Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Nasz Domek - tak po prostu

wu

Recommended Posts

ja wogóle nie lubie być drapany, nienawidzę pieszczenia się a co za tym idzie zdrobnień... :x

W pracy mam kolegę z którym chodzimy na obiad do kantyny a ten: "czy można prosić więcej sosiku na kartofelki...?" - wtedy mam dzień zwalony do końca

Złociutka toż samo: "zrób mi kanapeczkę z kiełbaską albo jakims mięskiem i herbatkę" - NIGDY jej wtedy nie robie tej kanapki

a teraz do meritum: Wu, czy Ty serio zrezygnowałas z dręczenia mnie zdrobnieniami? 8)

• Odpowiedzi 28,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• wu

9190

• Arnika

1550

• TAR

1532

• braza

1448

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no to dotarlam

czesc Wuniu jak Piotruś?

ucaluj go od cioci ANi

aleście się spiknęli z moim synciem :D :lol: :wink: wlazłam na forum i dojrzał Twoje zdjecie i w krzyk Ani Ani :D nie dał mi przesunąć nic zrobić bo tylko Ani i Ani :D a Piotruś dobrze rozrabiaka mała :wink: we wtorek idziemy na szczepienie :(

no to dotarlam

czesc Wuniu jak Piotruś?

ucaluj go od cioci ANi

aleście się spiknęli z moim synciem :D :lol: :wink: wlazłam na forum i dojrzał Twoje zdjecie i w krzyk Ani Ani :D nie dał mi przesunąć nic zrobić bo tylko Ani i Ani :D a Piotruś dobrze rozrabiaka mała :wink: we wtorek idziemy na szczepienie :(

toz sie wzruszylam :oops:

zajrzałam do Wu , a tu tak tu fajnie i rodzinnie..

Anjamen przypomniała mi historię .. moja ciocia, która zawsze nosiła w kieszeni cukierki, lubiła dzieci, jak tylko któres z nas widziała, to wołała i pytała..no powiedz mi co u ciebie słychać, aleś ty duży, itp. i potem ruch dłoni do kieszeni i :D ..masz cukierki .. ten dla ciebie, ten dla brata i dla siostry..weź , weź, nie martw się, nie za dużo..

jeżdżąc do mamy z dziećmi patrzyłam na nią teraz jeszcze innym okiem, z podziwem, gdy obdzielała kolejne małe pokolenie.. zawsze przygotowana! Z 3 własnych dzieci i wnuków. Serce na dloni..:D ..moje dzieci mówią o Niej Ciocia Cukierkowa, a imię mało kto pamięta :lol:

przepraszam, że tak tego..dobrej nocy życzę :D

Piąteczka zapraszam częściej

wspomnienia cudne dobrze mieć kogoś takiego co ciepłem obdzieli i jeszcze cukierka dołoży :D

Anulka no jak to czemu - dzieciaki instynktownie wiedzą kto jest dobry człowiek i serce ma na dłoni i lgną do takich ludzi :wink:

oczywiście Słońce że już czas na Ciebie będziesz super Mamusią :D

śpij dobrze :D