monia i marek 11.06.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 co tam robale w porównaniu do moich sarenek zobacz w dzienniku jak mi odziobały pnie drzewek i krzewów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.06.2009 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Monia widziałam ja bym te sarenki no wiem że one to zawsze tak robiły ale za te róże i drzewka chyba bym im coś zrobiła a te wredne robale to chyba w każdym pędzie są i nic z kwiatuszków nie będzie musisz jak nic szybko płot postawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 11.06.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 jak to robale w pędzie w środku ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.06.2009 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Monia napisałam u Ciebie co to może być normalnie w pędzie widać dziurkę i koło tej dziurki takie cós jakby gówienka po tym znalazłam dziurki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 11.06.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 pryskaj jak najszybciej jakimś mocnym preparatem nie mam pojęcia co to takiego, ale może w ogrodniczym podpowiedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.06.2009 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Monia to wygląda z opisu na bruzdownicę lub coś tam u Ciebie napisałam te robale ale wychodzi że najskuteczniej to obcinać pędy póki na zdrowe miejsce się nie trafi ale pisze też żeby zapodać Confidor 200 SL albo Basudin 25 EC zaraz jutro tego szukam może w którymś trafię tą truciznę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.06.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Siemka wieczorna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 11.06.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Monia to wygląda z opisu na bruzdownicę lub coś tam u Ciebie napisałam te robale ale wychodzi że najskuteczniej to obcinać pędy póki na zdrowe miejsce się nie trafi ale pisze też żeby zapodać Confidor 200 SL albo Basudin 25 EC zaraz jutro tego szukam może w którymś trafię tą truciznę spróbuj przeciąć pęd z tym robalem i zobacz, czy widać tunelik i larwę jeśli tak, to faktycznie będzie to jedno z dwóch wymienionych są b.niebezpieczne dla róz wytnij wszystkie wszystkie zaatakowane pędy, nie żałuj pąków (odrosną nowe ), bo w przeciwnym razie wszystko stracisz Serce na bok i tnij dokąd trzeba, a gałązki od razu do jakiegoś wora i spal Dodatkowo popryskałabym Karate. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.06.2009 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 dobry wieczór na budowie postępy wreszcie są różyczki ciąć będę jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.06.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Nie mam pojęcia, co mają wspólnego postępy na budowie z cięciem różyczek, ale co tam ... dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.06.2009 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Brazulka postępy cieszą ale serce boli że będę musiała te wyczekane wypatrzone pączki obciać i to tuż przed otwarciem się pąka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.06.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 "Nie szkoda róż gdy ... robal wlazł" Odrosną Wusia, to nie zęby!! Postępy na budowie nawet ja już widze, takie sa ogromne Jak tak dalej pójdzie, to będziesz niedługo po własnym dachu jak kozica skakać i zdjęcia każdej dachówce z osobna robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.06.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Piękniście, równiście, zarąbiście... tempo iście kosmiczne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.06.2009 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Brazulka a Ty myślisz że kto się codziennie poświęca i z aparatem w zębach na strop wchodzi po zdjęcia Rasiunia dziękuję szybciochem szło potem przez tą pogodę tak wszystko niemal w miejscu stanęło tu deska tam deska a dzisiaj bum i wszystko na raz jest moje Pracusie strasznie długo dzisiaj pracowali może Im jakiego ciasta podrzucę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.06.2009 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Nie wiem, co macie oknem ... ja mam ohydę Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 13.06.2009 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 pogoda pokrzyżowała nam nieco plany na dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 13.06.2009 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 buuuu... my w planach mamy grilla , więc mam nadzieje, ze do popołudnia coś się poprawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 13.06.2009 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 dzien dobrywietrzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 13.06.2009 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Wusia i co "zalewacie" siem dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.06.2009 15:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 dzień dobry Brazulka u nas za oknem paskudnie ekipa się zwinęła i pojechała do domu przeczekać na lepszą pogodę Monia u mnie przynajmniej deszcz będzie płakał ze mną jak ciąć będę Nitusia u nas ciut się poprawiło to może i u Was lepiej będzie Anusia u nas i wiało i lało rano teraz ciut lepiej Kamyk zalewamy się ale raczej w trupa jednak chyba będziesz miał szansę mnie dogonić dobra idę mordować róże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts