wu 01.04.2009 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 przez moją bezcenną ekipę mam ciągły wyraz szoku na twarzy dobrze że nie gadałam w trakcie jazdy bo kiepsko mogłoby się skończyć otóż dowiedziałam się własnie że zalewanie w piątek myśleli żeby jutro ale bezpieczniej w piatek ludzieeeeeeeee ja nie nadążam Zuzanko to chyba nie był żart Prima Aprilisowy Pasie ja też mam taką nadzieję bo strasznie dużo nerwów takie niespodzianki kosztują po połedniu zrobię Mu kontrolę i jak kiepsko wzpadnie to pójdzie leżeć do baraczku cze Brazulka co do salona to możesz tam trochę powyrzucać jakbyś sie nudziła doctorek a o co kaman nie bojaj wszystko szybko pójdzie u mnie leci biegiem normalnie Nitusia ja to już mówiłam że skojarzenia to przekleństwo normalnie wszystrkim tylko ten stojący instrument w głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 01.04.2009 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 potrzebna pomoc: http://forum.muratordom.pl/post3239901.htm#3239901 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.04.2009 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 własnie Moniu miałam wkleić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 01.04.2009 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Wusia - obejrzałam nowe fotki Fajnego masz pomocnika do kopania fundamentów pozdrawiam gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.04.2009 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 dziekuję Maluszku co do pomocnika to mało co a musiałabym dźwig wołać żeby łobuziaka z fundamentów wyciągnąć On będzie kopał i tyle dopiero ustawienie jego łopatki razem ze sprzętem ekipy, i obietnica że łopatka poczeka na Niego do jutra i znowu Panom pomoże kopać zdołało Piotrusia przekonać do pójścia do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 01.04.2009 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Wusiu, przeczytałam właśnie co się wczoraj u ciebie działo. O rany nie dziwię ci się, że nie spałaś w nocy. Mam nadzieję, że panu murarzowi już lepiej A chłopakom to chyba słoneczko służy i dostali niezłego kopa, bo tak szybko im to idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.04.2009 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Lidszu no ja własnie nie wiem co ich tak goni ale normalnie jakby ksiądz nad diabełkami z kropidłem stał to by się te diabełki tak szybko nie uwijały jak moja ekipa ja mam nadzieję że uważają na siebie bo jak nie to lanie dostaną wszyscy trzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.04.2009 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Wunia, jak teraz przyjadę (po odbiór firanek) to MUSISZ mnie tam zaprowadzić Komisyjnie muszę obmacać te twoje doły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.04.2009 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 dzien dobry. z pracy juz wrocilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 01.04.2009 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 przyszłam looknąć do dziennika na nowości dnia, ale nic nie ma, więc uciekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.04.2009 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 cześć Piękne Kasia dobrze że dodałaś że macać chcesz doły przyjeżdżaj zatem Anusia a co tak późno Słoneczko Monia zaraz będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.04.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Wuska 6 to pozno????? ja o 9-10 zaczynam, potem w korkach do domu wracam, wiec 18ta to srodek dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.04.2009 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Anusia dla mnie to ciemna noc ja o 15,30 kończę i mi źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.04.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Anusia dla mnie to ciemna noc ja o 15,30 kończę i mi źle za kare masz wizyte o 8.30 w poniedzialek dla mnie to ciemna noc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 01.04.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Cześć Wusia:-) Jak tam samopoczucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 01.04.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Wunia, Twój Piotrus jest wspaniały, a budowa pewnie cieszy niesamowicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.04.2009 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Anusia Kochanie to dla kogo ta kara w końcu Madzia czy ja wiem nie dociera do mnie jeszcze za bardzo dziekuję Ci Moniu a budowa i cieszy i zwala z nóg jutro muszę wstać przed piątą żeby zdążyć potrzepać rzęskami zanim do pracy wrócę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.04.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Obejrzałam. Podoba mi się. Jestem zadowolona. Jak ten stan się zmieni - poinformuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.04.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Jeśli o mnie chodzi to spytaj czy pan wykonawca ma umowę z panem murarzem i czy go ubezpiecza. Tak na wszelki wypadek. Nie chcesz mieć budowy wstrzymanej na rok, prawda ? No właśnie. Wiesz, że jestem realistką .. no i tym postem NEFKA "walnęła" 21 000 postów GRATULKI NEFERKO zapisuję dla potomnych Wusiu będzie ok. No paaaaaaaaaatrze nie wiedziałam, że to się tu odbyło i w tak mrocznej sprawie... I dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.04.2009 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Obejrzałam. Podoba mi się. Jestem zadowolona. Jak ten stan się zmieni - poinformuję ufffffff Nefcia ależ mi ulżyło bo co ja bym biedny miś zrobił jakby Ci się nie podobało tak właśnie ten wiekopomny wpis stał się tu u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts