wu 25.05.2009 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Maluszku własnie napisałam że zlocik bedzie wcześniej Wiolaszku to też sie cieszę i nie łudzę sie specjalnie że ktoś pobuduje sie bliżej drogi bo wjazd jest od południa wiec raczej każdy bedzie chciał wykorzystać i zostawić część działki przed domem w celach słoneczno-rekreacyjnych ale może jednak mi sie poszczęści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.05.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 to tego Ci życzę... bo aż szkoda tych pięknych widoczków zasłaniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.05.2009 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 hmmm to ja się może na wszelki wypadek w jakiś dynamit zabezpieczę i co sąsiad zacznie tu mu wyleci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.05.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 hmmm to ja się może na wszelki wypadek w jakiś dynamit zabezpieczę i co sąsiad zacznie tu mu wyleci O O O !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 25.05.2009 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 parter http://foto1.m.onet.pl/_m/8c11fcf82011c3cc11294cbcfb05f00d,10,19,0.jpg Jak ja lubię się czepiać Wszyscy chwalą to ja deczko skrytykuję Gdyby ekipa była dobra, to by przekonala do poprawienia projektu parteru na bardziej funkcjolny 1. wejście z garażu do spiżarni (zakupy z bagażnika prosto na regały) 2. likwidacja przejścia z kotłowni do części mieszkalnej. (bardziej funkcjonalna kotłownia) 3. dzięki likwidacji drzwi jw. można wykonać zamiast mało wygodnych schodów zabiegowych schody ze spocznikiem, do tego wychodzi pomieszczenie gospodarcze pod schodami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.05.2009 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 kazda konstruktywna krytyka mile widziana zatem An-budku ad 1 - jakbym tam jeszcze na ścianie z kotłownia wstawiła drzwi to ze spiżarni niewiele by zostało ad 2 - zlikwidować przejście z kotłowni do części mieszkalnej oznacza wchodzenie z kotłowni przez spiżarnię prosto do kuchni więc cały bajzelek kotłowniany byłby w kuchni tym bardziej że trzeba by przechodzić przez skład opału ad 3 - no cóż dobra ekipa będzie musiała pomyśleć intensywnie jak zrobić bardzo wygodne schody zabiegowe z uwagi na niemożność zlikwidowania drzwi do kotłowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 25.05.2009 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 dsien dobry wusce:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.05.2009 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 dzień dobry Duszkowi gdzie się Duszek szwenda chce bestyja żeby tęsknić za Nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 25.05.2009 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 kazda konstruktywna krytyka mile widziana zatem An-budku ad 1 - jakbym tam jeszcze na ścianie z kotłownia wstawiła drzwi to ze spiżarni niewiele by zostało ad 2 - zlikwidować przejście z kotłowni do części mieszkalnej oznacza wchodzenie z kotłowni przez spiżarnię prosto do kuchni więc cały bajzelek kotłowniany byłby w kuchni tym bardziej że trzeba by przechodzić przez skład opału ad 3 - no cóż dobra ekipa będzie musiała pomyśleć intensywnie jak zrobić bardzo wygodne schody zabiegowe z uwagi na niemożność zlikwidowania drzwi do kotłowni ad 1.i tak jest miejsce tylko na przejście, a regał po lewej stronie. ad 2. to będzie bajzelek w przedpokoju przy schodach na piętro ad 3. no cóż się "nida" wygodnych zabiegowych zrobić trzeba znaki na schodach ustawić z pierwszeństwem przejścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 25.05.2009 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 małe usprawnienie wpadło mi do głowy ad 3. lepsza będzie sygnalizacja świetlna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.05.2009 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 An-Budek, pomysły na schody rewelka Witanko wieczorne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 25.05.2009 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 dzień dobry Duszkowi gdzie się Duszek szwenda chce bestyja żeby tęsknić za Nim a jak nach warshau u rasi byłek pracoffac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 25.05.2009 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 dzień dobry Duszkowi gdzie się Duszek szwenda chce bestyja żeby tęsknić za Nim a jak nach warshau u rasi byłek pracoffac a miał w "rydzykowie" robić kole kwietnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 25.05.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 ale niestety nie bedzie robil ...jakos mu klient nie podszedl a na miny sie juz dawno nauczył nie wchodzic choc czasem jescze sie mu zdarza jak sie klient zachowuje ajk by to on mial robic i mi ludzi juz przez tel ustawia to niech sobie zrobi chlopczyk sam..przecie wie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 25.05.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 An-Budek, pomysły na schody rewelka Witanko wieczorne znaczy na sygnalizację świetlną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.05.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Sygnalizacja świetlna najlepsza, bo bezobsługowa prawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.05.2009 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 dobry wieczór An-budek się normalnie doigra z tymi swoimi pomysłami ja Mu na zlocie wytłumaczę wyższość pałki nad światełkiem Duszku ale się Duszek nie meldował że znika pewnie lepiej robotę odpuścić niż w bagno wleźć no cóż pora na dłuższą dyskusję z ekipą w temacie schodów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 25.05.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 zdjęcia są ? bo przyszłam na wieczorną inspekcję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.05.2009 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Maluszku już są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 25.05.2009 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Fajowy domek siem wyłanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts