem realistką .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 31.03.2009 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Jeśli o mnie chodzi to spytaj czy pan wykonawca ma umowę z panem murarzem i czy go ubezpiecza. Tak na wszelki wypadek. Nie chcesz mieć budowy wstrzymanej na rok, prawda ? No właśnie. Wiesz, że jestem realistką .. no i tym postem NEFKA "walnęła" 21 000 postów GRATULKI NEFERKO zapisuję dla potomnych Wusiu będzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 01.04.2009 04:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Dzień dobry Wusia, wczoraj padłam, ale dzisiaj jak przeczytałam o murarzu to się przeraziłam. Jeśli ciśnienie ten chłopina ma nieciekawe, to chyba nie najlepsza dla Niego robota z kopaniem Aż struchlałam Mam nadzieję, że dzisiaj będzie lepszy dzień Wieczorkiem wpadnę pooglądać zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.04.2009 06:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 dzień dobry Nefcia Ty to masz możliwości gratuluję piękna liczba 21 tysi nie strasz mnie błagam całą noc mnie telepało popytam oczywista oczywistość ale myśle ze dobrze będzie Monia ja to myślę że to po prostu z przemeczenia kawał drogi jechali w nocy z niedzieli na poniedziałek to pewnie mało co spali albo wcale w poniedziałek już od rana ganiali po budowie niby takie tam przygotowania ale też porobili za wcześnie tez spac nie poszli chyba bo kole 21 to ja jeszcze u Nich byłam a od rana rzucili się na robotę jako te charty a i zmiana klimatu i ciśnienia też mogła wpłynąć wiec dzisiaj ładnie poprosiłam coby może ciutkę zwolnili mam nadzieję że już obejdzie sie bez dodatkowych atrakcji bo szlag trafi inwestora i kto im zapłaci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 01.04.2009 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 PRIMA APRILLIS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 01.04.2009 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Doberek mam nadzieję, że Pan murarz wydobrzał i już takich niespodzianek Wusiu nie będziesz miała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.04.2009 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 No siemano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doctor.jk 01.04.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Witam p. Wu gratuluje rozpoczecia budowy teraz to już poleci .. mówia ze, najtrudniejszy pierwszy krok. Ja mam dalej ręce związane przez tych urzedasów .... Fajny cytat z pani wyłowiłem , cyt:"po prawej stronie posrodku widać stojący instrument geodety znaczy w trakcie tyczenia było..." : he he normalnie odrazu widać o co kaman powodzenia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.04.2009 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 posrodku widać stojący instrument geodety no to jest najlepsze cześć Wuśka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts