wu 29.05.2009 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Kamol a nie masz większego auta co Skabusia gdyby nie ta paskudna pogoda to już byłby i pełen las w domku i wszędzie suficik drewniany ale Ty zaraz skończysz a one paskudne dopiero przede mną a co do prezencika to ja też powiedziałam że jak kto chce to z kasy może wyskoczyć bo lepiej jeden porządny niż kilka durnostojek kupować u mnie to dopiero nic się już nie mieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 29.05.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Kamol a nie masz większego auta co Zależy od czego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.05.2009 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 no od mojego najlepiej jakiego dzipa albo półciężarówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 29.05.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 powiem że nie bo jeszcze karzesz mi przyjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.05.2009 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Kamyk, Ty asekurancie ... doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.05.2009 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Wunia, widzimy się w neidzielę nieee??? A czoper jest nomen omen odjazdowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 30.05.2009 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Cześć, Wu i goście Wuni Czekam na wieczorne podsumowanie dnia na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 30.05.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 dzień dobry! wysłałam małża na budowę z aparatem.. uargumentowałam mu, że pewna forumowiczka, która bardzo daleko mieszka i nijakim sposobem do nas wpaść nie może chciałaby zoabczyć nasze dziury i rury.. wuśka jak on się dowie, że o ciebie chodzi to może cię siłą do nas sprowadzić uważaj zatem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 30.05.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Kamyk, Ty asekurancie ... doberek Wuśki nie ma bo pewnie śmiga na holu Siemka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 30.05.2009 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 witanko. czesc Kamyczku dawnio Cie nie widzialam.bedziesz u mnie na parapertowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 30.05.2009 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 ale ja niewychowana, tylko z Kamykiem sie przywitalam czesc Wusia czesc goscie Wusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 30.05.2009 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 dsien dobhry:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.05.2009 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 NO i gdzie ten strop ? Wusia - będę jednak po Bożym Ciele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 30.05.2009 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 witanko. czesc Kamyczku dawnio Cie nie widzialam. bedziesz u mnie na parapertowie? Jak tylko wczytam się kiedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.05.2009 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 dobry wieczór kochani Milusińscy motorek udało mi się wdeptać do swojego autka mina Piotrusia jak pierwszy raz go zobaczył naprawdę bezcenna stał sobie motorek schowany w kuchni nic Piotrusiowi nie mówiliśmy czekaliśmy żeby sam znalazł a On a to balonik a to coś a motorka nie dojrzał my z małżem już prawie pokwikujemy ze śmiechu bo Piotruś stoi niemal na wprost motorka i zajęty balonikiem nie widzi nic w pewnym momencie dojrzał stanął wmurowany w ziemię balonik wyleciał z rąk a potem rzucił się z radosnym okrzykiem mój motorek porobiłam zdjecia tylko ta pi pi pi pi pi karta pokazuje błąd i nie mogę zgrać ale zaniosę koledze to mi je odzyska bo pokazałabym Wam pełnię szczęścia na buźce Piotrusia naprawdę warte każdych pieniędzy Kasia no pewnie że widzimy tylko nie wiem czy moje tornado malutkie da się w miarę bezboleśnie odseparować od swojego prezentu na Dzień Dziecka Monia Nefcia stropu jeszcze nie ma bo ciągle pada Panowie z doskoku korzystając z krótkich przerw między kolejnymi opadami dokładają deski stan na dzisiaj był taki że zadeskowany jest pokoik gościnny, salon bez wykuszu, kuchnia, łazienka i kotłownia jakby nie padało to jeden dzień i koniec roboty z deskami można zbrojenie robic Skabusia jesteś kochana a ja tam nie mam nic przeciwko przynajmniej wygodny pretekst żem w jasyr wzięta była Nefercia ważne żebyś dotarła a do Bożego Ciaa już nie tak daleko Kamyk paskudo Ty Anusia nie bierz paskudy na parapetówkę Duszku jak tam żyjesz Brazulka żadnych obrazków u Cię dalej nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 30.05.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 witanko. czesc Kamyczku dawnio Cie nie widzialam. bedziesz u mnie na parapertowie? Jak tylko wczytam się kiedy 25 lipca Wuś a co on Ci takiego zrobil.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.05.2009 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Kamol co mi zrobił no właśnie chodzi o to czego nie zrobił mmiga się z fotkami opisów nie daje uniki ćwiczy a poza tym to fajna paskuda jest jak obieca poprawę to Go bierz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 30.05.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 wusia widzę, że koleżanka ma jakieś pragnienia ukryte jasyr jakiś.. no no.. dziadkowie zakupili jednak dzieciakom prezenty.. synio dostał wieeelki dmuchany zamek ze zjeźdżalnią - właśnie dostałam zdjęcie, że w niej śpi mała za to dostała jeździk.. nie wiem jak im się udało ją z niego zdjąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 30.05.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Wusia, zostawiłam Ci u mnie małą zagadkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.05.2009 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Obrazki będą, sama namaluję nawet, tylko nie wiem, czy oglądający nie dozna szoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts