wu 29.06.2009 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Maluszku a żebyś wiedziała jak ja żałuję że musiałam jechać kurde to są pieczonki TE w liczbie mnogiej i dużej ilości dziekuję w imieniu synka cudowny to on jest ale łobuziak Maluszku Lidszu odrobimy bo już napisałam że ja chcę na zakończenie lata i na rzęsach stanę a na imprezie bedę ( czytaj komuś Piotrusia wcisnę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.06.2009 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Dzień dobry i miłego tygodnia życze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 29.06.2009 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Wusia - ja to mogę i pieczonkę i pieczonki zjeść I masz koniecznie być na następnym AP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.06.2009 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 ( kurde to są pieczonki TE w liczbie mnogiej i dużej ilości urde, to są PRAŻONKI, P R A Ż O N K I a nie pieczonki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.06.2009 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Maluszku no jak ja lubie takich gości co wszystko zjedzą piechty przyjdę ale będę Kasica a bo to na Twojej wsi jakieś prażonki wymyślili w całym NORMALNYM świecie są pieczonki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.06.2009 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Kasica a bo to na Twojej wsi jakieś prażonki wymyślili w całym NORMALNYM świecie są pieczonki aleś wymyśliła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.06.2009 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 no ba zdolna ino bez pamięci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 29.06.2009 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 ( kurde to są pieczonki TE w liczbie mnogiej i dużej ilości urde, to są PRAŻONKI, P R A Ż O N K I a nie pieczonki ani prażonki, ani pieczonki, pieczone mówię to jako mieszkanka Chrzanowa, skąd pochodzą owe, coraz bardziej słynne ziemniaczki - tak naprawdę "ziemniaki po cabańsku" http://homepage.mac.com/crowns/chrzanovia/varia/avkuchnia.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 29.06.2009 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Wusiu, jeszcze tutaj powiem, ze super cie było spotkac i twoją rodzinkę również.Zycze, zeby domek rósł szybko do góry żeby było więcej czasu na spotkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.06.2009 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 ( kurde to są pieczonki TE w liczbie mnogiej i dużej ilości urde, to są PRAŻONKI, P R A Ż O N K I a nie pieczonki ani prażonki, ani pieczonki, pieczone mówię to jako mieszkanka Chrzanowa, skąd pochodzą owe, coraz bardziej słynne ziemniaczki - tak naprawdę "ziemniaki po cabańsku" http://homepage.mac.com/crowns/chrzanovia/varia/avkuchnia.htmlMonia, co Ty gadasz z jakiego Chrzanowa Przecież prażonkito są z Jury, dokładnie to chyba z Poręby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.06.2009 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Sprawdziłam ten WASZ przepis, to jakaś profanacja prażonek jest Marchewka?????????????? Zielona pietruszka????????? feeeeeeeeee, burak jak najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.06.2009 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 http://pl.wikipedia.org/wiki/Pra%C5%BConki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.06.2009 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 http://pl.wikipedia.org/wiki/Ziemniaki_po_caba%C5%84sku i proszę źle nie interpretowac faktów!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.06.2009 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Kasica no weź klasyka pieczonek to ziemniaczki, buraczki, marchewka, cebulka, boczuś i kiełbaska Myszko cóż albo się ekipa wreszcie pojawi i weźmie do roboty albo .......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 29.06.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Wunia, pooglądałam różyczki - prześliczne Jestem też pod wrażeniem Alohy - jaka ona wielka urosła i gęsta No i przeczyałam, że ekipa znów Cię wystawiła do wiatru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 30.06.2009 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Myszko cóż albo się ekipa wreszcie pojawi i weźmie do roboty albo .......... Znaczy co w kule se lecą Jakby so to tylko nie nerwowo Siemka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.06.2009 06:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 dzień dobry Moniu rosną pięknie róże od Ciebie a Aloha po tym cieciu to normalnie szaleje pełno pędów powypuszczała muszę jej koniecznie kratkę wstawić bo mam już jedną taką "na razie" bo potem będa miały odppowiednią oprawę Kamol Ty jak mój Małżon "tylko się nie denerwuj" wczoraj biedaczek żeby żonę odstresować na ochotnika nawet gary umył ekipa podobno jedzie jak zobaczę to uwierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 30.06.2009 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Desperat Jak jedzie to do jedzie nie bojaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 30.06.2009 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Withanko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 30.06.2009 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Wusia no to pedz na budowe i sprawdz czy panowie pracuja i opier...ich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts