monia i marek 22.07.2009 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 a kto chce być w sukni wieczorowej ? Ja tam zakładam zwykła, uliczną sukienkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.07.2009 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Ja tez. Kolorowa, ale dluga, bo krotkich nie nosze z definicji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.07.2009 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 dobry wieczór ufffffffff na szczęście będzie jak widać taka rozpiętość w strojach że wszyscy będą dobrze wygladać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.07.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Na razie opcja z przescieradlem na glowie jest mi bliska, gdyz cala twarz mam pogryziona przez komary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 22.07.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Na razie opcja z przescieradlem na glowie jest mi bliska, gdyz cala twarz mam pogryziona przez komary. u Ciebie twarz, a u mnie cała reszta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.07.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Na razie opcja z przescieradlem na glowie jest mi bliska, gdyz cala twarz mam pogryziona przez komary. u Ciebie twarz, a u mnie cała reszta Tylek tez mam pogryziony, ale przynajmniej nie musze go pokazywac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 22.07.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Na razie opcja z przescieradlem na glowie jest mi bliska, gdyz cala twarz mam pogryziona przez komary. u Ciebie twarz, a u mnie cała reszta Tylek tez mam pogryziony, ale przynajmniej nie musze go pokazywac. tyłek też mam i nie tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.07.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Na razie opcja z przescieradlem na glowie jest mi bliska, gdyz cala twarz mam pogryziona przez komary. u Ciebie twarz, a u mnie cała reszta Tylek tez mam pogryziony, ale przynajmniej nie musze go pokazywac. tyłek też mam i nie tylko Bezczelne samice. Pociesz sie Monia, ze to nie Floryda. Raz w zyciu dostalam tam ataku paniki bedac calkiem czarna od komarow w ciagu 3 minut od wyjscia z samochodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.07.2009 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 biedne pokąsanie smarujcie fenistilem ładnie bąbelki schodzą aaaaaaa i co to za oczernianie mnie że ja elegancko niby chcę się grzecznie pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.07.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 A kto Cie oczernia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 22.07.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Nie było żadnego oczerniania Chodziło o pocieszenie, że możesz w jeansach na luzie, a wtedy zero dylematów w czym jechać. Choć prawdę powiedziwszy ja nadal nie wiem jaką kieckę zabrać. Wunia, na czym będziesz spać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.07.2009 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 no takie jedne mnie tu imputują pociag do elegancji jeansy to na drogę a potem to sie zobaczy Monia no poza tym że na podłodze to na takim materacyku z łowiecki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.07.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Wy to macie kij nie dylemat, ja na 3 dni jade, to dopiero musze walize wziac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 22.07.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 co to za materacyk? Mam kłopot z materacykiem Mam tylko koc i jasieczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.07.2009 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Małgoś nie narzekaj Ty to się oprać zdążysz nawet Monia no taki niezbyt gruby owcowy ale wygodny i miękki i ponoć dobrze robi na kręgosłup mówiłam że w ramach rezerwacji co ją na mnie zrobiłaś masz miejsce na materacyku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.07.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Oprac, taaaa, a potem bede miss mokrego podkoszulka, Duch sie ucieszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 22.07.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Małgoś nie narzekaj Ty to się oprać zdążysz nawet Monia no taki niezbyt gruby owcowy ale wygodny i miękki i ponoć dobrze robi na kręgosłup mówiłam że w ramach rezerwacji co ją na mnie zrobiłaś masz miejsce na materacyku to masz takie dwa, czy on jeden jest taki duży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.07.2009 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Małgoś jak będzie ciepło to wyschnie jak nie to od czego żelazko Monia jeden ale małżeński Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 22.07.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 no i juz sie szykują do imprezki. Małgoś Ty sobie musisz koniecznie w takim razie sprawic większą walizke, taką co by przy okazji jeszcze podręczną pralko-suszarkę zmieściła i płyny do płukania tkanin o trzech (conajmniej) róznych zapachach Czółko Wusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.07.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Nie lubiem dwa dni pod rzad w tym samym chodzic, wis? A na plyny do plukania mam uczulenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts