anjamen 07.05.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 dobry wieczór no ja to wstałam raczej rano ale jakoś wcześniej czasu nie miałam na forum nie będę mówić co moje dziecko sobie zapamietało i skacząc radośnie po łóżku podśpiewywał sobie jak usłyszałam mało nie padłam z wrażenia ale nic twarda byłam słowem się nie odezwałam na to co podśpiewywał i na szczęście zapomniał matko, wunia, co wy przy nim robicie No ale powiedz, powiedz, co podspiewywal?... tez jestem ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.05.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 dobry wieczór no ja to wstałam raczej rano ale jakoś wcześniej czasu nie miałam na forum nie będę mówić co moje dziecko sobie zapamietało i skacząc radośnie po łóżku podśpiewywał sobie jak usłyszałam mało nie padłam z wrażenia ale nic twarda byłam słowem się nie odezwałam na to co podśpiewywał i na szczęście zapomniał matko, wunia, co wy przy nim robicie No ale powiedz, powiedz, co podspiewywal?... tez jestem ciekawa Rozne mam pomysly, dawaj Wuska... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.05.2009 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Anulka czemu tak źle było co się działo Kasia my przy nim nic nie robimy za to pamieć ma bestyjka rewelacyjną usłyuszał jak ktoś cudnie przeklinał no i podkskując podśpiewywał melodyjnie kuw.... mać co podskok to powtórka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.05.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Chyba bym sie zesikala ze smiechu. Moje dziecko bedzie na pewno klelo jak szewc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.05.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Eeeeee ... większego hardcor'a się spodziewałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.05.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Eeeeee ... większego hardcor'a się spodziewałam no ja też Ostatnio słyszałam jak takie góra trzy letnie dziecię do mamuni uderzyło w te słowa: kulwa mamuś ja pieldole bo zobaczył jakąś zabawkę w sklepie, która mu się spodobała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 07.05.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Eeeeee ... większego hardcor'a się spodziewałam no ja też Ostatnio słyszałam jak takie góra trzy letnie dziecię do mamuni uderzyło w te słowa: kulwa mamuś ja pieldole bo zobaczył jakąś zabawkę w sklepie, która mu się spodobała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.05.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 niestety dzieciaki szybko podłapują. najgorzej że od siebie nawzajem. moje dziecko gdzieś w piaskownicy podłapało śpiewanie 'sto lat' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.05.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Eeeeee ... większego hardcor'a się spodziewałam no ja też Ostatnio słyszałam jak takie góra trzy letnie dziecię do mamuni uderzyło w te słowa: kulwa mamuś ja pieldole bo zobaczył jakąś zabawkę w sklepie, która mu się spodobała Nie ma jak zwiezly komunikat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 07.05.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Eeeeee ... większego hardcor'a się spodziewałam no ja też Ostatnio słyszałam jak takie góra trzy letnie dziecię do mamuni uderzyło w te słowa: kulwa mamuś ja pieldole bo zobaczył jakąś zabawkę w sklepie, która mu się spodobała Nie ma jak zwiezly komunikat. to sie nazywa konkret Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.05.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 No i mamunia skomentowała to w taki sposób, ze stoickim spokojem mówiąc: Kacperku, tak nie wolno Nawet nie patrzać na synunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.05.2009 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 no cóż najlepiej nie zwaracać uwagi na takie teksty u pociech a już nie daj Bozia zacząć się śmiać bo dzieciak zaczyna to traktować jak zabawę i będzie klepał jak najęty żeby się wszyscy śmiali a wierzcie mi w ustach dwulatka takie słowa wypowiadane z szerokim uśmiechem i z pewną błogością na twarzy potrafią wbić w ziemię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 07.05.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Wu a ile ma pokoj ktory Cie przerazil? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.05.2009 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 teraz ma połowę rusztowań w sobie a z projektu wychodzi że ma mieć 12,48 m.kw normalnie niemożliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.05.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 teraz ma połowę rusztowań w sobie a z projektu wychodzi że ma mieć 12,48 m.kw normalnie niemożliwe Ni hu..hu.. nie rozumiem, o co biega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 07.05.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 wuska jak sie wyrobie bede podz pod tel jutro... jade jutro jeszcze na negocjacje w sprawie lokalu chyba bedziem prznosic siedzibe:))w centrum rybnika nareszcie smykam s tego sadupia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.05.2009 06:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 dzień dobry Brazulka a to tak na gorąco przemyślenia bo może taki maleńki się wydaje bo w połowie rusztowaniami zastawiony a jak się spojrzy na projekt to ma mieć prawie 12,5 m.kw. więc taki mały wcale nie jest Duszku mam cały czas przy sobie trzymam kciukasy za udane negocjacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.05.2009 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Wu 12,5metra to nie jest duzy pokoj ale ja tez mam taki na dole i musi wystarczyc mi poki co na sypialnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 08.05.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Wusia - taki pokoik w zupełności na sypialnię gościnną wystarczy. Też tam chyba podobny metraż i jest ok. Nie przejmuj się tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.05.2009 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 nie no ja sie nie przejmuję kompletnie tylko wydawał sie taki mikroskopijny a to kawał pokoju jest biorąc pod uwagę że moje obecne mieszkanie ma dokładnie 29,16 m.kw. to 12,48 m.kw. tego pokoiku to mało co połowa mieszkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts