wu 05.05.2009 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Duchu znaczy będziesz no rewelka cichojcie kobieły foty będą jutro pewnie jak w większosci przypadków z komórki a tak się z Duszkiem zmawiamy po kątkach no wiecie jak to jest Skabusia a Ty czego krwie żądna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.05.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 a tak się z Duszkiem zmawiamy po kątkach no wiecie jak to jest my som porządne kobity i nie wiemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 05.05.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 no wuśka od kilku dni wizję krwawej masakry z udziałem pana bloczkarza roztaczasz, wiec zaglądam.. a tu nic.. eeee... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.05.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 a tak się z Duszkiem zmawiamy po kątkach no wiecie jak to jest my som porządne kobity i nie wiemy No to już zupełna nowina I love Youuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.05.2009 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 a Skabusia pan był taki chętny do dogadania sie ze mną że nie miałam serca zabić gada za to co już zapłacą w gotówce za to co może być to się zastanowię czego zażądam mam parę możliwości Kasia porządne od słowa pożądać jak mawiał mój funfel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 06.05.2009 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Wusia a Ty zdjec nie powinnas nam jakis pokazac, co????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.05.2009 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Przyszłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.05.2009 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Przestań już chlipac, bo się kałuże robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.05.2009 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 trzeba mi było serca nie łamać dzień dobry Anusia jak Panowie coś sklecili to bedą wieczorkiem foteczki tylko u nas jakies deszczyki przelatują to nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.05.2009 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Ja coś złamałam Eeeee nooo ... delikatnośc i subtelnośc to moje drugie imię, więc jakbym mogła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.05.2009 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Ja coś złamałam Eeeee nooo ... delikatnośc i subtelnośc to moje drugie imię, więc jakbym mogła taaaaaaaaaaa jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.05.2009 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Wusia, no to już jest pomówienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.05.2009 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 eee zaraz zaraz to nie pomówienie tylko tylko zwątpienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 06.05.2009 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Wunia, dlaczego nie ma nowych fotek w dzienniku?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 06.05.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Wusia chce nas zszkokowac postępem prac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 06.05.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Aaa, to możliwe - pewnie dzisiaj wrzuci fotki wymurowanego całego parteru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.05.2009 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 aaaaaaa nic nie wrzucę cały dzień padał deszcz więc Panowie poza rozstawieniem rusztowań nic nie zrobili zobaczymy jaka jutro będzie pogoda niby super bo popadało ładnie deszczyk był potrzebny bo jakby nie patrzyć to 5 tygodni nie padało ale troszku robota stanęła ale jakie wszystko czyściutkie radosne zieleniutkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 06.05.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 dobry wieczorjak ma sie moj Piotrus? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.05.2009 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Anusia Piotruś tuli podusię wołając Ania kupiła nie chce spać bestia bez niej mówi że to biedronka i szuka jej do spania a poza tym to jak tylko pogoda pozwala to szaleje na dworze buziolek opalony pieścioszek okropny rano biorę Go z łóżeczka a On zarzuca mi rączki na szyję i pyta zalotnie kochasz mnie normalnie słabi mnie czasem cwaniaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.05.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Moja córcia, odkąd zaczęła mówić ludzkim głosem (bo wcześniej pokazywała palcem, wiedziała, że taki gest to nawet my zrozumiemy ) pyta średnio 5 razy w ciągu dnia, czy Ją kocham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts