wu 11.04.2009 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 Brazuś no coś Ty te z kwiatuszkami to sporo sie naszukałam co to wiosną jeździłam koło nich codziennie więc patrzyłam na to morze różowych kwiatuszków, potem rozwinęły sie purpurowe liście prześliczne te drzewa były wiec pogrzebałam i znalazłam bo takie drzewko bankowo będę mieć i jak chcesz to znajdę nazwę konkretną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 11.04.2009 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 no jak tak to jeszcze spodobałoby Ci się drzewko bodajże wiśniośliwa sie zwie na wiosnę ma piękne rózowe kwiatuszki a potem ciemno bordowe liście cały czas bosko wygląda to chyba śliwa ozdobna Pissardi Dobry wieczór Ja dopiero zakończyłam kuchenne szaleństwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.04.2009 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 jak zwykle Monia ma rację http://www.ogrodniczka.pl/rosliny/krzewy_lisciaste_ozdobne/368,sliwa_wisniowa_pissardi.html co robiłaś dobrego Królowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 11.04.2009 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 jak zwykle Monia ma rację http://www.ogrodniczka.pl/rosliny/krzewy_lisciaste_ozdobne/368,sliwa_wisniowa_pissardi.html co robiłaś dobrego Królowo jest jeszcze śliwa Nigra, więc może to też być ta co dobrego? 3 sałatki, śledziki, 4 placki (mazurek, babka, makowiec, sernik), żurek, schab ze sliwkami i morelami i parę innych pierdół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.04.2009 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 Monia, Ty to w ogóle skarbnica wiedzy roślin wszelakich jesteś Znalazłam tę śliwę Pissardi ... jest faktycznie imponująca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 11.04.2009 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 Monia, Ty to w ogóle skarbnica wiedzy roślin wszelakich jesteś Znalazłam tę śliwę Pissardi ... jest faktycznie imponująca znam tylko to, co mi się podoba i na co w którymś etapie życia zwróciłam uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.04.2009 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 Brazuś przeca gratis tytułu Królowej nie dostała Monia i po co pytałam teraz mam ślinotok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 11.04.2009 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 Brazuś przeca gratis tytułu Królowej nie dostała Monia i po co pytałam teraz mam ślinotok wysłać Ci trochę paczką poleconą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.04.2009 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 Monia no nie dobrze wygladam to nie trzeba mnie dokarmiać po prostu wyszykowałaś same pysznosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 12.04.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 dzien doberek w swieta sliwy mam 3 w swoim trojkacie, ale zapragnelam miec brzoze czerwona i chce wiecej migdalkow szczepionych na pniu, mam jednego i wlasnie zaczyna kwitnac sliczny jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 12.04.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 smacznego świątecznego http://img25.imageshack.us/img25/743/pisanki.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.04.2009 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 Noooo czeeeeść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.04.2009 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 dobry wieczór Anusia ja wzorem Moni robię sobie w główce listę chciejstw Monia nie mogłaś tych kraszanek podrzucić jak ja skrobałam swoje cześć Brazusia mam nadzieję że wszystkim Świeta mijają spokojnie i radośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 12.04.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 dobry wieczór Anusia ja wzorem Moni robię sobie w główce listę chciejstw Monia nie mogłaś tych kraszanek podrzucić jak ja skrobałam swoje cześć Brazusia mam nadzieję że wszystkim Świeta mijają spokojnie i radośnie nie mogłam, bo też je wtedy skrobałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.04.2009 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 ot widzisz jaki pech już pisałam u Ciebie cudną masz wiosnę w ogródku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 12.04.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 ot widzisz jaki pech już pisałam u Ciebie cudną masz wiosnę w ogródku zapisałaś na swojej liście chciejstw wisienkę Kiku Shidarę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.04.2009 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 oczywiście jak tak dalej pójdzie to mi miejsca braknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 12.04.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 oczywiście jak tak dalej pójdzie to mi miejsca braknie a jaką dużą macie działeczkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 12.04.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 wusia, czy ty wogóle kiedykolwiek wylogowujesz się z forum??? Hejka..... ale mam duży brzuszek po dzisiejszym obżarstwie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.04.2009 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 Monia ponad 13 arów Glamcia no wiesz to pomówienie oczywiście jakby nie patrzeć weszłam jakieś 45 minut temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts