wu 17.04.2009 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Monia w sumie to jakby sobie kawałka nie zasypała to na winko by schoweczek był wprawdzie główką w dół trzeba by flaszeczki wybierać ale dałoby radę ale że ja raczej jako degustator niż producent mam ciągoty to jakoś przeboleję piwniczkę Dusiu witaj tak piknie stronkę pyknąłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 17.04.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 wusia, ale masz zgrana ekipę...idą jak burza Biję brawo i mocno cieszę, cieszę.... Mam pytanie...jakie kupiliście słupki na ogrodzenie, które malowałaś...?? i czy to wychodzi taniej niż kupione i pomalowane już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 17.04.2009 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Cześć Wusia, pięknie idziecie, aż miło patrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 17.04.2009 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Wpadłam Wusia się przywitać i powiedzieć, że idziesz jak burza!!!! No i wszystko tak porządnie wygląda na fotkach: równiutko i schludnie - chyba jesteś zadowolona z ekipy, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.04.2009 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 witam się piątkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.04.2009 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Dziewczyny pięknie żarło i zdechło własnie szlag mnie trafił gadzina od kopraki zaczęła kręcić nosem że piach mokry że ciasno mu i on sobie koparki nie zepsuje i zabrał się i pojechał za chwilę mnie krew zaleje Glamciu kupowaliśmy z ogłoszenia słupki 2,3 długie były z takim plastikowymi zatyczkami płaciliśmy już nie pamiętam 11 czy 12 zł za sztukę przyspawaliśmy śrubeczki i koszt lakieru tyle nas wyniosło bo malowanie to już sama przyjemność z tego co sie orientowałam gotowe słupki już malowane zaczynały się około 25 zł za sztukę a my potrzebowaliśmy koło 70 słupków Mario pewnie że zadowolona szybko robią, dokładnie robią, i fajni są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 17.04.2009 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Wusia spoko bez nerwów jest dobrze Niezły z Ciebie fotoreporter będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 17.04.2009 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Wusia szkoda nerwow. dzwon po innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.04.2009 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Wusia szkoda nerwow. dzwon po innego o o o dobrze gada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.04.2009 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 małż miał dzwonić do innego ten był tani następny już nie będzie a różnica 20 zeta na godzinie to sporo kasy no i żeby jeszcze tak od reki czas miał jak ja dzisiaj komuś nie przyleje to cud Boski będzie chyba sama łopata zaczne wrzucać żeby sie zrelaksować Aguleczka chłopaki mieli zaplanowane zasypywanie ubijanie a tak przestój nie ma co robić chyba że łopatą rzucać a Struśki pracowite są to nie wiem czy sie cieszą a jaki tam niezły latam i pstrykam co popadnie a potem kombinuję które wrzucić bo wszystkie jednakowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.04.2009 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 To na przylanie komuś ... najlepiej koparkowej kapryśnicy ... ot księżniczek Gołymi pięściami nie warto, skórę na kostkach można sobie uszkodzić, a to nieładnie wygląda! http://www.fe.com.pl/images/rekawice_boks.jpg A teraz umawiaj się z innym - trudno, zapłacisz więcej, ale będziesz miała zrobione. Zaoszczędzisz na czymś innym, na pewno coś takiego się znajdzie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.04.2009 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 nio dziennnik uzupełniony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 17.04.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 pierwsza przygoda za Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.04.2009 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 no cóż jego wola nie chciał zarobić to już nie zarobi mówi się trudno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.04.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Te Twoje Strusie Pędziwiatry to normalnie w ramki i na ścianie powiesić!!!!! Aż miło poczytać, że są jeszcze Fachowcy, a nie popierdółki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.04.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Dokladnie, masz szczescie Wuska, warto bylo poczekac na takie pszczolki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.04.2009 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 eeeeeeeee no wieszać to Ich nie ma za co a poważnie to targać piach jakby nie było prawie 1,5 metra w górę to mało przyjena zabawa przez jednego padalca ale ja go jeszcze spotkam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 17.04.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Wunia super masz tę ekipę, wiesz!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.04.2009 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Markociu już widzę jakby popuchli z dumy jakby to przeczytali ale fakt pracowici są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.04.2009 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Pasie wiem normalnie dziewczyny jakby przeczytali te Wasze pochwały to chyba musiałabym do drzewa wiązać za nogę żeby nie odlecieli tak się Im duma by rozdęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts