wu 06.05.2009 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Braza ale to wiesz błękitne oczęta kilometrowe rzęsy zaspane spojrzenie i "kochasz mnie" pyta się jak potwierdzisz to co masz w zamian buziaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.05.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 U mojej różnica tylko w kolorze oczu - brązowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.05.2009 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 no dzieciaki strasznie sprytne są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.05.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 i wszystko widzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.05.2009 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 a jak Ci dwulatek z komentarzem wyskoczy to się czasem majgnać można nic się nie ukryje a że coś przyuważył to się dowiesz za kika dni w najmniej spodziewanym momencie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.05.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 i wszystko widzą Oj, tak!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.05.2009 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Heeeejjj!!! Jeszcze śpicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 07.05.2009 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 ja nie spie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.05.2009 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Heloł, ja też nie spię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 07.05.2009 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 NO co wy dzisiaj pięknie słonko świeci kto by dzisiaj był śpiący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 07.05.2009 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 ja jestem śpiąca bo się nie wyspałam ale faktycznie teraz piękne słoneczko świeci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.05.2009 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 hejka moje dziecko ostatnio w aucie podłapało 'zjedź palancie'. musimy się zacząć bardziej kontrolować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.05.2009 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 hejka moje dziecko ostatnio w aucie podłapało 'zjedź palancie'. musimy się zacząć bardziej kontrolować moja starsza córa, też kiedyś była na tym etapie. Szczególnie bardzo spodobało się "zjeżdżaj dupku" Całe szczęście po pewnym czasie jej przeszło i teraz bardziej kontrolujemy - przynajmniej jadąc z dziećmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.05.2009 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Moja - ledwo jeszcze mówiąc, bo była bardzo oszczędna w słowach - namiętnie używała "spadaj palancie" i co ciekawe, wiedziała kiedy tego użyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.05.2009 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 dobry wieczór no ja to wstałam raczej rano ale jakoś wcześniej czasu nie miałam na forum nie będę mówić co moje dziecko sobie zapamietało i skacząc radośnie po łóżku podśpiewywał sobie jak usłyszałam mało nie padłam z wrażenia ale nic twarda byłam słowem się nie odezwałam na to co podśpiewywał i na szczęście zapomniał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 07.05.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 czesc Wusia dzis byl najgorszy dzien w moim zyciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.05.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 czesc Wusia dzis byl najgorszy dzien w moim zyciu Eeeee ... przesadzasz ... jeszcze trafią się gorsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.05.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 dobry wieczór no ja to wstałam raczej rano ale jakoś wcześniej czasu nie miałam na forum nie będę mówić co moje dziecko sobie zapamietało i skacząc radośnie po łóżku podśpiewywał sobie jak usłyszałam mało nie padłam z wrażenia ale nic twarda byłam słowem się nie odezwałam na to co podśpiewywał i na szczęście zapomniał matko, wunia, co wy przy nim robicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 07.05.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 prześlicznie prześlicznie wuska a niech cie heheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.05.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 dobry wieczór no ja to wstałam raczej rano ale jakoś wcześniej czasu nie miałam na forum nie będę mówić co moje dziecko sobie zapamietało i skacząc radośnie po łóżku podśpiewywał sobie jak usłyszałam mało nie padłam z wrażenia ale nic twarda byłam słowem się nie odezwałam na to co podśpiewywał i na szczęście zapomniał matko, wunia, co wy przy nim robicie No ale powiedz, powiedz, co podspiewywal?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts