mario31 01.05.2009 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Wusiu to, że budują z takiego badziewia to dobrze o nich świadczy!!! A na hasło: BĘDZIE PANI ZADOWOLONA to mi się nóż w kieszeni otwiera! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.05.2009 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Aniu po prostu się sporo muszą nagimnastykować zamiast brać po prostu z palety i kłaść na ścianę i jeszcze muszą łatać obtłuczone krawędzie a te popękane idą na docinki ale tak nie powinno być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.05.2009 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Pani będzie zadowolona, bo Pani po zlicytowaniu facjaty Pana będzie miała lepszy humor Wusia, ja się nie znam, ale masz jakiegoś kierownika budowy?? Niech On najpierw faceta od bloczków przećwiczy!! A może trzeba wezwać kogoś, kto może robić oględziny i oceny zakupionych materiałów - jest taki ktoś w ogóle??? Dzieńdobrepopołudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.05.2009 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 cze Brazusia żebym wiedziała kiedy ten gad od bloczków przyjedzie to może i kierbuda bym wołała ale do stwierdzenia że to badziew to żadnego specjalisty nie trzeba ja podejrzewam że to ktoś zwrócił i gady przepakowali i wysłali dalej no jak z panem skończę to myślę że mi się humor poprawi a jak do tej pory to nie było powodu do narzekania na materiały bo bloczki fundamentowe dobre były i beton też ponoć dobrej jakości (ja się nie znam na betonie ) wszystko jak trzeba dopiero te bloczki ale nic to skoro mam być zadowolona to hmm postaram się żebym była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.05.2009 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 No może i racja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 01.05.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Wunia, co tam na budowie słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.05.2009 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Moniu póki co przerwa świątalna jest dzisiaj tylko grila sobie zrobiliśmy na włościach poprzycinałam rózyczkom to co było ewidentnie suche pozachwycałam się nimi pogłaskałam alohę ryzykowne ale nawet bardzo nie bolało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 01.05.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Mówisz, że rosną? Ciekawe kiedy pojawią się pierwsze pąki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.05.2009 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 rosną jest piękna i już taka gęsta zrobie jutro zdjecie ja mało sobie oczu nie wypatrzę szukając pąków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 01.05.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 koniecznie je pokaż Pąki powinny się pojawić niedługo, bo teraz ciepło, to szybko rosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.05.2009 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 ooooooooooooooo to się może doczekam jutro zdjecia zrobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.05.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 koniecznie je pokaż Pąki powinny się pojawić niedługo, bo teraz ciepło, to szybko rosną Właśnie miałam cię o to zapytać Liście sa już długo, a pąków ani widu ani słychu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.05.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 A co to za jedna ta aloha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.05.2009 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Brazulka jak popatrzysz na foteczki róż w dzienniku to bedzie ta duża to moja pierwsza róża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.05.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 No nie powiem, ładna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.05.2009 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 teraz jeszcze piękniejsza dużo liści tak z 10-centymetrowe nowe pędy zielona piękna a i abraham ta mała taki niby małe drobne listeczki ale tyle ich że gałązek nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 01.05.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 teraz jeszcze piękniejsza dużo liści tak z 10-centymetrowe nowe pędy zielona piękna a i abraham ta mała taki niby małe drobne listeczki ale tyle ich że gałązek nie widać aż tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.05.2009 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 które Moniu abraham czy aloha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 01.05.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 które Moniu abraham czy aloha jedna i druga przyznaj się, co im wsypałaś do tego dołka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.05.2009 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Monia do dołka to nic ale potem w miarę możliwości w koło wydłubałam rowek i nasypałam krowiego wiesz czego w proszku w sporawej odległosci i płytki rowek bo tymczasowy płotek slutecznie mi utrudniał ale się starałam bardziej sądzę że to zasługa troskliwej ekipy która przy okazji brania wody ciągle je podlewała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts