kaśka maciej 02.06.2009 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 moje tornado ma siniora na samym środku czoła ale jak to????????? u mnie nabiła???? u Ciebie na potylicy też matkooo, ale jak to?? kiedy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.06.2009 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 znaczy miałam rację Efilko że straty większe Kasia no jak kiedy wtedy kiedy małe tornada demolowały Ci poduszki tarasowe Piotruś mało jęzorka sobie nie odgryzł jak przywalił szczęką o narożnik ale kto Mu kazał skakać po podusiach jak mały jest i niewiele wystawał nad oparcie narożnika jak drugi raz się puknął to od razu oduczył się skakania - nauka bolesna ale skuteczna i niestety jak miałam okazję sie przekonać Piotruś się najszybciej uczy w ten sposób jak przyciął szufladą w kuchni paluszki choć mama uprzedzała że tak będzie od razy stracił zainteresowanie dla szuflad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.06.2009 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 zośce się nie da wyperswadować skakania mimo strat ostatnio mnie niania nastraszyła bo od tego upadku zosi oczko ucieka delikatnie i powiedziała żeby nie pozwalać jej skakać. nie pozwalać? łatwo powiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.06.2009 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Efi może to nie od upadku tylko wcześniej a po prostu wtedy baczniejszą uwagę zaczęliście zwracać a u okulisty byłaś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.06.2009 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 niania nie wiedziała o upadku a to ona przyuważyła nie byliśmy. przecież to jeden dzień minął. w dodatku to dzień dziecka gdzie do okulisty latać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.06.2009 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 aha no to trza iść do okulisty jeno dobrego i niech sprawdzi żeby się nie stresować niepotrzebnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.06.2009 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 nie znam dobrego. to znaczy znam ale nie wiem czy jeszcze żyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.06.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 A co Was tak podskoki zebrało ... wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.06.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 moje dziecie tak ma. idę o zakład że by mogła konkurować z księżniczką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.06.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Zakładać się nie będe, wiem, że dzieci są zdolne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.06.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Ewunia, a gdzie Ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.06.2009 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Efilko to musisz sprawdzić Brazulka dla dzieci podskoki to idealny sposób na przemieszczanie się i nie bardzo dociera że skakanie może być bolesne Anusia a jestem jestem choć dopiero teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 02.06.2009 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 o kurcze... to tam się u kasi działo jakby jeszcze moje dwie torpedy wpadły.. kasia dziękuj niebiosom, że nie mogłam do ciebie dotrzeć marysiu macanie ma się odbyć u mnie i już!! przepraszam, że tak się w czasie odciąga.. trochę się zawaliłam tematami, ale juz niedługo wusia gratuluję awansu!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.06.2009 00:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Gdzie ten strop ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 03.06.2009 04:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Dobrego dnia, Wusiu Mam nadzieję, że będą dzisiaj jakieś nowe fotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 03.06.2009 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 a czy ja gratulowalam awansu? gratuluje szczerze, a pieniadze no wiesz ze najwazniejsze nie sa, Twoj przyszly pracodoawca nie zapyta ile zarabialas, tylko ile chcesz zarabiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.06.2009 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 wusiu szczerze mówiąc nie zamierzam ja też czekam na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.06.2009 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Tu kiedys ktoś o jakimś stropie mówił ... coś się ruszyło w tej sprawie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.06.2009 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 dzień dobry Skabusia Anusia dzięki za gratulacje jakby tak jeszcze jak mówię przynależna kasę dołożyli do zaszczytnego tytułu to już bajka by była Nefcia strop się robi powoli bo pogoda postanowiła się odkuć za wszystkie czasy stan na wczoraj był taki że udało się chłopakom zadeskować resztę brakujących pomieszczeń co oznacza że cały domek ma już sufit z desek za wyjątkiem dziury na schody mają jeszcze dorobić 2 balkony no i schody zbudować no i jeszcze jedną dziurę zamurować bo wczoraj zaczęli i jeszcze kolumny zrobić no jeszcze ciut mają ale jak nie bedzie lało to pewnie po niedzieli wreszcie zalejemy się Monia z fotkami to jest tak że teraz jak nie wleziesz na strop to nie widać specjalnie różnicy a z tym wchodzeniem to ja nie teges ale uśmiechnę się ładnie to mi może Panowie zrobią ja mogę zrobić w czwartek bo bedę musiała chciał nie chciał wleźć na ten strop z panem od wentylacji Efi no już napisałam ja mam tylko jedną i to od frontu na której generalnie to widać tyle że ciemno w domku się zrobiło Brazuś rusza się rusza jeno bardzo powoli przez pogodę a dla spragnionych fotek zastępczo zapodam zdjecie sprzetu Piotruiowego wraz ze szczęśliwym włascicielem od razu wybaczcie bajzel ale byłam przed sprzątaniem http://foto1.m.onet.pl/_m/d5874f681757be28b7dd20f721fe6099,10,19,0.jpg http://foto0.m.onet.pl/_m/688482188e1bac001fece7d3ec45f084,10,19,0.jpg http://foto1.m.onet.pl/_m/3feda7c0cddcc0101b317380b3d0f555,10,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 03.06.2009 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Za taką minkę dziecka można oddać wszystko Bomba!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts