wu 22.06.2009 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 dzień dobry Anusia, Brazula, Monia, Duszku, Skabusiu i Kasiu u mnie też leje ciekawe jak robota sie posuwa na budowie Monia Ty jeszcze niedawno sie o deszcz upominałaś Duszku ja Ci chyba na zlocie wytłumaczę na czym romantyzm polega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 22.06.2009 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 ale już mam go dosyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 22.06.2009 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 pora deszczowa nastała??? http://pogoda.interia.pl/miasta?id=11823 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.06.2009 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Uuuuuuu ... czarno to widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 22.06.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 i co, Wusia, ekipa przyjechała? niestety pogoda nadal nie sprzyja pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.06.2009 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Monia no cóż ekipa przyjechała i zabrała sie i pojechała szlag mnie trafił bo co innego było mówione co innego jest wolę już nic nie mówić bo mnie nosi dzisiaj z lekka a to bywa niebezpieczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 22.06.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Monia no cóż ekipa przyjechała i zabrała sie i pojechała szlag mnie trafił bo co innego było mówione co innego jest wolę już nic nie mówić bo mnie nosi dzisiaj z lekka a to bywa niebezpieczne Jak to????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.06.2009 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 a o co konkretnie pytasz Kamyczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 22.06.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 o ekipę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.06.2009 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 no ja wiem że o ekipę ale czego nie zrozumiałeś w mojej wypowiedzi przyjechali stwierdzili że pada poogladali pogodę i stwierdzili że jadą bo leje i ma lac no i pojechali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.06.2009 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 dobra idę spać bo nie dosć żem zła to jeszcze guzik widzę dobrej nocki Kochani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 22.06.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 no ja wiem że o ekipę ale czego nie zrozumiałeś w mojej wypowiedzi przyjechali stwierdzili że pada poogladali pogodę i stwierdzili że jadą bo leje i ma lac no i pojechali a ekipa daleko ma budowę????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 22.06.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 wuśka weź ty im do rozumu łopatologicznie przemów.. przecież niewiele już zostało do zrobienia przed zalaniem stropu.. z cukru są czy jak?? a potem jak gorąco będzie (bo przecież kiedyś będzie no nie?) to bedziesz latać strop polewać.. teraz by ci matka natura polewała.. przechwaliliśmy ich chyba.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.06.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Ale można strop zalewać jak leje?? Tak tylko pytam, bo się nie znam na tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 22.06.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 wuśka weź ty im do rozumu łopatologicznie przemów.. przecież niewiele już zostało do zrobienia przed zalaniem stropu.. z cukru są czy jak?? a potem jak gorąco będzie (bo przecież kiedyś będzie no nie?) to bedziesz latać strop polewać.. teraz by ci matka natura polewała.. przechwaliliśmy ich chyba.. wyjęłaś mi każde słowo z ust, Izuniu coś się Panowie od jakiegoś czasu gramolić zaczęli przecież znowu ulewnych deszczy nie ma... mokro jest, ale robić się da, a na zalewanie stropu pogoda wyśmienita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 23.06.2009 04:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 czerwonej kokardki tej ekipie nie przywiazalas i taka byla wychwalana ze sie jej z supie poprzewracalo witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.06.2009 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Się witam z rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 23.06.2009 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Witanko oj widzę, że same złe nowiny Wuśka - zagroź im, że za opóźnioną robotę to potrącisz im z wypłaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.06.2009 07:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 dzień dobry wszystkim Kamyś nawet bardzo daleko mają ale jak widać to żadna przeszkoda w sumie u mnie leje jakby się wściekło normalnie niemal non stop ściana deszczu to niech Im tam przynajmniej w ciepełku posiedzą a tu w baraczku co by robili nic tylko pić za to teraz to polewanie stropu bym miała że no bajka dzisiaj to nawet ja bym słowa nie powiedziała że nic nie jest robione za karę jak będą upały to zostaną i sami lac będą a tą kokardke to ja Im jeszcze mogę przybić jakim gwoździem albo co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 23.06.2009 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 trza o pogodę pomodlić się kurczaki pieczone w pogodach długoterminowych zapowiadają deszcze i deszcze ale co sie odwlecze to nie uciecze dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts