monia i marek 03.04.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Monia ta mała potwora zrobiła sobie zjeżdżalnie z piasku do murowania wdrapywał sie na górę i zjeżdżał a to na brzuszku a to na pleckach na dół ale że ekipa same dobre ludzie a moje dziecko to cygańskie jest to mogę spokojnie po działce się szwendać bo On się za rączke z Panami prowadza Brazula a co mi tam już się pocieszę smutek sobie na później zostawię zobaczysz Słoneczko dobrze będzie Bardzo dobrze, że nie wychowujesz Go na "dzikusa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.04.2009 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Monia obawiam sie że w tym wzgledzie to i tak niewiele miałam do wychowywania On już taki jest radosny pogodny wszystkiego i wszystkich ciekawy nawet jak sie trochu wstydzi to i tak powie dzień dobry i rączkę poda a Panowie fajni okrutnie są to i lgnie do Nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.04.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Wusia, dziecko do roboty juz wykorzystujesz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.04.2009 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Małgoś nie miałam szans Go nie wykorzystać normalnie taki przejęty we wszystkim pomagać chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 03.04.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Małgoś nie miałam szans Go nie wykorzystać normalnie taki przejęty we wszystkim pomagać chce no przecie domek dla rodzinki buduje bry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.04.2009 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 cześć chorusku przyjedź do mnie na wygrzanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 03.04.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 cześć chorusku przyjedź do mnie na wygrzanie taaaaaaaa przy łopacie się rozgrzeję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.04.2009 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 zaraz tam przy łopacie dzisiaj 26 stopni w słoneczku było to byś się chyba wygrzała co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 03.04.2009 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 jak słonko to ja w cień uciekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.04.2009 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 ot i babie nie dogodzisz jak Jurek z Tobą wytrzymuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 03.04.2009 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 ot i babie nie dogodzisz jak Jurek z Tobą wytrzymuje bladego pojęcia nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.04.2009 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 ja to chyba wiem czemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.04.2009 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 wusia nie za mocno plulam w intencji pogody ??? moze chlopakom za cieplo , co ??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.04.2009 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 dzien dobry Wusia ale sie szybko buduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 04.04.2009 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Doberek Wpadłam miłej soboty życzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.04.2009 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 witanko jako, że sobota to zaraz znikam, ale zanim to zostawiam pozdrowienia http://images38.fotosik.pl/93/54c25895b6c1f4c7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 04.04.2009 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Wu wreszcie dziecko ma porządną piaskownicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.04.2009 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 http://smyki.pl/cardimages/slonko.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 04.04.2009 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 co by nie byłó że nie zagladam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.04.2009 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 dobry wieczór dzisiaj dla Panów ( tak Ich Piotruś nazywa ) był dzień relaksu tylko polewanko straszne pijusy z tych naszych ław są nic tylko pić i pić wołają od poniedziałku znowu ruszą z kopyta i bedą murować fundamenty ale żeby nie było że sie nic nie działo to wreszcie niektórzy wzięli się za ogrodzenie fotki wiadomo gdzie są dla mnie to w sumie kiepski news bo jakby nie patrzeć ja te cholerne słupki pomalować muszę Żabka pluj dalej coby nie lało cały tydzień Anusia Panowie robią zamiast leżeć to szybko idzie Nitusia śliczne krokuski Aguleczka teraz to ma i pisakownicę i kamyczki do zabawy pełen luksus tak skwapliwie z niego korzysta że dzisiaj 15 razy myć musiałam a i tak wrócił taki brudny że aż wstyd mi było jak tam złamanie Dario piękne słoneczko niech zostanie z nami długo żeby Panowie mieli dobre warunki do pracy Duszku no bo jeszcze bym się zatęskniła całkiem za Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts