monia i marek 12.04.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 Monia ponad 13 arów Glamcia no wiesz to pomówienie oczywiście jakby nie patrzeć weszłam jakieś 45 minut temu Wunia, to czym Ty się martwisz?? Jest gdzie sadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.04.2009 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 no pewnie tak teraz mam inny problem muszę wymyśleć jakieś ładne ułożenie skarp żeby obsypać domek i mieć ładne miejsce na ładne roślinki i nie zrujnować sie na mnóstwo ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.04.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 no pewnie tak teraz mam inny problem muszę wymyśleć jakieś ładne ułożenie skarp żeby obsypać domek i mieć ładne miejsce na ładne roślinki i nie zrujnować sie na mnóstwo ziemi uuuuuuuu, będzie cieżko Też o tym myślałam, ale zrezygnowałam z pomysła Za drogi gips Teraz będę walczyć z trawnikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 12.04.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 no pewnie tak teraz mam inny problem muszę wymyśleć jakieś ładne ułożenie skarp żeby obsypać domek i mieć ładne miejsce na ładne roślinki i nie zrujnować sie na mnóstwo ziemi a nie możesz wykorzystać ziemi z wykopów na podniesienie skarp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.04.2009 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 Kasia Ty widziałaś ile ja ziemi musiałabym nawieźć żeby to obsypać i nie zrobić sobie górki dla saneczkarzy lekko pół metra na całość chyba szóstka w totka by mnie tylko ratowała więc mam plan tylko mi estetyki brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.04.2009 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 Monia ale to mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 12.04.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 Monia ale to mało to tak jak u nas musimy dowieźć jeszcze min. 5 samochodów czarnej ziemi przed dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.04.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 Kasia Ty widziałaś ile ja ziemi musiałabym nawieźć żeby to obsypać i nie zrobić sobie górki dla saneczkarzy lekko pół metra na całość chyba szóstka w totka by mnie tylko ratowała więc mam plan tylko mi estetyki brakuje Wunia, no o czym ty do mnie rozmawiasz Ja miałam różnicę między ulicą a końcem działki jakieś 120cm Teraz jest mniej więcej na tym samym poziomie. Fundamentu domu widać jakieś 50cm, a tarasu jeszcze więcej, prawie 80cm. Musze wysypac ziemię na trawnik, ale to będzie szlichta jedynie. MAJĄTEK wydaliśmy na ziemię do fundamentu domu i ze DWA MAJĄTKI na fundament tarasu. Już lepiej nie wspominaj o tej ziemii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.04.2009 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 no ja mam różnicy w tym miejscu gdzie dom 1 metr cenę ziemi to ja znam i dlatego nie mam zamiaru walić na całą działkę wiem co zrobić tylko teraz potrzebuję coby mi to ktoś ładnie rozrysował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 12.04.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 a tak w ogóle znacie moze aktualne ceny za ziemię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.04.2009 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 znam ale to bolesny temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 12.04.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 znam ale to bolesny temat a możesz zdradzić cenę za 1 wywrotkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.04.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 Ja bym chętnie nawaliła na całą działkę - ale nieeeeee ma tak fajnie Ten metr pozabijałby moje 80 letnie drzewa... Więc muszę mieć górkę dla sanek - ale niedużą ...i wjazd do garażu na górce...ehh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.04.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 znam ale to bolesny temat a możesz zdradzić cenę za 1 wywrotkę?to zależy jaka wywrotka i jaka ziemia: jakiś mały stra lichej ziemii to około 25-30zł po znajomości Ciut lepsza ziemia, wywrotka z kamaza to około 50zł Ile ten czarnoziem mnie będzie kosztował to nawet wolę nie wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.04.2009 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 Kaśka to Ty mnie daj jak Bozie kocham namiary na taką taniochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.04.2009 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 Nefuś u mnie to zarąbista górka do garażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.04.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 Kaśka to Ty mnie daj jak Bozie kocham namiary na taką taniochę Trza szukac tam gdzie kopią wodociągi Sprawa ma się tak: oni muszą tą ziemię wywozic i płacić za wywózkę, więc zdarza się tak, że sami jeżdżą i szukają budów, żeby zamiast dopłacać zarobić. Mnie tak na ten przykład znaleźli Ale ta za 25-30 to same kamienie były prawie Ale do fundamentów się nadawało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 12.04.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 znam ale to bolesny temat a możesz zdradzić cenę za 1 wywrotkę?to zależy jaka wywrotka i jaka ziemia: jakiś mały stra lichej ziemii to około 25-30zł po znajomości Ciut lepsza ziemia, wywrotka z kamaza to około 50zł Ile ten czarnoziem mnie będzie kosztował to nawet wolę nie wiedzieć a nie napisałaś o jedno zero za mało??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.04.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 Dziewczyny!! Ja pisze o takim badziewiu, że łoooooooooo Prawie same kamienie.. Nie nadaje się na ziemię do nasadzeń. No i mówiłam, że po znajomości. Ile kosztuje czarna, dobra ziemia w dużej wywrotce to pojęcia nie mam, ale pewnie zdecydowanie więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.04.2009 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 z tym szukaniem to kiepsciutko bo mało kopią u nas ja mam dostać namiara na 100 za gorszą 200 za ogrodową za wywrotkę to i tak nieźle bo już kupiłam 2 wywrotki po 250 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts