kaśka maciej 12.04.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 z tym szukaniem to kiepsciutko bo mało kopią u nas ja mam dostać namiara na 100 za gorszą 200 za ogrodową za wywrotkę to i tak nieźle bo już kupiłam 2 wywrotki po 250 U mnie kopali na potęgę, kanalizację robili w różnych dzielnicach Teraz też kopią, na przykład w Siewierzu, przecież robią obwodnicę Widzialaś ile ziemi tam wybrali?? Trzeba tam moze popytać. Ja na szczęście mam już mało do nawiezienia. Od 3 do 5 wywyrotek max. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.04.2009 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 a podpowiedz jeszcze kogo to zaraz po Świętach lecę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 12.04.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 właśnie mnie małżonek naproastował, że trzeba nam 10 wywrotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 12.04.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 Monia ponad 13 arów Glamcia no wiesz to pomówienie oczywiście jakby nie patrzeć weszłam jakieś 45 minut temu Ale to dobrze, że stoisz na straży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.04.2009 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 Monia mnie to 10 w fundament piachu braknie raczej a na obsypanie i żeby trochu działkę wyrównać to pewnie ta 10 to też lekko Glamcia fajnie ze ktoś się cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.04.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 a podpowiedz jeszcze kogo to zaraz po Świętach lecę Myślę, że trzeba zrobić tak jak ja zrobilam, mianowicie: ubierasz uśmiech numer 5 i pojeżdżasz do panów i mówisz: panie kierowniku ( koniecznie!!) chciałabym z panem porozmawiać o tej ziemii Tak załatwiłam ta po 50zł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.04.2009 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 skad wiedziałaś który kierownik za takie pieniądze to mogę jeszcze dekolt dorzucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 12.04.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 Ja na razie posadziłam roślinki na glinie i wszystkie sie przyjęły...tzn. wypuściły małe listki, więc chyba się przyjęły...dowiadywałam sie o ziemię w naszej okolicy i jest to koszt 28-35 zł za tonę z transportem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 12.04.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 Wunia, wiem co to znaczy, bo też kupowaliśmy pospółkę na zasypkę, a dodatkowo musiałam później zapłacić blisko 1500zł za wywóz gliny i kamienia z wykopu, bo na zasypkę się toto nie nadawało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.04.2009 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 Glamcia wiem że to wstrętne ale lepiej mi jak widzę że gdzie inndziej jest drozej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.04.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 skad wiedziałaś który kierownik za takie pieniądze to mogę jeszcze dekolt dorzucić dorzuć, psiknij się jeszcze jakimś powalaczem i masz tą ziemię u siebie na placu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 12.04.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 Ja na razie posadziłam roślinki na glinie i wszystkie sie przyjęły...tzn. wypuściły małe listki, więc chyba się przyjęły... dowiadywałam sie o ziemię w naszej okolicy i jest to koszt 28-35 zł za tonę z transportem jakie roślinki wsadziłaś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 12.04.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 Glamcia wiem że to wstrętne ale lepiej mi jak widzę że gdzie inndziej jest drozej drożyzna.... straszna, żeby za ziemię tyle pieniędzy płacić.... Ja się wybiorę do gminy, bo drogi teraz budują, więc może coś załatwię.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.04.2009 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 Monia u mnie z wykopu to niewiele bo tyle wydłubane co pod ławy ale to się nada na początek obsypania humusu to taka góreczka niezła jest bo tam była jeszcze kupeczka 18 ton ziemi ogordowej Kasia ale skąd wiedzieć który kierownik no nawet makijaż dołozę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 12.04.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 Ja na razie posadziłam roślinki na glinie i wszystkie sie przyjęły...tzn. wypuściły małe listki, więc chyba się przyjęły... dowiadywałam sie o ziemię w naszej okolicy i jest to koszt 28-35 zł za tonę z transportem jakie roślinki wsadziłaś?? sporo... różą pnąca (nie pytaj jaka odmiana, bo nie mam pojęcia..., tulipanowiec, 3 brzozy, 4 lawendy, 4 magnolie i coś takiego:Deutzia "Rosea Plena" - Żylistek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.04.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 Kasia ale skąd wiedzieć który kierownik no nawet makijaż dołozę Och WUŚKA!!!! no byle pierwszy robotnik się nawinie i dajesz do niego panie kierowniku, a jak burknie że nie jest to udajesz mego ździwioną i mówisz: a wygląda pan I prosisz, żeby ci pokazał kiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 12.04.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 U nas humus właśnie rozwieźliśmy na boku domku, ale i tak duuużo jeszcze potrzeba Kiedy Twoja ekipa wraca? Od wtorku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.04.2009 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 no dobra to ja cholera biorę dzień urlopu robię się na wampa ( to bedzie trudne raczej ) i lecę sie mizdrzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 12.04.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 Ja na razie posadziłam roślinki na glinie i wszystkie sie przyjęły...tzn. wypuściły małe listki, więc chyba się przyjęły... dowiadywałam sie o ziemię w naszej okolicy i jest to koszt 28-35 zł za tonę z transportem jakie roślinki wsadziłaś?? sporo... różą pnąca (nie pytaj jaka odmiana, bo nie mam pojęcia..., tulipanowiec, 3 brzozy, 4 lawendy, 4 magnolie i coś takiego:Deutzia "Rosea Plena" - Żylistek ŁoMatko, ale zaszalałaś Piękne zakupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 12.04.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 no dobra to ja cholera biorę dzień urlopu robię się na wampa ( to bedzie trudne raczej ) i lecę sie mizdrzyć i cóż my biedne kobiety musimy robić, żeby taniej ziemię załatwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts