monia i marek 31.05.2009 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 przyniosłam kawusię, coby stanąć na nogi w ten ulewny poranekhttp://img37.imageshack.us/img37/623/kawusia.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 31.05.2009 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Kamol co mi zrobił no właśnie chodzi o to czego nie zrobił mmiga się z fotkami opisów nie daje uniki ćwiczy a poza tym to fajna paskuda jest jak obieca poprawę to Go bierz No toś mi wystawiła cenzurkę A fotki dałem Zawsze jestem "poprawiony" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.05.2009 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 dzień dobry Skabusia i dobrze że kupli Ty już prawie przeprowadzona to będzie gdzie zamek rozstawiać a Marysia będzie też miała gdzie jeździć u mnie motorek pół pokoju zajmuje i też muszę przeżyć bo pogody nie ma żeby pojeździł na dworze Monia trafiłam z odpowiedzią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 31.05.2009 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.05.2009 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 za szybko dałam wyślij Brazulka daj nam szansę się przekonać Monia kawka miodzio Kamyś Ty wiesz że ja Cię lubić przede wszystkim za poczucie humoru no o ile nie dołożyłes to myślisz że się wykpisz marnymi trzema fotkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.05.2009 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 znaczy całkiem bystra ze mnie bestia dobra lecem obiadek szykować zanim pomknę do Kasi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.05.2009 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Bawcie się dobrze, uściskaj Kasicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 31.05.2009 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Zamelduj się po powrocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.05.2009 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 nie wiem jak Kasia ale ja się dobrze bawiłam Kasia obiecuję że umyję Ci okna w salonie i ja już sięnie dziwię że Kasia nic innego nie robi tylko leży na tarasie taki taras z takim widokiem normalnie nie można się oprzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 31.05.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 nie wiem jak Kasia ale ja się dobrze bawiłam Kasia obiecuję że umyję Ci okna w salonie i ja już sięnie dziwię że Kasia nic innego nie robi tylko leży na tarasie taki taras z takim widokiem normalnie nie można się oprzeć dobrze, dobrze, już zapisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.05.2009 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 ale tylko te przesuwne zeby nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 31.05.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Wunia, a u mnie pomożesz przy plewieniu chwastów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 31.05.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 ale tylko te przesuwne zeby nie było łeeeeeeeeeeeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 31.05.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Wuska nie mow, ze zeby sobie usiasc na tarasie to sie trzeba zapisac na jakies roboty domowe u Kaski?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.05.2009 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Martusia nie trzeba się było zapisywać a Kasia bardzo dzielnie znosiła małe tornada to tylko Piotruś z zamiłowaniem odbijał łapki po całym tarasowym oknie Monia no pewnie czemu nie ja plewić lubię najlepiej przywieź do mnie to w międzyczasie wyplewię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 31.05.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Uff to dobrze bo juz sie balam, ze dla mnie zostanie jakies plewienie albo inne awykonalne dla mnie zadanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 31.05.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 NO Wusia dwa tyg mnie tu nie było i prosze prosze zadaszyli CI pieterko hehee ale ty po tych drabinach to ostroznie byś taka jak ja nie skończyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.05.2009 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Martusia do plewienia to by się u Kasi sporo znalazło ale to jest własnie awykonalne zadanie Aguleczka gdzie się ukrywałaś jak tam nóżka no ja ostrożnie bo lęk wysokości mam ale Panowie dobrzy rączkę pomocną podali a pięterko to nie ma szczęścia bo ciągle leje ale może ten tydzień lepszy będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 31.05.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Żyje mam się chyba lepiej po domu o jednej kuli powoli chodze ale o dwuch poza domem schodze i wychodze sama po schodach nawet ze 3 razy samochodem jechałam ale nie daleko a czy tak moge czy nie to jutro się dowiem bo idę na kontrole w każdym razie lepiej idzie mi jazda samochodem niż spacery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 31.05.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 i ja już się nie dziwię że Kasia nic innego nie robi tylko leży na tarasie taki taras z takim widokiem normalnie nie można się oprzeć Ja też się nie dziwię, bo zauroczyła mnie okolica, w której Kasia mieszka...! Cudnie jest u niej! Wusiu jeszcze raz dzięki za spotkanko - było mi bardzo miło znowu Cię zobaczyć...! Zapraszam teraz bardzo serdecznie w moje skromne progi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts