wu 05.08.2009 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 wusiu razem z tymi pierdołami pociskanymi potem? ale o co chodzi pogubiłam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.08.2009 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 wpisałam się w komentarzach do dziennika prawda? to ja a propos dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.08.2009 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 a no tak to ja już wiem o co kaman ale oczywiście bo to mi ma przypominac że teoria teorią a praktyka sobie więc cobym w zbytniej euforii nie zapomniała o poslizgach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.08.2009 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 nie jestem wprawdzie miłosniczką sprzątania ale chyba dzisiaj wolałabym sprzątanie niż pracę ja tez wolalabym posprzatac niz siedziec w robocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 05.08.2009 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Wusia zobacz sobie jeszcze tutaj : http://forum.muratordom.pl/kompletny-harmonogram-prac,t16256.htm?highlight=kompletny harmonogram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.08.2009 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 ooooo witaj w moich skromnych progach Kakusku i od razu takim prezentem dzięki Ci bardzo już sobie zachomikowałam tak mnie dzisiaj naszło na przemyślenia że jakam stara takam głupia ponadrywałam sobie wszystko co się chyba dało w mięśniach plecków i jeszcze cósik przestawiłam w kręgosłupie wszystko przez nieszczęsne szpilki do zabetonowania pod mocowanie murłat jakbym pomyślała to bym wpadła na to że 18 szt metrowych prętów o fi 16 będzie ważyć więcej niż trochę zdjeć nie ma było za ciemno więc tylko kilka słów z tyłu domu ściana kolankowa na gotowo reszta średnio po 2 bloczki na wymagane cztery ( oczywiście mowa o kolankowych ) i tak sobie Panowie dłubią zdejmują powoli deskowanie stropu przymierzają się do zrobienia drzwi między garażem a spiżarką podsypują schody i taras a ja muszę chodzić i znajdywać co aktualnie pozmieniali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 05.08.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Cześć, Wunia Ależ Ci domek urósł Nareszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.08.2009 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 witaj Królowo no dzisiaj znowu ciut większy jak wczoraj ale że na budowę dotarłam kole wpół 21 to już raczej fotków się nie dąło zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 05.08.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 witaj Królowo no dzisiaj znowu ciut większy jak wczoraj ale że na budowę dotarłam kole wpół 21 to już raczej fotków się nie dąło zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.08.2009 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 ale jutro będą a Ty wrzuć cosik więcej bo dwiema foteczkami się nie wyłgasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.08.2009 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 dzień dobry i nas piękny słoneczny dzięń.... wstawać wstawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 06.08.2009 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Ja już nie śpię Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.08.2009 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 dzieńdo berek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 06.08.2009 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.08.2009 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 dzień dobry ja też juz dawno nie śpię niech mi ktoś powie czemu głupota musi być az tak surowo karana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.08.2009 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 hę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 06.08.2009 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 dzień dobry ja też juz dawno nie śpię niech mi ktoś powie czemu głupota musi być az tak surowo karana a co sie stalo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 06.08.2009 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 ja też jestem ciekawa co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.08.2009 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 tak mnie dzisiaj naszło na przemyślenia że jakam stara takam głupia ponadrywałam sobie wszystko co się chyba dało w mięśniach plecków i jeszcze cósik przestawiłam w kręgosłupie wszystko przez nieszczęsne szpilki do zabetonowania pod mocowanie murłat jakbym pomyślała to bym wpadła na to że 18 szt metrowych prętów o fi 16 będzie ważyć więcej niż trochę a to cholercia nawet skombinowany tramal niewiele pomaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 06.08.2009 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 tak mnie dzisiaj naszło na przemyślenia że jakam stara takam głupia ponadrywałam sobie wszystko co się chyba dało w mięśniach plecków i jeszcze cósik przestawiłam w kręgosłupie wszystko przez nieszczęsne szpilki do zabetonowania pod mocowanie murłat jakbym pomyślała to bym wpadła na to że 18 szt metrowych prętów o fi 16 będzie ważyć więcej niż trochę a to cholercia nawet skombinowany tramal niewiele pomaga oj, Wusia, tu trza maści na głowę i to najpierw wylecz, a nie kręgosłup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts