wu 06.07.2009 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 no coś Ty Kamyczku ze złosci to nie bardzo jeść mogiem na razie popatrzyłam sobie na toster tylko może i nie jest problem ale zupełnie niepotrzebna dłubanina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.07.2009 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Lidziu Aniu zalali wszystko zalali jak leci mówiłam prosiłam przypominałam o przepustach na wentylację i kanalizację no gdzie tam wszystko miało być zrobione posprawdzane miało być super no w cholerę super zalane wszystko gosciu od wentylacji specjalnie przyjeżdżał żeby pozaznaczać gdzie muszą zostawić dziury noo to sobie był a dziur nie ma no i niech mi ktoś powie czy ja tak muszę się ..................... cenzura chłopaki fantazję mają, nie ma co teraz sobie zrobili dodatkową robotę, ale to ich problem Wusia, prześpij się, do rana ci przejdzie . Szkoda twoich nerwów na takie błahe sprawy (wiem, łatwo powiedzieć-wszystko jeszcze przede mną ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.07.2009 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 dzień dobry przespałam się cholera mi przeszła no prawie w nocy Matka Natura popodlewała mi strop dzisiaj ma to zrobić uczynny sąsiad bo znowu gorąco a ekpia no cóż chłopaki sobie roboty narobili ale schody wyglądają na wygodne zbaczymy jak sobie po nich pobiegam bo wczoraj to raczej wspinaczka z dusza na ramieniu była żeby betoniku nie zniszczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.07.2009 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Wuśka, moze weź ty jakichś przyjaciół zza Buga poproś, żeby przeprowadzili kulturalną rozmowę z panami i wytłumaczyli im delikatnie, żeby słuchali co sie do nich mówi ( co za jełopy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.07.2009 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Kasia no może po prostu chłopaki chcą dłuzej pobyć ze mną a przyjaciele zza Buga to bardzo drogo sobie liczą za przyjaźń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 07.07.2009 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 czesc WUsienko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.07.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Kasia no może po prostu chłopaki chcą dłuzej pobyć ze mną a przyjaciele zza Buga to bardzo drogo sobie liczą za przyjaźń ale to by była inwestycja jednorazowa lae dłuuuuuuuugofalowa. Fama by poszła, ze nie ma co z Tobą zadzierać. A przyjazni na pieniądze nie wolno przeliczać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.07.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 dzień doberek zostawiam super, że złość trochę przeszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 07.07.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Cześć, Wunia - proszę o oddanie głosu za kolorem okien u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 07.07.2009 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 dsien doberek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.07.2009 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 cześć Aneczko Kasia no to nie ja przeliczam przyjaźń na kasę tylko druzja zza Buga Liduś a bo ze mnie to choleryk jest i jak coś to mnie tak tąpnie z marszu a potem szybko przechodzi ale lepiej nie być wtedy w pobliżu Monia naskrobałam ale raczej nie pomogłam witaj Duszku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 08.07.2009 04:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 cześć złośnica na dobry dzień http://2.bp.blogspot.com/_pGKoqQDYHpE/SMLN-gsHMqI/AAAAAAAAACg/Iqybg9mJPec/s400/kawa+mro%C5%BCona.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.07.2009 05:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 dzień dobry cześć Wiedźmicho już mi przeszła złościa zwłaszcza po takiej kawce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 08.07.2009 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 dzień dobry cześć Wiedźmicho już mi przeszła złościa zwłaszcza po takiej kawce no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.07.2009 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 i ja przylecialam na kawke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.07.2009 06:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 jakie no czarownico Anusia częstuj się Gosia na szczęście dwie przyniosła matko ale w nocy burza była normalnie w pokoju widniutko było jak przy zapalonym świetle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.07.2009 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 U nas tez trzaskalo, latalam po domu i okna zamykalam i zaden domownik sie nie obudzil, takie mieli spanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 08.07.2009 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 jakie no czarownico Anusia częstuj się Gosia na szczęście dwie przyniosła matko ale w nocy burza była normalnie w pokoju widniutko było jak przy zapalonym świetle "noooo" złośnico Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 08.07.2009 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Dzień doberek Pada u nasz!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.07.2009 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Martuś u mnie jak łomotnęło to mało z łóżka nie spadłam ale u mnie też sie nikt nie obudził w sumie dobrze bo Piotruś mógłby siewystraszyć ja sie burzy nie boję ale ta mało sympatyczna była Gosiu jaka złośnica czysty choleryk no i http://img.epuls.pl/klubowe/1417/1417489_l/user/6a.jpg.jpg Kamyś u nas tyż pada ale wyjątkowo mnie to cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts