braza 06.04.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Wuśka, wcisnąć to pewnie by się dało ten stół, ale ja wiem .... przecież masz od cholery miejsca w kuchni, dla trójki osób to miejsce i do tańca jest, po ki gwizdek Ci wielki stół jeszcze w saloniku??? W razie większych uroczystości zawsze można coś przestawić i gościć się w salonie! Zastanów się! A poza tym ... te stoły w wykuszach zaczynają mnie tak samo drażnić jak beżowo-brązowo łazienki, za dużo ich!! Chcesz mieć szerokie i niskie parapety, prawda? Cuda można w tym wykuszu zrobić, a nie tylko stół i stół Kominek to ja dałam tylko poglądowo, nie jestem dobra w projektach tego ustrojstwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.04.2009 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 ale się Słoneczko podłożyła jakie te cuda hę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.04.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Szukam właśnie zdjęć, ale mam je w gazetach, w każdym razie miałam ... Wrzucę parę, jak tylko znajdę U Ciebie sprawę utrudniają troszkę te drzwi balkonowe, ale wydaje mi się, że można z tego wybrnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.04.2009 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 moja ciekawość ma uszy większe jak osiołek ale poczekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 07.04.2009 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 dzien doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 07.04.2009 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 ścigam Anię - widzę nieśmiało Dzień Dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 07.04.2009 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 withanko scigam zuze.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 07.04.2009 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 i się mury pną do góry byle tak dalej Jak ma się Piotruś? O kwatkach milczę, bo nie odróżniam perzu od winorośli Znaczy się ... podaj prawicę, Siostro Ufff - myślałam, że tylko ja jestem upośledzona :) Ale za to dobrze obsługuje piłę spalinową Jak trzeba jakieś grube zielona wyciąć zapisałam sobie w razie co do kontaktów miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 07.04.2009 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 niech się mury pną do góry ale widziałyście jakie kosmiczne czerwone pojazdy tam wylądowałay u Wusi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 07.04.2009 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Dobry widziałam zdjęcia super, i różyczka super i wszystko super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.04.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 no to teraz śmig śmig i będzie dach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 07.04.2009 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Dzien dobry Pięknie Wam te mury rosną, Wusiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.04.2009 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 dzień dobry goniący i gonieni i wszyscy najmilsi goście mamy kolejny piekny słoneczny dzień zupełnie nie wiem czym sobie zasłużyłam na taką pogodę mury zapewne sie pną do góry bo Panowie nastepną dostawę bloczków mają jutro z rana i jak nie wymurują tych które są na placu to ich zawalą nową dostawą ale powiedzieli co się wyrobią Maluszku Piotruś katar ma okropny kaszle mam nadzieję ze przez katar i nie wiem jechac do lekarza czy nie wczoraj po działce przemieszczał sie w charakterze tornada i nie chciał do domu i sama nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 07.04.2009 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Cześć zapracowane kobitki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.04.2009 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 cześć Glamciu pogoda taka piękna a ja w pracy muszę być zamiast malowac słupki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 07.04.2009 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Hej, ja tez w pracy siedzę Co zrobić.... Dobrze, że chcociaż od czasu do czasu mogę FM poczytać. Fajnie u Was rośnie... A u nas dzisiaj zalewają. A co to za śmieszne makiety czerwone na zdjęciach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 07.04.2009 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 wuska jak tak sdruffko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 07.04.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 dokładnie śmig śmig jak tylko pogoda im dopisze to moment doczekamy sie tu dachu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.04.2009 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Guzmanka jak to nie oglądałas zalewania Duszku jakoś jeszcze sie kulam mogło by być wprawdzie lepiej ale ze i gorzej być moze to nie narzekam żeby tylko Piotruś sie pozbierał to git bedzie Aguleczka nie tak śmig śmig bo dach to chyba dopiero koniec sierpnia początek września ma być bo wykonawca wtedy bedzie mógł no chyba że chociaż więźbę wcześniej wyżebram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.04.2009 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Wunia, jest dobrze, jest dobrze, tylko powiedz mi po jaką cholerę ubrałaś auta w pokrowce????? Żeby się nie zakurzyły czy jak????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts