Nefer 01.10.2008 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Dzień dobry Wu, ja też jestem zdania, że lekarza zmienić należy i to w trybie natychmiastowym. Kamyk co prawda nie ta specjalizacja ale swój chłop - jemu zaufaj... no i Nefer - za solidny avatar (przy kims kto tak się wizualizuje mozna się czuć tylko bezpiecznie - Nefer - to oczywiście komplement) Gdybys upierała się wciąż przy sentymentach i starym lekarzu, a antybiotyk nie zadziała, pamiętaj... nasiadówki Aaaa dzieki za uznanie :) Ale Twój avatarek też niczego sobie - bardzo lubię to zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 01.10.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 a zresztą co mi tam jak sobie przyjedziesz po babę to upiękę a co jutro nie mogę ale juz niedlugo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.10.2008 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 uffffffff na jutro to ciężko by było upiec tak ze dwa dni wcześniej musisz się zapowiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 01.10.2008 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 uffffffff na jutro to ciężko by było upiec tak ze dwa dni wcześniej musisz się zapowiedzieć masz jak w banku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.10.2008 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 u mnie słowo droższe pieniędzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 01.10.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 u mnie słowo droższe pieniędzy już Cię lubię znaczy babkę wielkanocną mam juz z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.10.2008 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 niegłupi powiedział że przez żołądek do sreca mężczyzny no ja Ci się będzie opłaciło po nią przyjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.10.2008 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 heloł Wu to juz pojutrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 02.10.2008 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 to jestem miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 02.10.2008 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 heloł Wu to juz pojutrze to ja mogę nie zdążyć po tą "babę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.10.2008 07:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 dzień dobry o tak Anusia to już pojutrze jeszcze tylko 2 wk&^%ce dni i same przyjemności Kamyk o jakiej "babie" Ty myślisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 02.10.2008 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 dzień dobry o tak Anusia to już pojutrze jeszcze tylko 2 wk&^%ce dni i same przyjemności Kamyk o jakiej "babie" Ty myślisz ...no z lukrem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 02.10.2008 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Dzień dobry Wu, ja też jestem zdania, że lekarza zmienić należy i to w trybie natychmiastowym. Kamyk co prawda nie ta specjalizacja ale swój chłop - jemu zaufaj... no i Nefer - za solidny avatar (przy kims kto tak się wizualizuje mozna się czuć tylko bezpiecznie - Nefer - to oczywiście komplement) Gdybys upierała się wciąż przy sentymentach i starym lekarzu, a antybiotyk nie zadziała, pamiętaj... nasiadówki Aaaa dzieki za uznanie :) Ale Twój avatarek też niczego sobie - bardzo lubię to zdjęcie dziękuję, tym bardziej mi miło, że na tym zdjęciu to nie żaden James Dean tylko ja we własnej osobie (ciekawe czy ktos uwierzy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 02.10.2008 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Wu miałaś rację - świnia ze mnie ale już sie poprawiam! Dzień dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.10.2008 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 dandi obiecuję przez tydzień nie zdrabniać z szacunku względem Ciebie co miałeś cywilną odwagę publicznie się przyznać pełen podziw i trzymam za słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.10.2008 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 kamyk sam se lukrować bedziesz ja obiecałam upiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 02.10.2008 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 dandi obiecuję przez tydzień nie zdrabniać przyjmując na klatę konfirmację o mojej świniowatości a zarazem rozumiejąc szkopuł powstrzymywania sie przed zdrobnieniami, niniejszym zwalniam Cię z całego tygodnia i wyrażam zgodę na pięć dni bez zdrobnień (dzisiejszy się nie wlicza) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.10.2008 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 powiedziałam tydzień to tydzień umiejętność złożenia samokrytyki i to jeszcze na tak szerokim forum należy docenić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 02.10.2008 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 no dobra ale masz sie aktywizować z nie zamilknąc jak zaklęta na pełne 7 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.10.2008 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 no skąd ja nie obiecywałam że się zamknę tylko że nie będę Cię denerwować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts