braza 02.04.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 No, no, no .... oby tak dalej!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 02.04.2009 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Aguleczko wspolczuje, wiem co musisz przechodzic, ale tzrymaj sie i uwazaj na siebie , nie kustykaj za duzo zebys sie nie przewrocila. Dostajesz cos przeciwzakrzepowego?? Niop 45 zastrzyków dostałam a o kulach nawet nie chodze tyle co do wc boli nie dam rady jeszcze duzo leże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 03.04.2009 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Dzień dobry, Wusia Ale Ci się trafiła wspaniała pogoda na budowę Ja dokładnie 2 lata temu robiłam swoje fundamenty Ale to zleciało Ty za dwa lata to już dawno będziesz mieszkać Różyczka Ci rośnie wspaniale Byłam wczoraj na działce i moje też ruszyły Koniecznie wklej fotki z betonowania Kiedy robicie zasypkę fundamentów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.04.2009 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Rany, ale się tutaj fachowo porobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.04.2009 06:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 dzień dobry Brazuś własnie oby tak dalej Aguleczka no smutek dziewczyno ale nie daj się już niedługo bedziesz znowu biegać i cieszyć sie swoim pięknym domkiem Monia no pogoda cudna idealna po prostu coś mi sie udało czas strasznie szybko leci i możliwe że rzeczywiście będę już mieszkać na pewno nie bedzie wykończone na tip top ale mieszkac pewnie się da różyczka tak piękna jest na tych grubych pędach te oczka też przebite i takie białe czubeczki widać tak sie spieszy ale jeszcze mrozik bywa wiec może niech nie szaleje fotki ovczywiście będą bo by mi synuś nie darował że słonika nie widział a zasypkę to ja nie wiem szczerze mówiąc ale chyba po Świętachbo nie wiem czy teraz w ciągu tygodnia to zdążą wymurować i da sie zasypać chociaż z Nimi to nigdy nie wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.04.2009 06:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 widzisz Brazuś wreszcie nikt mi nie zarzuci że posty nabijam a nie buduję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 03.04.2009 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 widzisz Brazuś wreszcie nikt mi nie zarzuci że posty nabijam a nie buduję wusia...teraz to z Ciebie inwestorka pełną gębą Mam nadzieję, że posłuchałaś rady Nefer i poprosiłaś o dokumenty o zatrudnieniu i ubezpieczeniu brygady na polu. Ja zanim wpuściłam na teren budowy chłopaków...poprosiłam o przelewy za zus z ostatnich 3 miesięcy... Teraz spokojnie śpię Braza - podziwiam, bo ja próbowałam opanować kilka programów i już wysiadałam przy pierwszych 15 minutach pracy... ja do tego cierpliwości po prostu nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.04.2009 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Glamciu jaka ze mnie inwestorka ja zielona jako ta trawka na wiosnę ale póki co wszystko w porządalu jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 03.04.2009 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Glamciu jaka ze mnie inwestorka ja zielona jako ta trawka na wiosnę ale póki co wszystko w porządalu jest wusia, już sam fakt , że wydajesz pieniądze czyni z Ciebie inwestorkę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 03.04.2009 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Miłego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.04.2009 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Glamourmam - ja chwilami wysiadam ... przy ArchoCadzie poległam totalnie!!!! Niestety, bo super program, ale dla faktycznie profesjonalistów! Reszta łatwiejsza nie ma jednak takich możliwości! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 03.04.2009 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Wusia co do domku to niechcę go widzieć nie pojadetam szybko i powiem szczerze że jak tylko kupiec by się znalazł to dziś go sprzedam Dom mi teraz nie pomaga nie ma żadnej wartośći ,wypadek pomógł dostrzeć coś czego zdrowy człowiek czasem nie widzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.04.2009 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 dzień dobry... dzielę się moją osobistą wiosną http://images50.fotosik.pl/97/561c43189bbf072amed.jpg http://images42.fotosik.pl/93/cab4895fd25cbb78med.jpg wiosna, wiosna.... nareszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.04.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 witam się i życzę owocnego kolejnego dnia budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 03.04.2009 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Dla chętnych różanych wrażeń wrzucam coś na miły dzień: http://www.roseexpert.no/F-thumbs.htm http://forums2.gardenweb.com/forums/load/rosesant/msg0209305130534.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 03.04.2009 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Glamourmam - ja chwilami wysiadam ... przy ArchoCadzie poległam totalnie!!!! Niestety, bo super program, ale dla faktycznie profesjonalistów! Reszta łatwiejsza nie ma jednak takich możliwości! i tak... ukłony w pas.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 03.04.2009 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 To fakt braza jest niesamowita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 03.04.2009 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Ale fajnie WUsiu, że tak się "dzieje" u Was.Jestem bardzo ciekawa fotek z pluciaU nas pierwsze wykopki ław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 03.04.2009 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Piękna pogoda to prace pełną parą już tak budowlanie się zrobiło wreszcie będzie rosło . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.04.2009 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 o ja pier papier. Jaką Ty masz Wusia śweitną glebe do kopania. U mnie by sie tak nie dało. Jeszcze teraz sobie przypominam jak chlopaki gline gołymi rękami wyciagali z wody w okopach, bo im franca ciągle wpadała na zbrojenie. brrrr. Cudnie Pani Inwestor. No to teraz nerwy do rękawa i do roboty!Wszystkiego dobrego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts