braza 09.05.2009 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Hejeczka popołudniowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 09.05.2009 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 ello! wuśka mąż mi się na ciebie żali, że zdjęć nie wklejasz! ale widziałam najświeższe, więc pewnie zaraz przypedzi ogladać bardzo mi się podoba twój wykusz.. oby tak dalej ścianki rosły.. pewnie jescze mnie przegonisz co do psiaków to ja je uwielbiam, ale na wspomnienie o zakupie psa małżon nosem kręcił.. żonie odmówi, ale córci to już nie! nasza Mery lgnie do każdego psa i kota, więc tatuś już sam się doczekać nie moze kiedy jej radość sprawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 09.05.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 witanko wróciłam z budowy i zaraz tu tzn u siebie i u brazuni kuchnię wkleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.05.2009 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 dobry wieczór Kochani no psiaki są kochane i pocieszne też czekam na swój czas żeby sobie psiaka sprawić witajcie Brazulka i Anusia Skabusia no to już czyste pomówienie ze strony Twojego małza jak tylko coś jest to zaraz wklejam Aguleczka letem oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.05.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Bardzo ładne tempo - a i widoczek z salonu pikny, pikny :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 09.05.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 widok z salonu superr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 09.05.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 berek mury pną się do góry piknie panie piknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.05.2009 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 nio Panowie pracują ładnie coś straszą stropem w niedługim czasie teraz jak ktoś w środku to jak przez okno nie wypatrzysz to już za ścianami nie widać i śmali się dzisiaj Panowie ze mnie że to ostatnie takie zdjęcie łazienki i spiżarni bo włażę na rusztowanie i robie a już moze od jutra to pponoć tylko wejście na mury umożliwi zrobienie takie fotki - wybaczcie to powyżej moich możliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.05.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Coś Ty gadała, że spiżarka mała To kawał spiżarni jest!!!! Widok z salonu faktycznie super, odnoszę dziwne wrażenie, że po wprowadzeniu się weźmiesz co najmniej 2 miesiące urlopu i będziesz się tym widokiem napawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 09.05.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Witam. A gdzie tak ładną pogodę na całą budowę załatwiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.05.2009 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 nie Brazusia ja się wystraszyłam że goscinny mały jest a spiżarka może nie kolos ale spokojnie się sporo tam pomieści tylko zagonię małża do produkcji regałów no wiesz jak mi plany wypalą to przeprowadzka na Boże Narodzenie 2010 będzie to chyba że śnieg podziwiać będę ale za to na wiosnę i latem jak się pizgnę na tarasie alibo siądę na parapetku to trza będzie Ksieżniczki żeby mnie zwlec Juras dobrym ludziom też sie czasem coś od życia należy a poza tym teraz moja ekipa opalona zadowolona a tak to siedzieliby tylko w baraczku i płakali że zimno i mokro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.05.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 O pokoju gościnnym to wiem, ale jak Ci kuchnię robiłam, to marudziłaś, że masz malutką spiżarnię i potrzebujesz więcej szafek!! Jak ona jest malutka, to ja jestem Kolos z Rhodos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 09.05.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Wusia teraz wydaje sie to wszystko małe poczekaj jeszcze ytroszkę czasem pomieszczenia bez mebli wydają się być mniejsze niż po umeblowaniu nie wiem czemu tak jest ale tak umnie było:) i z kuchnia i z łazienką na górze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.05.2009 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 z tymi pomieszczeniami to jest tak że patrząc na projekt wiedziałam jakie co ma wymiary i pasowało to ani małe ani duże lecz w sam raz gorzej jak teraz patrzę bo muszę sobie powatarzać ze to ma tyle i tyle metrów i że to jest całkiem sporo a w spiżarce już rozpracowałam regały więc wiem ze jest taka całkiem do rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 09.05.2009 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Wunia, a ta miotła w łazience to co?? Czyżbyś już robiła porządki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.05.2009 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 witanko, ale mi sie nie chce wstawac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 10.05.2009 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 A ja już wstałam, bo zaraz lecę na komunię naszych szkolnych dzieciaków, a później przyjeżdża do mnie DarioAS i OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.05.2009 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 pozdrow dziewczyny ode mnie i bawcie sie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 10.05.2009 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Pozdrowię, dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.05.2009 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 dobry wieczór Monia ja i porządki Panowie szczotę zostawili może Oni sprzątali Anulka to po kiego grzyba wstajesz tak wcześnie w niedzielę ja dzisiaj się obijałam jedyną rzeczą jaką zrobiłam było pójście z Piotrusiem na odpust pojeździł sobie kolejka samochodzików i na diabelskim młynie no i jeszcze jakiś ogromy dinozaur straszy pod sufitem Skabusia a Bartuś i Marysia zadowoleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts