Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 28,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• wu

9190

• Arnika

1550

• TAR

1532

• braza

1448

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

zgodnie z planem to na Boże Narodzenie 2010 .... no za rok o tej porze to też mało prawdopodobne żeby już blaty były :lol: :lol: :lol:
Wunia, Ty planujesz jakieś mega obsówy czy jak????????? :o :o
Kasia no skąd po prostu jestem realistką aż do bólu biorąc pod uwagę że zasadniczo fachowcy postawią nam domek, położą daszek, wstawią okienka, zrobią instalacje, tynki i wylewki a resztę bedziemy musieli zrobić "tymi rencami i tymi palcyma" to itak może zbyt optymistyczne to Boże Narodzenie 2010 :lol: chociaż z drugiej strony ostatni termin zanim nam bank karczek skręci :roll: :-?
Kasia no skąd po prostu jestem realistką aż do bólu biorąc pod uwagę że zasadniczo fachowcy postawią nam domek, położą daszek, wstawią okienka, zrobią instalacje, tynki i wylewki a resztę bedziemy musieli zrobić "tymi rencami i tymi palcyma" to itak może zbyt optymistyczne to Boże Narodzenie 2010 :lol: chociaż z drugiej strony ostatni termin zanim nam bank karczek skręci :roll: :-?
Wunia, no gadasz pierdoły :p Ta reszta to już idzie piorunem :wink:
nie wiem Kasiu jak małżon długo pociągnie kładzenie płytek i inne takie pracując od 6 rano wracając średnio 18-19 z pracy i potem zostanie Mu wykończeniówka coś czarno to widzę :-? :roll:
... będzie dobrze... nie łatwo, ale dobrze... dla siebie inaczej się pracuje... i mimo zmęczenia będzie mąż chętnie pracował.... tylko nie za dużo i nie za długo. by wytrzymał takie tempo :(
Nituś dlatego to wszystko tak długo potrwa bo co z tego że dla siebie kiedyś musi odpocząć :( normalnie jak pomyślę ile się narobi ten mój małżon to mi przykro że nie mamy tyle kasy żeby wszystko kazać fachowcom porobić i tylko wybrzydząć i krytykować że tu nie równo a tam coś :-? i siedzieć z łapkami w kieszeniach :wink:

Tyż dzień doberek!!!

Wusia to Ty masz taki termin jak ja ostateczny :lol:

MM powiedziała że jak siem przeciągnie to mogę się pakować.... :wink:

Chyba muszę się z nią potargować :roll:

..to mi przykro że nie mamy tyle kasy żeby wszystko kazać fachowcom porobić i tylko wybrzydząć i krytykować że tu nie równo a tam coś :-? i siedzieć z łapkami w kieszeniach :wink:
nie dokońca tak to wygląda, ale nie chce mi się już poraz setny tego tłumaczyć :wink: Ten temat budzi za dużo niezdrowych emocji :p

A takiego małżona "złotą rączkę" to tylko pozazdrościć :)

Duszku pogoda się zrobiła :lol: :wink:

Monia z obliczeń wynika że zaleję się w sobotę :lol: :lol: :lol:

Kamol moje biedne Pracusie już rękami po piasku wleką ale dzielnie pracują :D postępy widac na zdjęciach :wink:

Kasiu no ja wiem że z fachowcami to nie do końca taka sielanka ale póki co moja "złota rączka" już rączkami nie może ruszać :(

prrrrrrrrrrrrrrrr szaloooooooona ;)

noz lecisz jak burza

i ona chce mi wmówić, że za półtora roku dopiero się wprowadzi, czujesz??? :lol:

Wusia, czy się wprowadzisz na to Boże Narodzenie, czy Wielkanoc, czy na następną Wigilię nieważne!!! Ważne, żeby budowa nie stała się problemem i powodem do zmartwień większym, niż w założeniach każda budowa jest!!!! I chociaż ciągnie do nowego domku jak wilka do lasu to są ważniejsze sprawy...

... to się wymądrzyłam...

Kamyczku pewnie że robią jakieś 3 tygodnie no pewnych rzeczy to nawet moi Pracusie nie przeskoczą :lol: :lol: :lol:

Anusia posłuchaj Chłopaków jak przeklinają że są co najmniej tydzień w doopę przez pogodę :lol: :lol: :lol: i kto tu jest szalony :wink:

Kasia no tłumacze jak dziecku :lol: że domek stanie szybko ale wykończeniówka się pociagnie jak dobry zółty ser na pizzy :-?

Brazulka ale ja absolutnie nie rozpaczam że to bedzie dopiero przyszłe Boże Narodzenie wiel rzeczy mnie martwi ale akurat to nie chyba jeszcze nie dojrzałam do myśli o przeprowadzce :wink: :lol: w sensie że już prawie strop mam ale dalej nie dociera że to mój własny prywatny strop :roll: