Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 28,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• wu

9190

• Arnika

1550

• TAR

1532

• braza

1448

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

nituś. mi nie! jezuu jak się cieszę :D

noooo nie wiem .... :roll: nie wiem czy Ty przez to świąt nie masz kochana do poprawki :)

dobry wieczór

ja w Święta jakoś też apetytu nie miałam coś tam zjadłam ale kiepsko mi szło :lol:

no to budowania ciąg dalszy :lol: ekipa już pewnie wróciła :D

eeeeeeeeeeee nie teraz to piasek w dół pójdzie :( duuuuuuuuuuuuuuuuużo piasku :cry: a potem siadnę sobie z kartką i ołówkiem i zacznę kombinować swój sprytny plan zmniejszenia ilości ziemi którą będę musiała nasypać 8)
no z ziemią to ja kombinuję coby piknie było a mało ziemi wywalić :lol: o Ty z pociagiem do plastyki to być sczaiła szybko temacik :lol: konkretnie to sobie obmyslilam takie murki oporowe nie skarpy klasyczne tylko z murkiem z kamienia alibo coś takiego może nawet w 2 poziomach żeby nie było za wysoko w jednym schodki i takie tam mam to przed oczyma duszy mej jeno mi talenta plajstycznego brak :-?

Pięknie napisałaś ....................................................... nic nie kumam :-? :D

Wusia, jestem neptyk w sprawach ogrodowych!! Ogromny neptyk!!!

I to będzie najlepsze!

Teoretycznie to mam program do projektowania ogrodów, ale ... jak raz próbowałam, to nie bardzo mi to wyszło :-?