kamyk68 08.07.2009 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Wiedziałem ze to powiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 08.07.2009 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 no fakt choleryk w gorącej wodzie kąpany jak dobrze, że pada u Ciebie u mnie nie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.07.2009 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 no dobra może teraz to już trochę przesadza z tym padaniem mogłoby jakoś delikatniej Kamyś jak Ty mnie dobrze znasz Gosia ale za to szybko mi przechodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 08.07.2009 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 no dobra może teraz to już trochę przesadza z tym padaniem mogłoby jakoś delikatniej Kamyś jak Ty mnie dobrze znasz Gosia ale za to szybko mi przechodzi i za to Cię kocham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.07.2009 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 dzień doberek Liduś a bo ze mnie to choleryk jest i jak coś to mnie tak tąpnie z marszu a potem szybko przechodzi ale lepiej nie być wtedy w pobliżu ja mam tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.07.2009 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Gosia no jak mnie można nie kochać Lidzia znaczy my dobre ludzie som Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.07.2009 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Lidzia znaczy my dobre ludzie som to się wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 08.07.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Przeczytałam obejrzałam i już rąk do opadania mi brakuje wystarczyło kawałek styro wepchnąć i byłoby po sprawie na pocieszenie powiem Ci Wusia że u mnie jest zostawiona dziura w stropie i jej nikt nie chce teraz za to trzeba było wykuć drugą 2 metry dalej to nie jest duża robota ale oczywiście mogłoby jej nie być a może z tymi dziurami na ścianki działowe zaczekaj żeby się nic nikomu nie pomyliło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 08.07.2009 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Cześć, Wunia Nie dostałam powiadomień, ale już pooglądałam fotki z zalewania. Jakoś mi się wydaje, że ten beton taki nierówny (mało zawibrowany, wygładzony, czy co ) - może Markotka się wypowie, bo ja się tam nie znam za bardzo, tylko tak mi się zdaje, że u nas równiejszy Deszczyk popadał, pewnie u Ciebie też, więc w razie czego nie musicie polewać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.07.2009 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 U mnie tez rowniejszy byl, ale teraz to chyba musztrada po obiedzie jest jak jest i juz nie wygladza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 08.07.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 U mnie tez rowniejszy byl, ale teraz to chyba musztrada po obiedzie jest jak jest i juz nie wygladza. tylko przy wykończeniówce się więcej wykosztują i nadenerwują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.07.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 U mnie tez rowniejszy byl, ale teraz to chyba musztrada po obiedzie jest jak jest i juz nie wygladza. da sie wygladzic, my gladzilismy plyte denna basenu ale po co Wusia ma to gladzic i jaka musztarda po obiedzie ? przeciez to w niczym nie przeszkadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.07.2009 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Musztrada ze juz nie wygladza Faktem jest ze na stropie az tak rowno byc nie musi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.07.2009 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 powiem tak że mnie się tyż nie podoba bo rzeczywiście mogło by być ładniejsze i równiejsze zwłaszcza jak sie wodą poleje to widać gdzie woda stoi no ale jak słusznie napisane musztarda po mówisz Martuś że mi siestyropek uginał potem nie bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.07.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 styropka przywalisz wylewka i sie wyrowna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.07.2009 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 i będzie pani zadowooooooooooooooolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.07.2009 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 jak mi dzisiaj Matka Natura pięknie strop podlewa a tak na marginesie głupie pytanie jak długo trzeba strop polewać po zalaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.07.2009 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 na razie nie musisz sie o to martwic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 08.07.2009 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 najważniejsze dla wiązań są pierwsze trzy dni a potem to spokojnie 2 tygodnie można polewać ale już nie tak intensywnie i często jak na początku Wu Ciebie to niebo wyręcza w tej kwestii ale szczerze mówiąc mogłoby przestać ............. beton dojrzewa ok 28 dni o ile dobrze pamętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.07.2009 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Śliczny stropik - w końcu :) NIe stresuj się - chyba chłopaki słabo wibrowali ... albo taka uroda betonu - takie grube kamyczki... Ale najważniejsze, żeby po całości było równo. A dziura w stropie toż to 5 minut roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts