monia i marek 22.07.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Wusia, zaraz wrzucę u mnie fotkę żywopłotu, który chciałam obejrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 22.07.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Nie lubiem dwa dni pod rzad w tym samym chodzic, wis? A na plyny do plukania mam uczulenie. a kto lubi? no chyba ze w diamentach, moooooze. A to jak plyny odpadają to można spokojnie odetchnąc i zostawic jeden kuferek w domciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.07.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Nie lubiem dwa dni pod rzad w tym samym chodzic, wis? A na plyny do plukania mam uczulenie. a kto lubi? no chyba ze w diamentach, moooooze. A to jak plyny odpadają to można spokojnie odetchnąc i zostawic jeden kuferek w domciu Na szczescie nie jade do Rusca. We Wrocku jest jakas cywilizacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.07.2009 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 lecem oglądać cze Myszko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 22.07.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Tyż siemano powiem!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 22.07.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Nie lubiem dwa dni pod rzad w tym samym chodzic, wis? A na plyny do plukania mam uczulenie. a kto lubi? no chyba ze w diamentach, moooooze. A to jak plyny odpadają to można spokojnie odetchnąc i zostawic jeden kuferek w domciu Na szczescie nie jade do Rusca. We Wrocku jest jakas cywilizacja. no tak, nie to co warszawska wiocha. Wez suknie balową najlepiej i szpilek nie zapomnij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.07.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Nie lubiem dwa dni pod rzad w tym samym chodzic, wis? A na plyny do plukania mam uczulenie. a kto lubi? no chyba ze w diamentach, moooooze. A to jak plyny odpadają to można spokojnie odetchnąc i zostawic jeden kuferek w domciu Na szczescie nie jade do Rusca. We Wrocku jest jakas cywilizacja. no tak, nie to co warszawska wiocha. Wez suknie balową najlepiej i szpilek nie zapomnij Szpilki zamowilam w eobuwie.pl ale cos sie spozniaja i chyba nie dotra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.07.2009 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 szpilkami się dobrowolnie katować cze Kamol kaj foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 22.07.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Szpilki zamowilam w eobuwie.pl ale cos sie spozniaja i chyba nie dotra. Nawet mi o tym nie mów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 22.07.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Kamol kaj foty Bedom w pjatnicu nawet mi siem dzisiaj nie kcjało robić ale pięterko staje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 22.07.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Nie lubiem dwa dni pod rzad w tym samym chodzic, wis? A na plyny do plukania mam uczulenie. a kto lubi? no chyba ze w diamentach, moooooze. A to jak plyny odpadają to można spokojnie odetchnąc i zostawic jeden kuferek w domciu Na szczescie nie jade do Rusca. We Wrocku jest jakas cywilizacja. no tak, nie to co warszawska wiocha. Wez suknie balową najlepiej i szpilek nie zapomnij Szpilki zamowilam w eobuwie.pl ale cos sie spozniaja i chyba nie dotra. no to masz przeeeryyypaaaane. współczuje z całego serca. Jak ty się tam w tym wielkim świecie teraz pokażesz? Zapewne juz dręczy Cie migrena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 22.07.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 matko skąd ja wytrzasnę odpowiednią kreację ale się szykuje dżampreza wusia dzięki za odwiedzinki.. częściej poprosze i na dłużej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.07.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Szpilki zamowilam w eobuwie.pl ale cos sie spozniaja i chyba nie dotra. Nawet mi o tym nie mów No nie jest to pozytywne, wiem. Wusia, siebie jak siebie, ale parkiet... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.07.2009 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Skabusia spoko ja już odkryłam że na parapetówie będą osoby w podkoszulkach, w sukienkach, w szpilkach ( swoją drogą fajnie będzie wyglądać ), w jeansach, w prześcieradłach więc lajcik coś dobierzesz teraz Ty do mię wiesz na co Małgoś ja nie lubię katować parkietu a siebie tym bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 22.07.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Parkiet to zawsze Duch może poprawić jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.07.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Marze o tym, zeby mnie ta szlifierka tak... przelecial. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.07.2009 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 no ja wiem Kamyś Tobie się marzy Małgoś w samych szpilkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 22.07.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Marze o tym, zeby mnie ta szlifierka tak... przelecial. Łoooo matko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 22.07.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 no ja wiem Kamyś Tobie się marzy Małgoś w samych szpilkach Ciekawe skąd wiesz Normalnie tylko jedno Wam w głowie Szpilki szpilki szpilki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.07.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 No wiesz co... wusia... Kamyk ma co ogladac w samych szpilkach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts