anjamen 06.06.2009 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Pasie u mnie już by dawno był tylko deskowania nie mogli zrobić bo ciagle lało a jak nie lało to wiało tak że o mało mi muraż nie spadł ze stropu trudno poczekam jeszcze ciut Wusia ortografia!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 06.06.2009 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 ale wiesz ze ja Cie love poprostu mam podly nastroj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.06.2009 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Ania no widzisz to oznaka że już dawno spać powinnam idę się poprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 06.06.2009 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Ania no widzisz to oznaka że już dawno spać powinnam idę się poprawić ja tez powinnam spac ale jestem tak zmeczona ze chyba nie zasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 07.06.2009 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Ania no widzisz to oznaka że już dawno spać powinnam idę się poprawić ja tez powinnam spac ale jestem tak zmeczona ze chyba nie zasne Aniu, Ty o tej porze jeszcze nie spałaś? Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.06.2009 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Dzień dobry przyszłam powiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.06.2009 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 .... ja tez się witam... u nas znów szaro i ponuro... Buuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 07.06.2009 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 dzien dobry a u nas pare promykow slnca jest.... wysylam je Wam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 07.06.2009 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 doberek a u nas slonce sie wacha na szczescie nie lubie go:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.06.2009 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 dobry wieczór u nas dzisiaj zdecydowanie cieplej było i słońca trochę ale i burze były i desz padał niech się już wreszcie pogoda poprawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.06.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 dobry wieczór u nas dzisiaj zdecydowanie cieplej było i słońca trochę ale i burze były i desz padał niech się już wreszcie pogoda poprawi jak to burze były i deszcz U mnie nic, cały dzień, dopiero teraz jamles mi podesłał burzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.06.2009 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 no widzisz a u mnie lało bo mi suszarka z praniem sama z balkonu zeszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.06.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Bardzo masz zgrabne kolumienki. Nie wiem czemu, ale w czasie budowy SSO najbardziej podobały mi się schody w środku i kolumienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.06.2009 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Nefcia muszę czekać jeszcze jakieś 25 dni żeby je sobie pooglądać potem będzie mi wolno kartonik oskubać na mnie to chyba największe wrażenie sprawił widok wymurowanego fundamentu pod schody wejściowe taki idealnie symetryczny łuk podobały mi się w projekcie ale nie sądziłam że na żywca też bedą takie piękne i takie duże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.06.2009 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Te drzwi, co to je zamurowali, to prowadziły dokądś??? Jakieś tajne wejście chłopaki zrobili, coś w formie "nacisnąć trzecią cegłę od góry" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.06.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Nefcia muszę czekać jeszcze jakieś 25 dni żeby je sobie pooglądać potem będzie mi wolno kartonik oskubać na mnie to chyba największe wrażenie sprawił widok wymurowanego fundamentu pod schody wejściowe taki idealnie symetryczny łuk podobały mi się w projekcie ale nie sądziłam że na żywca też bedą takie piękne i takie duże Śliczne - schody w ogóle jakieś takie są seksowne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taszana 07.06.2009 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Urywam się z choinki jak zwykle,ale muszę tu swoje 3gr zostawić! Wusiak!kiedy się wprowadzacie?! Chłopcy idą jak burza!Wiedziałam że mnie wyprzedzisz ,(my zaczęlismy działówki ) Pięknie Wam domek rośnie!!! i jakoś tak u Was czysto i biało-super!!! Pozdrawiam ps.jak wpadnę za miesiąc to coś czuję że będę blaty w kuchni podziwiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.06.2009 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 dzień dobry wreszcie od rana słońce i pogoda jak miło Brazusia a i owszem prowadziły sobie te drzwi do kotłowni ale już nie prowadzą a ponieważ nie zrobili wejścia "nacisnąć trzecią cegłę od góry" na na chwilę obecną latam sobie w kółko coby do kotłowni sie dostać ale docelowo zrobią dziurkę z garazu do spiżarni normalnie miałam narysowac zmiany ale z uwagi na chroniczny brak czasu do tej pory nie zrobiłam obrazka zmiany podyktowane zostały "poprawą funkcjonalności korzystania ze spiżarni" a przede wszystkim schody wygodniejsze będą Nefcia znaczy moje sa seksowne Taszanko wszelki duch zgodnie z planem to na Boże Narodzenie 2010 chłopcom pogoda w tyłek dała bo są ponad tydzień w plecy ale nic to dadzą radę moje Pracusie może jakimś cudem uda sie zalac przed Bożym Ciałem a Ciebie nie wyprzedę bo Ty to chyba masz już dach co za chwilkę sprawdzę coby mieć pewność a biało bo ściany białe a czysto bo Panowie porządeczek robią no za rok o tej porze to też mało prawdopodobne żeby już blaty były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.06.2009 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Dzieńdoberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taszana 08.06.2009 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Wu! Ty się o ekipę martwiłaś,a tu proszę!"szybcy i czyści" Wam się trafili!Moi sa kochani ale ani szybcy ,ani czyści ja za to wściekła ,więc latam za nimi ze zmiotką i wprawiam się w sprzątaniu nowego metrażu Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts