braza 30.04.2009 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 To zaczynamy nowy dzień - miłego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 30.04.2009 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 a jaki mily dzionek, bo weekend sie zaczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 30.04.2009 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 mamy wolne!!! na szcęście, bo dziś miałam koszmarny dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 30.04.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Iza ja tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 30.04.2009 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Iza ja tez najwazniejsze, że już za nami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.04.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 mamy wolne!!! na szcęście, bo dziś miałam koszmarny dzień no to jest nas więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 30.04.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Wuska co z tym panem od silikatow ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 30.04.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 ja marzyłam o tym wolnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 30.04.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 ja marzyłam o tym wolnym ja tez ale wieczor wcale nie lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 30.04.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Wusia, ależ Ci domek rośnie szybciutko! Robota wygląda ładnie. Trzymam kciuki za reklamację, moze paleta rąbneła z wysokości i dlatego takie spękane te bloczki. U mnie też było trochę spękań, ale na podcinki idzie ich całkiem sporo więc machnełam ręką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.04.2009 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 dobry wieczór wreszcie wolne mięsko na grila się marnuje można odpocząć pan od silikatów nie dojecahł ponoć mu się auto służbowe popsuło ale zadzwonić i poinformować nie raczył dopiero jak ja zadzwoniłam to się tłumaczył i że zaraz po święcie będzie i na pewno się dogadamy i ja na pewno będę zadowolona no coś we mnie urosło jak to usłyszałam jakaś bestia oj poleje się krew i nie będzie to moja krew i drogo go będzie kosztować moje zadowolenie Mysia jakby jedna paleta to pewnie nic bym nie mówiła ale 20 palet każda w mniejszym lub większym stopniu strzaskana to ileż można docinać zresztą dostarczyli ponoć I gatunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.04.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Skoro I gat. tak wygląda to aż boję się pomyśleć jak wyglądają te gorsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 01.05.2009 05:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 no to do boju Wusiu ale po weekendzie dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.05.2009 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.05.2009 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 dzień dobry Brazulka no przyklejone na nich że to I gatunek ale patrząc na nie w życiu bym na to nie wpadła Gosia oj po weekendzie to bedzie jazda cześć Aneczko jedyna pociecha to taka że chociaż w kwestii kominów trafiłam na miłego pana i współpraca owocna była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.05.2009 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Wunia, to co zobaczyłam przeszło moje najśmielsze przewidywania Normalnie opad rąk Gość powienien do Ciebie się doczołgać Ale już fajnie dużo widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 01.05.2009 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Cześć Wusiu! Domek rośnie jak na drożdżach! Trochę mnie nie było, a tu już ścianki stoją! Bloczki masz spękane masakrycznie - współczuję Gościowi, bo pewnie porządnie mu się oberwie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.05.2009 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Kasia no jakie czołgać on przyjedzie gorzej bedzie z wyjazdem Aniu pewnie ze oberwie ja naprawdę jestem osobą tolerancyjną i rozumiem że czasem może się trafić paleta czy dwie gorsze ale nie 20 a jak wygąlda to co jest jeszcze na składzie to wolę nie myśleć a nie wiem czy Wam pisałam że mało że popękane to jeszcze bloczki na działówki są 3-4 mm niższe niż te na nośne a mają mieć tą samą wysokość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 01.05.2009 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Wusia to naprawdę Ci współczuję.... Nie ma nic gorszego od spieprzonego materiału... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.05.2009 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Aniu to i tak Panowie są genialni że z takiego badziewa tak ładnie pobudowali ale teraz nie wiem co zrobić pewnie poproszę żeby odkładali każdy pęknięty tylko ciekawe kto zapłaci za zabranie tego a już jak mi facet powiedział że sie dogadamy żebym ja była zadowolona i on żeby był zadowolony to żałowałam że gadam z gosciem przez telefon na żywo to chyba w pysk by dostał ciśnienie to mi poszło w górę jak wskazówka prędkościomierza w bolidzie formuły 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts