wu 17.06.2009 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Kamolku a odkąd człowiekowi na diecie jadłospisu przeglądnąć nie wolno Brazusia a na połowę lipca ale to mało realne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.06.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Dlaczego mało realne? Do połowy lipca jeszcze miesiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.06.2009 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Brazusia podstawy matematyki się niestety kłaniają policzmy z tydzień jeszcze robić będą do zalania po zalaniu jakieś 3 tygodnie strop poleżeć musi potem przynajmniej z tydzień na wymurowanie ścian poddasza i zalanie słupów do których będą mocowane murłaty one słupy też muszą kilka dni postać no powiedzmy że kolejny tydzień no jakby nie liczył 6 tygodni a ponieważ zostanie Im tydzień czerwca to wychodzi że na więźbę to może być połowa ale sierpnia a nie lipca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.06.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 No to uprzedź funfla od dachu już teraz, że wchodzi później. Wusia, to jest budowa, nie piekarnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.06.2009 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Brazusia później to On mi wejdzie we wrześniu a wtedy bedzie problem z murowaniem szczytow po więźbie ja wiem że nie piekarnia ale teraz jest pogoda a kto wie co będzie po niedzieli a i ekipa miała wrócić w tym tygodniu a nie w przyszłym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 18.06.2009 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Wusia jak ja Cie dobrze rozumiem ale wierz co sie odwlecze to nie uciecze, budowa nas uczy wiele cierpliwosci (i kto to mowi ) bedzie dobrze, zobaczysz, wszystko sie pouklada witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 18.06.2009 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Wusiu współczuję.., rozumiem trzymajcie się ciepło i spokoj, tylko spokój.. przerwy i przestoje są wszędzie.. ps. więcej zdziałasz z nimi po dobroci niż w nerwach pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.06.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 18.06.2009 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Wunia faks idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.06.2009 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 dobry wieczór wszystkim Gościom zwierzątko co to zaczęło we mnie rosnąć już całkiem spore się urosło ciężko będzie nad nim zapanować tym bardziej że od soboty popołudnia u mnie ładna pogoda słońce cieplutko dzisiaj prawie 30 stopni już by dawno ten cholerny strop był zalany a tak to jeszcze chwila i na zlot nie pojadę bo będę musiała strop lać nerwy mam Anusia dzięki jeszcze raz doszedł sobie do mnie i już dalej działam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 18.06.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Wusia nie denerwuj siem pocałujesz siem z Nitką tylko nakierujecie się na twoją budowę żeby u Ciebie padało jak zlot będzie to nie będziesz musiała polewać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.06.2009 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Kamyk Ty pogadaj z Dagusią żeby Ci dała inny indentyfikator i módl się zeby Cię na zlocie nikt nie sypnął bo obłupię Cię chyba ze skóry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 18.06.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 jak to czy ja coś zle powiedziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.06.2009 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 dowiesz się na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.06.2009 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Groźby To ponoć karalne jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 19.06.2009 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 siemanko Wusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.06.2009 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 dzień dobry Brazuś jakie groźby toż to obietnica była cześć Aneczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.06.2009 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 tak sobie sama do siebie napiszę miałam dzisiaj spotkanie z ognistymi chłopakami było niemal jak na reklamie podjeżdża wielki czerwony samochód wyskakuje z niego sześciu fajnych chłopaków i ja sama jedna tylko szkoda że tak lało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 19.06.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 tak sobie sama do siebie napiszę miałam dzisiaj spotkanie z ognistymi chłopakami było niemal jak na reklamie podjeżdża wielki czerwony samochód wyskakuje z niego sześciu fajnych chłopaków i ja sama jedna tylko szkoda że tak lało co za chłopaki ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 19.06.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 cze wsytkim timu nie mom ale nie sapomnihom wusia wis:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts