braza 24.04.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Nie przemęczaj ani siebie, ani tym bardziej komputera!!!! Kładź się spać, jutro też jest dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.04.2009 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 niby tak ale nie znoszę jak mnie maszyna w trąbę robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.04.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 No cóż ... przyzwyczaj się, bo maszyny to lubią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.04.2009 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 opór materii pokonany zara będą zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 24.04.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Czekam i czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.04.2009 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 no już są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.04.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Słupki mało widoczne, nie mogę ocenić na podstawie tak niewielkiej ilości danych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 24.04.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 wusia z szoku wyjsc nie moge, gdzie takie chlopy sie uchowaly? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.04.2009 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Martuś no ja wiem gdzie ale i tak w szoku jestem że nie wspomnę że jakie troskliwe są kawkę inwestorce zapodadzą i inne takie dobre odruchy mają Brazula bo to ma być do podziwiania praca Panów a moja to słupki jak słupki ale śliczne i zielone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.04.2009 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 idę zrobić jedyną rozsądną rzecz walnąć się do łóżka dobrej nocki Kochani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.04.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 No przecież miałam Panów już nie chwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.04.2009 04:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Wusia czy Ty sie ze mna droczysz? pytam od kilku dni kiedy przyjezdzasz? dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.04.2009 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Chyba się wyspałaś, co??? Wstawaj!!!! Możesz w ramach dnia wolnego trzeci raz słupki pomalowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 25.04.2009 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 No tak lapki bolą ale nie od malowania Wusia się opalała A ja zaczynam się wkurzać meble miały byc pod koniec Marca to nieszczęśn y wypadek miałam potem pan miał zszywana łapkę i dzisiaj miał być wczoraj nie zadzwonił wiuęć nie będzie go w poniedizałek a w poniedziałek ja nie dam rady i tak wrrr . Jadziemy dziś oglądać płytki na taras może coś wypatrzę o ile dam rady zrobić z moimi laseczkami tyle kilosów między półkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.04.2009 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 dzień dobry Anulka Ty spać nie możesz no już się wytłumaczyłam Brazulka eeeeee tam czasem to pochwalić trzeba oszalałaś kobieto ja do dzisiaj ledwo łapami ruszam malować się już nie dało bo powstawał płotek znaczy z 3 stron sięm odgrodzilim ale ta siatka taka że jej prawie nie widać tylko słupki co jeszcze bloczki przyjechały hydraulik przyjechał i co narobił no teraz to ja wodę w domu mam za to na działce nie ma i Panowie teraz do domu po wodę latać muszą normalnie jak szybko jakich schodów nie będzie to mnie łażenie po palecie wykończy no i zalana ława pod taras mały jakiś taki będzie Aguleczka od malowania ale dodatkowo przypaliłam sobie ręce więc ból podwójny i żeby jeszcze równo to nie miałam na rękach rękawiczki więc oparzone mam powyżej nadgarstka a dłonie i poniżej białe mam nadzieję że cosik znalazłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.04.2009 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Wusia w pracy powiedz ze w golfa gralas. Dejw tak mowil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.04.2009 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 jasne pośmiejesz się jutro z gry w golfa nie mogę się już doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 25.04.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Nic nie znalazłam i dziś o mało nie upadłam dobrze że mąż za mną szedł i mnie złapał ale i tak solidnie stanełam na ta skręcaną nogę oby nic sie tam nie stało nie dane mi jest chodzenie masakra tak się wystraszyłam że szybko chyba nie wyjdę z domu płakać się normalnie chce wy tu szalejecie z budowaniem a ja kaleka nic nie mogę nic jedynie tak jak ten kotek z avartara leżec leżeć i leżeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.04.2009 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 biedna Agulka a ja sobie kostkowy taras z lenistwa zapodałam i odpadło mi szukanie płytek na takowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.04.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Wusienko ja tez sie ogromnie ciesze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts