Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Brazuś napisałam :D

Monia 16 wywrotek a straszą że mało bedzie :cry:

Mysia bo ten @#@#$$^%^ projektant nie przewidział takiego drobnego szczegółu jak ocieplenie fundamentów :evil: więc połowa bloczków poszła na pełną szerkość docelową ściany a połowa węziej żeby styropian się zmieścił głupio by wyglądało gdyby dół domku był szerszy jak góra :lol:

• Odpowiedzi 28,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• wu

9190

• Arnika

1550

• TAR

1532

• braza

1448

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Markociu u mnie funadmenty mają szerokość 40 cm ściana bloczek 24 cm+15 styropian tak przewidywał projekt na fundamencie nie było miejsca na styropian :(

Martuś ano w sumie to ja nie projektant to nie wiem mogę tylko przypuszczać że ze wzglęu na duży cieżar ścian tak to zostało zaprojektowane :-?

Lidszu no powiedz że nie z rok by się przekopywał :lol:

Markociu no kto pomyślał moje pracowite pscółki :lol: i przynajmniej połowa ocieplona :wink:

Brazulka bardzo śmieszne o mało zawału nie dostałam jak przyjechałam bo jakoś małż zapomniał mnie poinformować że piasek przyjedzie 8)

Długo mnie u Ciebie Wusiaczku nie było,zaglądam i co widzę :o :o :o domek rośnie jak na drożdżach!!!a nie mówiłam że mnie dogonisz :wink:

Fajowo,nie?!

Gdzie jakieś fotki -inspirację?już czas najwyzszy :wink: firanki do kuchni dobierać

:D

Taszanko jak fajnie że jesteś :D eeee dogonić to raczje nie dam rady :wink: jakie firanki póki co kluczowym problemem jest kanalizacja :lol: a inspiracje to mam zrobioną kuchnię łazienkę i salon przez naszą wielce utalentowaną Brazusię :D