dandi3 10.10.2008 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 ja wogóle nie lubie być drapany, nienawidzę pieszczenia się a co za tym idzie zdrobnień... W pracy mam kolegę z którym chodzimy na obiad do kantyny a ten: "czy można prosić więcej sosiku na kartofelki...?" - wtedy mam dzień zwalony do końca Złociutka toż samo: "zrób mi kanapeczkę z kiełbaską albo jakims mięskiem i herbatkę" - NIGDY jej wtedy nie robie tej kanapki a teraz do meritum: Wu, czy Ty serio zrezygnowałas z dręczenia mnie zdrobnieniami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.10.2008 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 nie wiem zobaczę jak się będziesz sprawował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.10.2008 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 no to dotarlam czesc Wuniu jak Piotruś?ucaluj go od cioci ANi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.10.2008 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 no to dotarlam czesc Wuniu jak Piotruś? ucaluj go od cioci ANi aleście się spiknęli z moim synciem wlazłam na forum i dojrzał Twoje zdjecie i w krzyk Ani Ani nie dał mi przesunąć nic zrobić bo tylko Ani i Ani a Piotruś dobrze rozrabiaka mała we wtorek idziemy na szczepienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.10.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 no to dotarlam czesc Wuniu jak Piotruś? ucaluj go od cioci ANi aleście się spiknęli z moim synciem wlazłam na forum i dojrzał Twoje zdjecie i w krzyk Ani Ani nie dał mi przesunąć nic zrobić bo tylko Ani i Ani a Piotruś dobrze rozrabiaka mała we wtorek idziemy na szczepienie toz sie wzruszylam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.10.2008 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 mówię Ci paluchem w monitor na zdjecie i woła Ani wpadłaś Mu w oko dzieciak dobry gust ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.10.2008 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 caluski buziaczki cukiereczki dla Piotrunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.10.2008 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 caluski buziaczki cukiereczki dla Piotrunia no tak jak mogłam o żelkach zapomnieć pamiętał kto Go słodkościami rozpieszczał On też pewnie chętnie cioci Ani buziaka by dał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.10.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 cmok cmok, mam nadzieje ze Pioruncio o tej porze juz spi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.10.2008 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 no a siedziałabym to przy komputerze jakby nie spał 20.45 już grzecznie dzisiaj lulał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 10.10.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 zajrzałam do Wu , a tu tak tu fajnie i rodzinnie.. Anjamen przypomniała mi historię .. moja ciocia, która zawsze nosiła w kieszeni cukierki, lubiła dzieci, jak tylko któres z nas widziała, to wołała i pytała..no powiedz mi co u ciebie słychać, aleś ty duży, itp. i potem ruch dłoni do kieszeni i ..masz cukierki .. ten dla ciebie, ten dla brata i dla siostry..weź , weź, nie martw się, nie za dużo.. jeżdżąc do mamy z dziećmi patrzyłam na nią teraz jeszcze innym okiem, z podziwem, gdy obdzielała kolejne małe pokolenie.. zawsze przygotowana! Z 3 własnych dzieci i wnuków. Serce na dloni.. ..moje dzieci mówią o Niej Ciocia Cukierkowa, a imię mało kto pamięta przepraszam, że tak tego..dobrej nocy życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.10.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 Piateczka cudne wspomnienia i fajowa ciocianie wiem czemu mnie jakos tez dzieciaczki lubiamoze juz czas na mniedobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.10.2008 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 Piąteczka zapraszam częściej wspomnienia cudne dobrze mieć kogoś takiego co ciepłem obdzieli i jeszcze cukierka dołoży Anulka no jak to czemu - dzieciaki instynktownie wiedzą kto jest dobry człowiek i serce ma na dłoni i lgną do takich ludzi oczywiście Słońce że już czas na Ciebie będziesz super Mamusią śpij dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 10.10.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 Tak, te ciocie cudne..Kochane jesteście, dziękuję, jak tylko mogę to staram się zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.10.2008 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 czesc wszystkim Słoneczkom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 11.10.2008 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 ło jesoooo a ko tu tyle nadrukował???? i jak ja mam to nadrobić??? muszę urlop wziąć.. tym miłym akcentem witam się po wywczasowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.10.2008 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 dzień dobry wszystkim u nas też słońce cudne leszczyn nie ma u sąsiadki życie jest piękne Skabusia kara za lenistwo musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 11.10.2008 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 dobry wieczór wszystkim anja po takich rekomendacjach to już na pewno Kruszkę zabiorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.10.2008 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 efilko do Anusi to tylko z dzieckiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 12.10.2008 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 czesc Gwiazdeczkijak mija weekendjakie plany na niedzieleWusia strasznie fajnie wyszlo z tymi leszczynami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts