ghost34 01.04.2009 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 dophry wiecór..i spadhom do poniedielnika.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 01.04.2009 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Cze Wusia! Gratulki z okazji rozpoczęcia budowy - oby wszystko szło jak po maśle! Buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.04.2009 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Obejrzałam. Podoba mi się. Jestem zadowolona. Jak ten stan się zmieni - poinformuję ufffffff Nefcia ależ mi ulżyło bo co ja bym biedny miś zrobił jakby Ci się nie podobało tak właśnie ten wiekopomny wpis stał się tu u mnie Pewnie zrobiłabyś to samo co teraz - budowała dalej :) Bardzo się cieszę, że to tu, bo to fajne miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 01.04.2009 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 cześć Wusia, ależ mi się ten Twój avatarek podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.04.2009 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 czesc wszyscy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.04.2009 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 czesc. milego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 02.04.2009 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 ladnie lecicie widze no i leccie tak dalej ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.04.2009 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Jak mi się podoba taka prędkość Pozdrowionka zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 02.04.2009 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 dowlokłam się i słoneczne dzień dobry mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 02.04.2009 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Wuśka - tempo niezłe oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.04.2009 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 dobry wieczór lecimy sobie i lecimy jutro przyjedzie słonik i napluje do dziurek w ogóle jutro strasznie dużo przyjedzie rzeczy i musiałam się dzisiaj nieźle nagimnatykować coby wsio było nawet upolowałam hydraulika padam na tak zwany pysk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.04.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 dobry wieczór lecimy sobie i lecimy jutro przyjedzie słonik i napluje do dziurek w ogóle jutro strasznie dużo przyjedzie rzeczy i musiałam się dzisiaj nieźle nagimnatykować coby wsio było nawet upolowałam hydraulika padam na tak zwany pysk padasz na tak zwane cycki Grosiki do ławy koniecznie!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.04.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 dobry wieczór lecimy sobie i lecimy jutro przyjedzie słonik i napluje do dziurek w ogóle jutro strasznie dużo przyjedzie rzeczy i musiałam się dzisiaj nieźle nagimnatykować coby wsio było nawet upolowałam hydraulika padam na tak zwany pysk padasz na tak zwane cycki Grosiki do ławy koniecznie!!!!!!!!! ja wrzucilam zlotówke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.04.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 dobry wieczór lecimy sobie i lecimy jutro przyjedzie słonik i napluje do dziurek w ogóle jutro strasznie dużo przyjedzie rzeczy i musiałam się dzisiaj nieźle nagimnatykować coby wsio było nawet upolowałam hydraulika padam na tak zwany pysk padasz na tak zwane cycki Grosiki do ławy koniecznie!!!!!!!!! ja wrzucilam zlotówke MONETY w każdym razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.04.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Kolejny krok jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.04.2009 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Kasia no na co bym nie padała pysk będzie pierwszy na ziemi Anusia oczywiście ze kasa pójdzie w fundamenta mam takie specjalnie odłożone same znalezione no i może jaki weselny grosiaczek się trafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 02.04.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Wuniu ale tempo miłego lania ale masz weselne grosiaki, naprawdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.04.2009 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Pasie no zobaczymy jakie to lanie bedzie a weselne grosiaki mam poważnie nie było to aż tak dawno temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 02.04.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Pasie no zobaczymy jakie to lanie bedzie a weselne grosiaki mam poważnie nie było to aż tak dawno temu u nas w tym roku będzie 12 rocznica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.04.2009 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 u nas 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts