ghost34 01.07.2009 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 goood talent... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.07.2009 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 goood talent... Mamuuuuniuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.07.2009 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Efilko ano maja raz że transzy nie dadzą dwa że mam jakby nie patrzeć dwa lata na to żeby oddać dom do użytku i kredyt "zamknąć" i płacić pełne raty Maluszku wysłałaś jestem zachwycona Duchu o jesoooooooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.07.2009 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 transze dają za zaawansowanie a nie za upływ czasu więc w sumie żadna różnica a dwa lata jest aneksowalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.07.2009 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Efi no ale jak 10 miesięcy stropu nie ma to o jakim zaawansowaniu można mówić aneksowalne o ile oczywiście jak to pani z banku orzekła że przedłużenie o 2-3 miesiące daje realne szanse na zakończenie inwestycji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 01.07.2009 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 wpadłam się przywitać i zobaczyć do nowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.07.2009 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Efi no ale jak 10 miesięcy stropu nie ma to o jakim zaawansowaniu można mówić aneksowalne o ile oczywiście jak to pani z banku orzekła że przedłużenie o 2-3 miesiące daje realne szanse na zakończenie inwestycji no ale zobacz - my mimo 10 miesięcy do stropu (w tym co tu dużo ukrywać w sumie z pół roku przerwy roztopowo-zimowej) w 2 lata powinniśmy się wyrobić. a już na pewno do etapu który interesuje bank. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.07.2009 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Lidziu no zbrojenie stropu się robi Efilko no ja wiem że mozna się wyrobić tyle że u nas nie wejdą magicy od wykończeniówki tylko mój własny osobisty magik będzie po robocie chyba nocami robił wykończeniówkę i to Mu trochę zejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.07.2009 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 no tak ale za to na to Wam kredytu nie trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.07.2009 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Efi ponieważ nie mamy na TO kredytu musimy zrobić sami z jednej strony super z drugie no cóż czarno to widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.07.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 a ja jestem pełna dobrych przeczuć twój luby to typowa złota rączka - będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.07.2009 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 dzień dobry słoneczne upalne Efi ja nie boję się że sobie nie poradzi bo On dokładny jest i myśli co robi bardziej się boję że po prostu czasowo nie wyrobi długo pracuje no i jeszcze dłubanie w domku nie wiem kiedy sypiał będzie nooo chyba że ja też opanuję tajniki kładzenia płytek i gipsowania to Mu pomogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.07.2009 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Kładzenie płytek i gipsowanie to nie fizyka jądrowa, każdy może je opanować ... dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.07.2009 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Wusia Ty nie dasz rady? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.07.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 wusia myślę że po przykładzie wioli widać że dla chcącego nic trudnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.07.2009 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 no toście mnie zmotywowały dobra będę sie uczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.07.2009 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.07.2009 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 na razie mam opanowane kładzenie paneli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.07.2009 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Lidziu no zbrojenie stropu się robi ale superaśnie mi dzisiaj chopaki powinni zacząć prowadzić wodę na działkę , po południu muszę pojechać i oblukać kładzenie płytek takie trudne nie jest. Wiem, bo kiedyś tacie u nas w domku pomagałam i muszę przyznać, że całkiem równo nam to wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.07.2009 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Liduś to koniecznie zdjęcia zrób wody pierwsza kropla wody i pierwsza zapalona żarówka pamietam do dziaisj jak my uzbrajaliśmy działkę zwłaszcza w prąd bo ekipa miała przybyć w poniedziałek a a piątek prąd włączyli oj niezła jazda była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts