wu 06.10.2008 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 a ja to wolę przyjemne z pożytecznym no ta łapówka to nie w gotówce była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 06.10.2008 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 a ja to wolę przyjemne z pożytecznym no ta łapówka to nie w gotówce była łoj ??????????na kefir poleciał????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.10.2008 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 nie on tylko ona nie na kefir cóś innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 06.10.2008 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 nie on tylko ona nie na kefir cóś innego hm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.10.2008 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 kamyk o czym Ty myślisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 06.10.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 kamyk o czym Ty myślisz tak se pomyślałem tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.10.2008 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 no słabi mnie ten osobnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 06.10.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 no słabi mnie ten osobnik sorki zapomniałem że ty po chorobie a i tal co se pomyślłem to moje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.10.2008 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Ty to nrmalnie przez tą kozę masz jakieś skojarzynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 06.10.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Ty to nrmalnie przez tą kozę masz jakieś skojarzynki nio wiesz ;żeby życie miało smaczek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.10.2008 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 to ja wolę przyprawy jestem jednoznacznie zorientowana na płec przeciwną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 06.10.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 czy tam padło cuś o płci?????? teraz to Ty sobie pomyślałaś!!!!!HAHAHA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.10.2008 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 czy tam padło cuś o płci?????? teraz to Ty sobie pomyślałaś!!!!!HAHAHA oczywiście że było o płci bo Ty cały czas pisałeś on a ja ona a ja szłam tylko tropem Twoich skojarzynek co je masz po kozie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 06.10.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 czy tam padło cuś o płci?????? teraz to Ty sobie pomyślałaś!!!!!HAHAHA oczywiście że było o płci bo Ty cały czas pisałeś on a ja ona a ja szłam tylko tropem Twoich skojarzynek co je masz po kozie przecie jej jeszce nie dostałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 06.10.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 dobry wieczor, nie jestem w temacie ale nadrobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 06.10.2008 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 dobry wieczor, nie jestem w temacie ale nadrobie Siema!!!! siem okaze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 07.10.2008 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 dobry wieczor, nie jestem w temacie ale nadrobie cześć Anka, to ja pomogę: cała historia wyglada nastepująco - otóż Nefer usiłuje zmusić Kamyka do zaopiekowania się kozą niejaką rzeczoną, która co prawda na dzień dzisiejszy jest dzieckiem ale wyrośnie z niej lala że ho ho. Kozą domniemaną Nefer chce rzucić w dom Kamyka podczas samczej imprezy którą sobie z Kamykiem ustawiliśmy dzień po wyburzeniu u Niego ścian działowych i zamontowaniu plazmy i foteli oraz kawałka stołu na wódkę. Nefer jednak wie, że kozami rzucać nie wolno bo cośtam więc ma rozdartą osobowość. Nie przeszkadza jej to jednak w odgrażaniu się, że ma kota co atakuje ludzi i je psy co z Kozą domniemaną ma tyle wspólnego, że oba bydlaki wyszły spod wychowawczych skrzydeł Nefer. To z kolei sugeruje , że Koza domniemana także będzie naznaczona morderczymi inklinacjami ale jako, że gabarytowo nieco większa od kota, będzie siała rozpacz i pożogę. No, to mniej więcej tak. Mam nadzieję,że pomogłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 07.10.2008 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 dobry wieczor, nie jestem w temacie ale nadrobie cześć Anka, to ja pomogę: cała historia wyglada nastepująco - otóż Nefer usiłuje zmusić Kamyka do zaopiekowania się kozą niejaką rzeczoną, która co prawda na dzień dzisiejszy jest dzieckiem ale wyrośnie z niej lala że ho ho. Kozą domniemaną Nefer chce rzucić w dom Kamyka podczas samczej imprezy którą sobie z Kamykiem ustawiliśmy dzień po wyburzeniu u Niego ścian działowych i zamontowaniu plazmy i foteli oraz kawałka stołu na wódkę. Nefer jednak wie, że kozami rzucać nie wolno bo cośtam więc ma rozdartą osobowość. Nie przeszkadza jej to jednak w odgrażaniu się, że ma kota co atakuje ludzi i je psy co z Kozą domniemaną ma tyle wspólnego, że oba bydlaki wyszły spod wychowawczych skrzydeł Nefer. To z kolei sugeruje , że Koza domniemana także będzie naznaczona morderczymi inklinacjami ale jako, że gabarytowo nieco większa od kota, będzie siała rozpacz i pożogę. No, to mniej więcej tak. Mam nadzieję,że pomogłem to ja sie pisze na te impreze a skad ta koza sie wziela? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 07.10.2008 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 to ja sie pisze na te impreze a skad ta koza sie wziela? Urodził ją kot Nefer który dzięki dobrodziejstwom partenogenezy zapłodnił się sam. Dodam tylko, że Wu próbuje wyswatać kozę i Kamyka chwaląc się, że jest ukierunkowana na płeć przeciwną (przeciwną niż co...?). Tak więc na imprezę zapisać się warto ale wpisowe to litr conajmniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 07.10.2008 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 dobry wieczor, nie jestem w temacie ale nadrobie cześć Anka, to ja pomogę: cała historia wyglada nastepująco - otóż Nefer usiłuje zmusić Kamyka do zaopiekowania się kozą niejaką rzeczoną, która co prawda na dzień dzisiejszy jest dzieckiem ale wyrośnie z niej lala że ho ho. Kozą domniemaną Nefer chce rzucić w dom Kamyka podczas samczej imprezy którą sobie z Kamykiem ustawiliśmy dzień po wyburzeniu u Niego ścian działowych i zamontowaniu plazmy i foteli oraz kawałka stołu na wódkę. Nefer jednak wie, że kozami rzucać nie wolno bo cośtam więc ma rozdartą osobowość. Nie przeszkadza jej to jednak w odgrażaniu się, że ma kota co atakuje ludzi i je psy co z Kozą domniemaną ma tyle wspólnego, że oba bydlaki wyszły spod wychowawczych skrzydeł Nefer. To z kolei sugeruje , że Koza domniemana także będzie naznaczona morderczymi inklinacjami ale jako, że gabarytowo nieco większa od kota, będzie siała rozpacz i pożogę. No, to mniej więcej tak. Mam nadzieję,że pomogłem to ja sie pisze na te impreze ? ja też miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts