wu 12.04.2009 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 uciekam spać dobrej nocki Kochani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 12.04.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 szalona;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 12.04.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 Ja na razie posadziłam roślinki na glinie i wszystkie sie przyjęły...tzn. wypuściły małe listki, więc chyba się przyjęły... dowiadywałam sie o ziemię w naszej okolicy i jest to koszt 28-35 zł za tonę z transportem jakie roślinki wsadziłaś?? sporo... różą pnąca (nie pytaj jaka odmiana, bo nie mam pojęcia..., tulipanowiec, 3 brzozy, 4 lawendy, 4 magnolie i coś takiego:Deutzia "Rosea Plena" - Żylistek ŁoMatko, ale zaszalałaś Piękne zakupy Monia w Twoich ustach brzmi to jak mega pochwała.... . Zdjęcia pierwszych listków wkleję jutro...bo oczywiście dzisiaj byłam na działce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 12.04.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 coś dla Ciebie, Wusia:http://www.wymarzonyogrod.pl/1205_1713.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 12.04.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 Ja na razie posadziłam roślinki na glinie i wszystkie sie przyjęły...tzn. wypuściły małe listki, więc chyba się przyjęły... dowiadywałam sie o ziemię w naszej okolicy i jest to koszt 28-35 zł za tonę z transportem jakie roślinki wsadziłaś?? sporo... różą pnąca (nie pytaj jaka odmiana, bo nie mam pojęcia..., tulipanowiec, 3 brzozy, 4 lawendy, 4 magnolie i coś takiego:Deutzia "Rosea Plena" - Żylistek ŁoMatko, ale zaszalałaś Piękne zakupy Monia w Twoich ustach brzmi to jak mega pochwała.... . Zdjęcia pierwszych listków wkleję jutro...bo oczywiście dzisiaj byłam na działce a jakie odmiany magnolii kupiłaś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 12.04.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 Ja na razie posadziłam roślinki na glinie i wszystkie sie przyjęły...tzn. wypuściły małe listki, więc chyba się przyjęły... dowiadywałam sie o ziemię w naszej okolicy i jest to koszt 28-35 zł za tonę z transportem jakie roślinki wsadziłaś?? sporo... różą pnąca (nie pytaj jaka odmiana, bo nie mam pojęcia..., tulipanowiec, 3 brzozy, 4 lawendy, 4 magnolie i coś takiego:Deutzia "Rosea Plena" - Żylistek ŁoMatko, ale zaszalałaś Piękne zakupy Monia w Twoich ustach brzmi to jak mega pochwała.... . Zdjęcia pierwszych listków wkleję jutro...bo oczywiście dzisiaj byłam na działce a jakie odmiany magnolii kupiłaś?? kupowałam na allegro. Zaraz sprawdzę. Powiem Ci, że byłam strasznie zestresowana, bo w paczce przyszły suche badyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 12.04.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 kupowałam na allegro. Zaraz sprawdzę. Powiem Ci, że byłam strasznie zestresowana, bo w paczce przyszły suche badyle to mogłaś reklamować - często naciągają kupujących, wysyłają suche, żeby tańsza była przesyłka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 12.04.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 kupowałam na allegro. Zaraz sprawdzę. Powiem Ci, że byłam strasznie zestresowana, bo w paczce przyszły suche badyle to mogłaś reklamować - często naciągają kupujących, wysyłają suche, żeby tańsza była przesyłka Miałam tak zrobić, nawet zrobiłam zdjęcie przy kurierze..ale dałam szanse kwiatuszkom.... jak w ciągu 2-3 tygodni nie wypuściły by listków...odesłałabym z hukiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 12.04.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 kupowałam na allegro. Zaraz sprawdzę. Powiem Ci, że byłam strasznie zestresowana, bo w paczce przyszły suche badyle to mogłaś reklamować - często naciągają kupujących, wysyłają suche, żeby tańsza była przesyłka Miałam tak zrobić, nawet zrobiłam zdjęcie przy kurierze..ale dałam szanse kwiatuszkom.... jak w ciągu 2-3 tygodni nie wypuściły by listków...odesłałabym z hukiemale pewnie magnolie nie będą chciały zakwitnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 12.04.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 kupowałam na allegro. Zaraz sprawdzę. Powiem Ci, że byłam strasznie zestresowana, bo w paczce przyszły suche badyle to mogłaś reklamować - często naciągają kupujących, wysyłają suche, żeby tańsza była przesyłka Miałam tak zrobić, nawet zrobiłam zdjęcie przy kurierze..ale dałam szanse kwiatuszkom.... jak w ciągu 2-3 tygodni nie wypuściły by listków...odesłałabym z hukiemale pewnie magnolie nie będą chciały zakwitnąć hmmm, a dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 12.04.2009 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 jesli pąki niedożywione... chyba, że od razu po wsadzeniu roślinki odżyły i nie miały długiego okresu chrowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 12.04.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 jesli pąki niedożywione... chyba, że od razu po wsadzeniu roślinki odżyły i nie miały długiego okresu chrowania wsadziłam je w poniedziałek..... a dzisiaj już były małe listki. Ale Deutzia "Rosea Plena" - Żylistek - ma już 2 kwiatowe pąki - kolor bordowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 12.04.2009 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 jesli pąki niedożywione... chyba, że od razu po wsadzeniu roślinki odżyły i nie miały długiego okresu chrowania wsadziłam je w poniedziałek..... a dzisiaj już były małe listki ee, to nie tak źle w takim razie trzymam kciuki za kwitnienie dobrej nocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 12.04.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 jesli pąki niedożywione... chyba, że od razu po wsadzeniu roślinki odżyły i nie miały długiego okresu chrowania wsadziłam je w poniedziałek..... a dzisiaj już były małe listki ee, to nie tak źle w takim razie trzymam kciuki za kwitnienie dobrej nocki Pa , pa...nie dziękuję, żeby nie zapeszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.04.2009 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 O tej porze nic mądrego nie powiem, no to - dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 12.04.2009 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 O tej porze nic mądrego nie powiem, no to - dobry wieczór Całkiem odpowiedni tekst- jak na tą porę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.04.2009 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 O tej porze nic mądrego nie powiem, no to - dobry wieczór Całkiem odpowiedni tekst- jak na tą porę Przez zupełny przypadek udało mi się lekko błysnąć Tobie, Glamourciu też nie chce się iść spać??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 12.04.2009 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 O tej porze nic mądrego nie powiem, no to - dobry wieczór Całkiem odpowiedni tekst- jak na tą porę Przez zupełny przypadek udało mi się lekko błysnąć Tobie, Glamourciu też nie chce się iść spać??? Jestem dzisiaj jak na amfie.... wogóle nie czuję zmęczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.04.2009 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 Spać to mi się chce jak diabli, ale ... dziwne ... od jakiegoś czasu nie lubię chodzić spać Psycholog pewnie miałby coś na ten temat do powiedzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 12.04.2009 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 Spać to mi się chce jak diabli, ale ... dziwne ... od jakiegoś czasu nie lubię chodzić spać Psycholog pewnie miałby coś na ten temat do powiedzenia na pewno wysnuł by teorię ... Raz miałam do czynienia z psychologiem... i zerwałam naszą przyjaźń.. bo oszalałabym do reszty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts