kaśka maciej 21.06.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Kasica no weź a kto się po całych dniach gdzieś szwenda i nwet do siebie nie zajrzy no kto Kasica właśnie no ale przeciez na tym polega mój urok i za to mnie kochasz przecież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.06.2009 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 no właśnie Ci uczucia u Ani wyznawałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.06.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 no właśnie Ci uczucia u Ani wyznawałam widziałam widziałam Jak wracacie z Urzutu?? Łałtem? Pociągiem, zaraz po czy nie tak zaraz i kto z wami wraca ( czyli ankiety część dalsza ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 21.06.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 withanko wuscie i cythelikom komenthatorrom co by nie byłok ze jak jezdema to nie jezdema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 21.06.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Cześć Wusia Jutro ekipa wkracza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.06.2009 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Kasia no jakbyś czytała co wcześniej odpisałam to byś wsio wiedziała ale niech tam piszę raz jeszcze wracamy autkiem, co znaczy tak zaraz wracamy po zlocie a czy ja wiem czy to tak zaraz nikt z nami nie wraca myślałam że Skabusia pojedzie ale Ona nie jedzie na zlot cześć Dusiaczku Monia teoria jest taka że wkracza a w praktyce to nie wiem bo się nie meldowali ze przyjechali dowiem sie zapewne jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.06.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Kasia no jakbyś czytała co wcześniej odpisałam to byś wsio wiedziała ale niech tam piszę raz jeszcze wracamy autkiem, co znaczy tak zaraz wracamy po zlocie a czy ja wiem czy to tak zaraz nikt z nami nie wraca myślałam że Skabusia pojedzie ale Ona nie jedzie na zlot Czytalam ino zapomniałam i nie chciało mi się szukac Czyli, jakby mnie Nefcia ( co nie daj Boże) wyrzuciła ze swojej bryki to mogę się z wami zabrac z powrotem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 21.06.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 w takim razie czekam na jutrzejsze wieści może i różyczka nareszcie rozkwitnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.06.2009 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Kasia leniwcu jeden pewnie ze się możesz zabrać ale jak znam życie to Nefcia Cię będzie czule tulić a nie wyrzucać Monia no pisałam u Ciebie że mnie na przetrzymanie biorą bo pąki są i kolorek widać a nie chcą się otworzyć już kilka dni czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 21.06.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Kasia leniwcu jeden pewnie ze się możesz zabrać ale jak znam życie to Nefcia Cię będzie czule tulić a nie wyrzucać Monia no pisałam u Ciebie że mnie na przetrzymanie biorą bo pąki są i kolorek widać a nie chcą się otworzyć już kilka dni czekam zbyt chłodno i mokro mogą też mieć przekłamany kolor jeśli zakwitną w deszczu nie martw się - jeszcze wiele kwiatów w tym sezonie pokażą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.06.2009 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 aloha póki co pokazuje czerwony pączek może z dodatkiem żółtego a abraham jest różowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 21.06.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 tak ma być u mnie Abraham już kwitnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 22.06.2009 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 dzien doberek u nas pada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.06.2009 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 U mnie też pada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 22.06.2009 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 u nas też i chciałabym, zeby przestało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 22.06.2009 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 a u mnie tysz frosie spadajom s nieboskłonu i wsytko jezd fajnisci lubiem takom pogodhem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 22.06.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 oj, Duszku, nie mów nawet, że lubisz... pada już od kilku dobrych dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 22.06.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 dzień dobry! siedze w domu i dobija mnie ta pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.06.2009 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 dzień dobry! siedze w domu i dobija mnie ta pogoda Nie tylko Ciebie By to szlag trafił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 22.06.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 oj, Duszku, nie mów nawet, że lubisz... pada już od kilku dobrych dni kioedy ja bardzo lubie taka pogode dla mnie tzw. lato mogło by byc całe bez słonca to przereklamowana gwiazda całkowicie..meczy mnie slonce i tyle jak go nie ma to jest k a deszcze jest bardzo nastrojowy i romantyczny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts