wu 08.07.2009 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 nio wyręcza ale już coś słyszałam że od jutra ma przestać niby dobrze że polewa strop ale z drugiej strony cholera chałupę mi zmyje dzisiaj ryliśmy rowy jak kreciki żeby wodę od domu odprowadzić i chyba mi szlag trafił izolację przeciwwilgociową poniżej styropianu bo normalnie na dysperbicie widać jakby na biało obmalował bloczki fundamentowe Nefcia problem w tym że po całości nie jest równo są dwie wielkie kałuże i to dosć głębokie i kilka małych o ile małe to tam kit o tyle te duże to niestety trzeba poprawić bo styropian się ugnie i dół będzie u nas dzisiaj tak lało że w garażu basen mam znowu mało się nie przewróciłam jak to zobaczyłam pierwsza myśl cholera dziura w stropie ale nasz dobry sąsiad powiedział że deszcz lał niemal poziomo i przez dziurę na bramę sie nalało generalnie jeden wielki potop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.07.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 jak sie styopian ugnie to tą dziurę wylewka zalepi. nie mówił Ci wykonawca że budowa to nie apteka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.07.2009 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Efi no ja nie wiem czy dobrze będzie jak się pod podłogówką tak ugnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.07.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 a co to podłogówce ugięcia straszne? przecież ona cała powyginana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 08.07.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 wusia nie przejmuj się kałużami na stropie one (stropy) nigdy nie są równe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.07.2009 06:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 dzień dobry Efi ja się nie znam ale podłogówka to powyginana raczej w poziomie niż w pionie a u mnie własnie w pionie głównie by była Aniu ja nie nówię że musi być jak stół ale po co mi dwa baseny na stropie zrobię zdjecie to bedzie wiadomo co mi na watrobie zalega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.07.2009 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Wu nie dramatyzuj, moj strop tez nie byl mistrzostwem swiata a teraz jak rowno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.07.2009 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 dobra bez dramatyzowania pokażę wieczorkiem moje dwa jeziorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 09.07.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Wunia, jeśli da się wyrównać, to się nie kłopoć tym teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.07.2009 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Monia ja mam nadzieję że sie da i to w miarę łatwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.07.2009 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Wunia, gwoździe do betonu to może i wchodzą, ino tylko szkoda, że po drodze tynk odpada Tak Ci mówię na przyszłość, żebyś na pięknych gotowych ścianach nie próbowała Aha, Ty masz inne ściany, może u Ciebi nie będzie odpadać tynk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.07.2009 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 ooooooooooooooooo kurcze i co teraz zrobisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.07.2009 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 ooooooooooooooooo kurcze i co teraz zrobisz wypróbowałam w szafie, więc luz No nic nie zrobię, trza wiercić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.07.2009 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 ufffffff Kasia ulzyło mnie bo już wyrzut sumienia mi się zrobił jak Mount Blanc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.07.2009 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Cos tu o betonie bylo, to mnie przyciagnelo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.07.2009 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Małgos hasło beton padło na okolicznośc stropu że z połączeniu z basenikami i gwoździ do betonu, które wprawdzie wchodzą we wszystko ale jak widac nie dokońca skutecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.07.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Cześć przyszłam powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.07.2009 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 cześć Liduś ała jak mnie wszystko boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 09.07.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Czemu Cię boli i co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.07.2009 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Moniu głównie łapki i plecki od kopania rowów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts