monia i marek 05.04.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Wunia, w takim razie gratuluję rur Ja też zrobiłam zakupy ... róż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.04.2009 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Monia w promocji były to kupiłam w sumie to dwie ostatnie a zakupy widziałam widziałam czekam z niecierpliwością żeby zakwitły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 05.04.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Duszku no bo jeszcze bym się zatęskniła całkiem za Tobą withanko jak tam samopoczucie Jasnie Pani hmmmmmmmmmmmmmm wzieło mnie dzisiaj na nightwisha cołkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.04.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Czy Ty Wusia chcesz jakiś stół w salonie, a konkretnie w wykuszu?? Ja wiem o tych szerokich parapetach, ale w programie bardzo ciężko wstawia się ściany inne niż proste, więc zlituj się Wusia, w zamian zrobię z innym ustawieniem! Straszliwie długo trwa dopasowywanie tych ścian i wszystkiego co z nimi jest związane (np. parapety, rolety) "pod kątem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.04.2009 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 cześć Duszku samopoczucie póki co optymistyczne o night wisha to ja też lubić zwłaszcza głosno Brazulka ale ja nie narzekałam ja wiem że to tylko uparta maszyna jest i nie wszystko sie da zrobić mnie się podoba salon i mam go przed oczkami to mi łatwiej duuuuuuuzo łatwiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.04.2009 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 a stół czy ja chcę stół a jaki by tam mógł wejść do wykusza chodzi mi o wielkość bo w sumie to by pewnie się przydał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.04.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Raczej mały ... te drzwi tarasowe przeszkadzają Zobaczę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.04.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Nefcia a Ty co teściowa co z wizytacją sie zapowiadasz Nooooooooooo żeby nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.04.2009 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Brazusia tak myślałam coś sie wymyśli Nefcia to ja już czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 06.04.2009 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Wusia - dzień doberek - miłego dnia życzę i mam nadzieję że humorek będzie dopisywał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.04.2009 06:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 dzień dobry Zuzanka zobaczymy na co pogoda się zdecyduje bo na razie to jeszcze nie wiadomo będzie padać bedzie pochmurno czy zaświeci słońce póki co wszystkie trzy opcje są możliwe a wszystkim ludkom miłego tygodnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 06.04.2009 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 dzień dobry Zuzanka zobaczymy na co pogoda się zdecyduje bo na razie to jeszcze nie wiadomo będzie padać bedzie pochmurno czy zaświeci słońce póki co wszystkie trzy opcje są możliwe a wszystkim ludkom miłego tygodnia życzę taka pogodowa ruletka i podobno szczęście nie ma znaczenia w wyborze ale ja duuuuuuuuuuuuuuuuuuużo słonka ślę na cały tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 06.04.2009 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 No proszę - 3 dni mnie na forum nie było a Wuśka ma już i fundamenty i ogrodzenie się robi Proszę co za tempo miłego i oczywiście słonecznego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.04.2009 07:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Zuzanka oby wypadło szczęśliwie w tej ruletce żeby chociaż nie padalo już wiecej nie wymagam Maluszku no widzisz jak nic to nic a jak juz to biegiem Panowie już tam pewnie zaczęli murować bloczki na fundament a płotek to teraz malować słupeczki muszę wiec lepiej niech nie pada tylko Piotruś znowu katar ma i kaszle oby nic sie z tego nie wykluło paskudnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 06.04.2009 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Wusia - tempo macie naprawdę niezłe Piotrusiowi zaaplikuj Rutinoscorbin to zawsze go coś wzmocni. Zdrófka maluszkowi życzę Teraz jest taka dziwna pogoda rano bardzo zimno w południe natomiast bardzo gorąco. Moja Olka też od wczoraj zasmarkana jest a to dlatego, że latała w sobotę w krótkich rękawkach wieczorkiem jak już jest dosyć chłodno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 06.04.2009 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 dzien doberek..))... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.04.2009 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Maluszku na rutinoscorbin to On jeszcze trochę mały jest a dopiero też co chory był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 06.04.2009 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 dzien dobry, milego dnia i zeby ten tydzien juz sie skonczyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 06.04.2009 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Dzień dobry U nas zimno mamy i smutne niebo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.04.2009 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Ausia Monia ja mam nadzieję że szybko minie tego się trzymajmy u nas chlodniej a niebo za chmurkami ale widać że słoneczko za nimi jest więc nie wiadomo co bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts